Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהניתי לקרוא!!!:beerchug:

שאלה אחת יש לי-כמה כסף עלה לך להשכיר את הלוטוס(ראיתי שרשמת אלפייה, אבל לכמה זמן השכרת אותה,מה התעריף ליום..)?סתם מתוך התעניינות.

עוד דבר:

הכביש שאתה מדבר עליו, ה-A44 הוא כביש שפשוט ריק בלילה...אני זוכר שנסעתי שם בשעה 23:00 בערך ולא היו כמעט מכוניות חוץ מכמה מכוניות שטסו שם במהירויות עצומות(M3,קרייזלר קרוספייר,אסטון ואנקוויש ועוד כמה...). :loco:

השכרתי את הלוטוס ל 24 שעות. עלה לי 120 פאונדס עם (שימו לב!) קילומטראז' בלתי מוגבל.

כשביררתי מחירים קיבלתי גם הצעות של 200 פאונדס ליממה עם הגבלה של 100 מייל.

הדלק שם עולה כ 80p לליטר (כמעט 7 ש"ח) כך שהוצאתי עוד כ 50 פאונדס על דלק.

לא מדדתי את צריכת הדלק, אבל מילאתי פעמיים קצת יותר מ 30 ליטר, ונסעתי 800 ק"מ, כך שצריכת הדלק היא בערך כמו של משפחתית ממוצעת. מדהים!

האליז שנסעתי בה היתה מודל 2002, כלומר דור שני, ות'אמת, אין לי מושג איזה גרסת מנוע היה לה: החלש עם 120 כ"ס או החזק עם מאה חמישים ומשהו.

ואתם יודעים מה? זה ממש לא משנה איזה מנוע יש שם.

מכיוון שהיתה לי בעיה עם המצלמה הדיגיטאלית התמונות צולמו במצלמת SLR. אתם יודעים, מהסוג הזה שהיה פעם והיו טוענים בו פילם?

לכן אין עדיין תמונות, למעט דוגמיות עם המצלמה של הטלפון הנייד שאני מצרף (למי יש זמן לצלם אליז עם מצלמת טלפון נייד כשיש SLR עם עדשה 28-200?)

Lotus.jpg

Lotus 1.jpg

Lotus 2.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם כשאני נסעתי לאנגליה, נסעתי עם מישהו שעבדתי איתו שם (מקומי).

הוא רצה לצאת מחניה, מישהו בא מהצד, יחסית מהר, מהבהב לו עם האורות...

להפתעתי, הבחור הסתכל לצד השני, ו... נתן גאז... אני עצמתי את העיניים...

אחרי זה ראיתי אותו עושה את זה, מיסתבר שככה הם נותנים זכות קדימה :?

מעניין איך יגיב נהג ישראלי שיקלא לסיטואציה כזו, גם מהבהבים לו, וגם עוצרים? אולי כדי לרדת מהאוטו להחטיף לו מכות :-)

או יותר גרוע, נהג בריטי בארץ שרוצה לצאת לכביש ומישהו מהבהב לו, אחרי זה בתחקיר המישטרתי: "אבל הוא הבהב לי עם האורות, אז נסעתי :shock: "

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ג'רמי

למה לדרוך על מקומות רגישים ????

אירופה זה פשוט מדהים אני לא מאמין שאי פעם בתולדות המדינה הזאת נגיע לרמה כזאת .

שמח בשימחתך על הבילוי המוצלח .

בועז

נו, ואתה חושב שבאנגליה לא מקטרים על רמת הנהגים, על גסות הרוח שלהם, על העדר תרבות, על זה שלא מאותתים, על זה שחוסמים את הנתיב המהיר, על זה שאפחד לא יודע לנהוג, על אלימות בכביש ועוד?

רק מה, אם הם היו נוהגים כאן הם היו מפסיקים לקטר על אנגליה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טעות.

זכות הקדימה של הרכב בדרך החוצה, מי שיוצא מהחניה, נותן זכות קדימה.

וואלה?

אז בכל פעם שנתתי לרכב שיוצא מחניה להשתלב יצאתי דיקטיל?

:oops:

ולג'רמי, היה לך מזגן ורדיו באליס?

172

פורסם

יפה מאוד

שדעברע ג'רמי זה דוגמא לתרבות אירופאית בניגוד לארצנו האהובה שבה תרבות עולם שלישי\אפריקה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בשאר אירופה לא נתקלתי בהבהובים אבל בהחלט בשאר- תרבות הנתיבים בכבישים, האדיבות מול שיבושים בכביש והציות לשלטים בכביש במקרי תאונה או עבודות.

בהולנד למשל שילוט אלקטרוני התריע על עבודות בכביש כולם מיהרו להסתדר בטור אחד על אף שהעבודות לא נראו באופק ובאמת אחרי כמה קילומטרים היה קטע צר שלא הסתיים בפקק מאחר וכולם כבר נסעו בטור אחד במהירות סבירה.

פורסם

כתבה מעניינת מאוד ומכונית יפיפיה!!!

חבל שבארץ אין אנשים אדיבים (כמעט), וכולם תמיד נורא ממהרים ורק הם חשובים

פורסם

ג'רמי, רק רציתי להגיד שמאוד נהנתי לקרוא את ההודעה שלך.

הצלחת להעביר את המסר בצורה חדה וברורה

וכל מה שנותר לי זה לקנא ולקוות שביום מן הימים אנחנו נפתח את העיניים וננסה להסתדר עם הסובבים אותנו, אם זה בכביש ואם זה בחיים בכלל.

חוץ מזה שלדעתי ישראל היא עדיין מדינה "צעירה" שיש בה עירבוב וכמובן התנגשות בין תרבויות (מה שלפי מיטב ידיעתי אין במיוחד במדינות האירופאיות) ולוקח המון זמן להסתגל אחד לשני ולדעתי לאף אחד בארץ אין את הזמן ואת הרצון להתעסק בזה, הגענו למצב של "הישרדות" . . . שכל אחד שומר על עצמו... הבטלה, מצב ביטחוני ועוד ועוד . . .

Blue Eyes.

פורסם

וואללה, אני לא אתחיל לשפוך את כל מה שיש לי להגיד על התרבות בארץ, אבל כל אחד מאתנו יכול כאן ועכשיו להתחיל לנהוג בכביש אחרת.

אם ישראלי היה נוהג באנגליה באופן המקובל בציבור בארץ (כלומר עושה על הכביש דברים שכאן נתפסים כנורמה בעיני כולם), היו רואים בו שם פרא אדם, סכנה לציבור, אויב האנושות וכזה שצריך לשלול לו את אשרת הכניסה.

כל אחד מאתנו יכול מהיום לעצור ולתת לרכב מהצד להשתלב (עם או בלי הבהוב באורות).

תהיה בטוח שאם תעשה זאת יש סיכוי גדול יותר שאותו נהג יעשה אותו מחווה גם לאחר.

זה מתחיל בקטן ולאט לאט גדל, וניתן בסוף להגיע למצב בו אנשים ינהגו אחרת.

אבל הנימה שעולה מההודעות של רוב המגיבים כאן היא שככה זה ואין מה לעשות, ולכן אין טעם לשנות את ההרגלים שלנו.

בפעם הבאה שאתם בפקק או סתם בתנועה עמוסה, תנסו ותראו מה קורה.

אם תעניקו זכות קדימה לכל מי שניתן לתת, תבדקו בהמשך הדרך אם אחרים סביבכם ינהגו גם הם אחרת.

הרי הממשלה או מערכת החינוך לא יכולים להוביל שינוי בסדר גודל כזה. שינוי כזה יכול להתחיל רק למטה ובקטן. אנחנו אלה שיכולים להתניע את התהליך, ואתה יודע מה הקטע ההכי טוב ביישום ההצעה שלי? שאין לנו מה להפסיד!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
1. אתה מנסה לצאת מכביש צדדי או חניה לתוך כביש ראשי עם תנועה עמוסה. אתה מזדחל קדימה לאט ואז אחד המכוניות הבאות לקראתך מהבהב באורות הגבוהים.

בארץ מה המשמעות? "דיר בלאק אם אתה יוצא עכשיו כי אני עומד לעבור שם".

ובאנגליה? "אני מתכוון להאט את המהירות שלי ואפילו לעצור על מנת שאתה תוכל להשתלב בתנועה לפני".

סיפור שקרה לחבר שלי ביפן:

הוא נסע בדרך ראשית, ורכב שהגיע לצומת מדרך צדדית האט כדי לתת לחבר שלי את זכות הקדימה המגיעה לו.

מכיוון שהרכב רק האט ולא עצר, חבר שלי הבהב לו באורות הגבוהים.

היפני ראה את ההבהוב - והבין שחבר שלי מסמן לו שהוא יכול להשתלב בתנועה.

היפני - יפני. חבר שלי - ישראלי.

הם מדברים ב-2 שפות שונות.

ההשתתפות העצמית היתה בסביבות 1000 דולר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשאני נוהג אני פשוט עושה סימן של "נו, שיהיה, סע" עם היד כשמישהו מנסה להשתלב.

כן, אני חושב שככה אנחנו הישראלים אומרים "הנה אני נותן לך זכות קדימה, סע".

היום יצא לי פעם אחת לנסות את הקטע של ההבהובים.

מכונית יצאה מחניה מימין, הבהבתי לה. היא עמדה במקום.

אני מאט, אע"פ שאני לא אמור, ומהבהב שוב. המכונית קופאת במקום.

רק שהגעתי למצב של עצירה מוחלטת, המכונית השתלבה, ואפילו לא נפנפה לתודה, כמו תמיד.

כנראה שההבהובים בלבלו את הנהגת..

:lol:

172

• תוכן חדש...