Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו יוצאים בפעם השלישית,אני כמעט ולא מכיר שום מקום באיזור המרכז אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני מחפש איזור שקט,לטייל ברגל,לשתות בירה/יין,לאכול גלידה ולהנות מאווירה מיוחדת,פחות כיוון של להיתקע במקום אחד כמו במסעדה(אבל לא שולל לגמרי).

חברים המליצו לי על האיזור של נווה צדק בתל אביב,או לחילופין יפו העתיקה.

אנחנו יוצאים יחסית בשעה מאוחרת,23:00.

מה אתם אומרים?

פורסם

מצטרף להמלצה. בסופ"ש יהיה מעט עמוס בנמל בשעות האלו, ובכלל ממליץ להתרחק משם בסופ"ש כי מתמלא שם באוכלוסיה שאף אחד לא אוהב.

הייתי נוטה לכיוון נווה צדק.

פורסם

אני ינצלש את האשכול. וסליחה פותח האשכול על ההתנחלות.

הגלידריה המדוברת כשרה? אני אישית לא אכפת לי לקנח את הגלידה עם קילו פרגיות. אבל הצרות באות כשיוצאים עם דתיה.

יוצאים לאיזה שהוא מקום.. צריך שהוא יהיה כשר, שרימפס וקלמרי אפשר לשכוח :roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
מומלץ מאוד: מרכז נא לגעת, ויש שם בית קפה כשר שכל המלצרים בו חירשים אילמים. חוויה נפלאה

כשר, כשר.

יש שם גם מסעדת בלק אאוט, בה אוכלים בחושך וכל המלצרים עיוורים, וגם הצגה של חירשים-עוורים.

גגלו ותהנו.

פורסם

לא בשעה 23:00 בלילה - האזור הוא אזור מגורים וכל המקומות נסגרים סביב 24:00 באופן יזום, בטח באמצע השבוע.

ממליץ על שוק הפשפישים בתור מקום שמלא במקומות בילוי (יש גם גלידה במקום שנקרא כפיתולוגיה, או בית קפה/מסעדה בשן פואה שמאוד רומנטי) - אבל לא בתור מקום של טיול.

או לכיוון של רוטשילד שניתן לטייל בו וגם מלא במקומות בילוי כולל גלידריות :)

אני מדבר על היום בערב :)

יש מה לעשות בנווה צדק באמצע שבוע?

• תוכן חדש...