Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני לומד גרמנית כבר כמה זמן.

3 חודשים הייתי במכון גתה כקו זינוק (רמת A1) ומשם אני במים העמוקים לבד.

כבר כמה שנים שאני לא מתקדם יותר מדי, אם כי לומד מפה ומשם.

יש איזו דרך לימוד שיתכן ולא עליתי עליה, שמאפשרת לימוד עצמי (כרגע בחינם בלבד אם אפשר) שגם יוצר הזדמנות לתרגל את השפה?

בעקרון עפ"י מיטב הבנתי את למידת השפות, אם לא אתרגל גרמנית ואשתמש בה כמו שהשתמשתי באנגלית בילדותי, לא אגיע לרמה גבוהה ולא אראה התקדמות.

למישהו יש טיפים?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

teach yourself german של פרופ' פול קוגל מאונ' קנט לא רע אבל לא מביא אותך גבוה. כידוע גרמנים הם הפחות סובלנים לשמוע זרים עושים שגיאות בשפתם.שיחה עסקית איתם תמיד כדאי בשפה שיש לך עליהם ייתרון בה,לא בגרמנית. מעולם לא הבנתי את השיגעון שלהם שכל זר, אם "לוקח את הזכות" להשתמש בשפתם, חייב לשלוט בהוכדויטש מושלמת. עם דוברי אנגלית,צרפתית, צרפתית , איטלקית או הוטנטוטית אתה יכול לסגור עסקים בשפה שבורה +ידיים וצחוקים.- לא עם גרמני.

גם ב ZDF ו ב ARD כדאי לבדוק - היו תכניות טובות באנגלית - שוב - לרמה בסיסית.

פורסם

להתחיל לצפות בערוצים דוברי הגרמנים בטלויזיה.

RTL זה משהוא סטייל ערוץ 2/ 10.

SAT3 ערוץ מעולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתעלק מעט על השרשור - למישהו יש המלצות איפה אפשר ללמוד גרמנית דוקא אונליין?

אני למדתי באופן פרטי אצל מורה מגתה לפני כ10 שנים במשך שנתיים ואיבדתי את הרוב אבל אני כן מבין באופן בסיסי כשאני רואה ערוצים גרמנים ותמיד מסתדר בשדות תעופה בגרמניה. אבל רוצה לחזק!

פורסם

אני למדתי גרמנית מהסדרה סאות'פארק. שנן:

http://www.youtube.com/watch?v=CxoKjwudruw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מתעלק מעט על השרשור - למישהו יש המלצות איפה אפשר ללמוד גרמנית דוקא אונליין?

אני למדתי באופן פרטי אצל מורה מגתה לפני כ10 שנים במשך שנתיים ואיבדתי את הרוב אבל אני כן מבין באופן בסיסי כשאני רואה ערוצים גרמנים ותמיד מסתדר בשדות תעופה בגרמניה. אבל רוצה לחזק!

התעלקות ברוכה, שאלתי את השאלה הזאת בצורה אחרת...

בכל מקרה, ננסה את RTL המדובר, אם כי אני צריך איזה תרגום או משהו שמעביר את החוויה מסתם דיבורים בגרמנית למשהו שאפשר ללמוד ממנו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...