Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,קניתי את המוצר אתמול באוטו דיפו ב 100 ש''ח , עברתי על כל השלבים התחלתי עם נייר לטש 1000 עד 2500,לבסוף שמתי את חומר חידוש הפנסים שאמור להפוך את הפנס לשקוף ומבריק אבל זה ישר מתייבש והפנס נראה עוד יותר מעורפל וגרוע .

1. עשיתי את העבודה בצל ובעבודה ידנית .

2. עברתי על סרטונים באינטרנט ואצלהם זה יצא מעולה . ( גם לא של היצרן)

3.עבדתי על הפנס לפחות 30 דקות כמו שכתוב . :evil:

כנראה זרקתי 100 שקל לפח

http://www.youtube.com/watch?v=Ln5MZ2Hu4zM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנה התוצאות:

img2012120500059.jpg

img2012120500058.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

החומר של השלב האחרון אמור להיות פוליש ויקח לך זמן להוריד את השריטות של הנייר מים.

תנסה להשתמש בצמר גפן בשלב של הפוליש כי זה יותר אגריסיבי.

פורסם
עשיתי גם עם צמר גפן וניסתי עם טמפרטין מינרלי שהחזיק לכמה שניות ונעלם

אני הבנתי אחרי שמורחים את החומר הנוזלי הפנס אמור לצאת שקוף ומבריק אבל אצלי זה הופך להיות מעורפל וזה מתייבש ישר

(סליחה על ההקפצה,עשיתי עריכה וזה פתח לי הודאה חדשה)

פורסם
אני הבנתי אחרי שמורחים את החומר הנוזלי הפנס אמור לצאת שקוף ומבריק אבל אצלי זה הופך להיות מעורפל וזה מתייבש ישר

(סליחה על ההקפצה,עשיתי עריכה וזה פתח לי הודאה חדשה)

לא מורחים ומנגבים את החומר. משפשפים עד שזה מתחיל להבריק (לפי הבנתי, זה אמור להיות פוליש...).

תבין את הלוגיקה של התהליך:

- שפשפת עם נייר 1000

- אח"כ עם נייר יותר עדין

- לבסוף עם נייר 2500

עכשיו איך נראה הפלסטיק? שרוט עם שריטות עדינות.

תתייחס אל הפוליש כאל נייר 3500-4000 שיהפוך את השריטות למיקרו-שריטות ובעצם יראה לך חלק לחלוטין. צריך להפעיל פה את כוח הזרוע. לא למרוח וזהו.

פורסם

אני הבנתי שצריך להתחיל מהמספר הנמוך אל המספר הגבוה , ומרחתי עם כוח אבל זה מתייבש בשניות .

פניתי אל היצרן ,אני מקווה שיהיה להם אולי דרך לעזור לי .

הסתכלתי גם בפורומים אחרים בחו'ל עם אותו סוג רכב והצליח להם יפה מאוד ככה שזה לא איזה סוג פלסטיק בעייתי אני יודע ...:?

פורסם

בעקרון החלק צריך לעבור עכשיו פוליש והכל יהיה בסדר. אם החומר הזה מתייבש אז הוא כנראה לא ממש מתפקד כפוליש.

אם אין לך פוליש אמיתי בהישג יד, תנסה משחת שיניים על צמר גפן ותשפשף חזק בצורה נקודתית. אם זה ישפר אז זה יחסוך לך. אם לא, אתה חייב להשיג פוליש מאיפשהו.

פורסם
את האמת שאני לא מבין אותך, באוטו דיפו יש גם את הערכה של CARTRACT שרק ממליצים עלייה, למה לקנות ערכה של חברה לא מוכרת?

נכון, אבל העובדים בחנות המליצו לי על מה שלקחתי וגם לא היה את ה קטארקט , אני בכלל רציתי במקור לקנות של טרטל וואקס

פורסם

מחיפושים באינטרנט יש תכשירים יותר טובים. יש שרשור של בחור עם מאזדה 3 ואחד עם יונדאי גטס ויצא להם ממש יפה, תעקוב אחרי זה. אצלי הפנס ממש שרוף ואני צריך לעשות משהו בנידון :|

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אם אתה מרטיב את הפנס הוא נהיה שקוף?

אם כן, אתה צריך למרוח לכה, הגיע בערכה?

אותו דבר קרה אצלי ומרחתי לכה והמעורפל נעלם ונהיה שקוף לגמרי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אני הבנתי שצריך להתחיל מהמספר הנמוך אל המספר הגבוה , ומרחתי עם כוח אבל זה מתייבש בשניות .

פניתי אל היצרן ,אני מקווה שיהיה להם אולי דרך לעזור לי .

הסתכלתי גם בפורומים אחרים בחו'ל עם אותו סוג רכב והצליח להם יפה מאוד ככה שזה לא איזה סוג פלסטיק בעייתי אני יודע ...:?

תסתכל בסרט שצירפת בחלק האחרון זה פוליש הם אומרים למרוח אותו בתנועות מעגליות וחזק.

אחר כך הם מדגימים איך לשפשף חזק נקודות בעייתיות.

מציע לך להסתכל על מה שאני עשיתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456605

פורסם
אם אתה מרטיב את הפנס הוא נהיה שקוף?

אם כן, אתה צריך למרוח לכה, הגיע בערכה?

אותו דבר קרה אצלי ומרחתי לכה והמעורפל נעלם ונהיה שקוף לגמרי.

אם אני מרטיב את הפנס הוא נהיה שקוף כן , לא הגיע לקה עם הקיט רק פוליש

פורסם
אם אני מרטיב את הפנס הוא נהיה שקוף כן , לא הגיע לקה עם הקיט רק פוליש

אז קנה לקה יאכט ורניש לעץ מהום סנטר, טרפנטין, דלל בכוסית של שוט 1:1 ותמרח באופן אחיד על הפנס.

שלום על ישראל. PEACE.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...