Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש הסבר על מפרט טלוויזיה LED של SONY שקיבלתי במתנה

fixxxer
שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הורי קיבלו טלוויזיה חדשה במבצע של YES ואת "הישנה" נתנו לי.

הטלוויזיה היא LED של SONY BRAVIA דגם EX6|40 (ככה רשום על הקופסה. אולי זה EX640). נקנתה לפני שנתיים.

ניסיתי לברר אם יש בתוכה ממיר לעידן+ , אז חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי את הדגם המדויק ובאתרים מחו"ל אני לא מבין את המפרט. הבעיה לא באנגלית אלא במושגים מעולם הטלוויזיה שאני לא מתמצה בהם.

מה שבעיקר מעניין אותי זה: האם יש בתוכה ממיר לעידן+, האם ניתן לגלוש ממנה באינטרנט, האם אפשר להתחבר ממנה למחשב דרך WIFI או רק עם כבל... דברים כאלה :roll:

יש פה מישהו שמבין בתחום ויכול להסביר אילו פונקציות שימושיות יש בטלוויזיה הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרפרוף זריז במפרט, אין לה עידן+ מובנה - מונח באנגלית DVBT

וגם לאלו שיש - ברוב המקרים נדרש לרכוש להם אנטנה חיצונית, לא כל הדגמים מגיעים איתה בתור סטנדרדט.

מבחינת חיבור לאינטרנט רשום שיש בה דפדפן מובנה לגלישה באינטרנט ואפשרות לחיבור לNETFLIX (שלא נראה לי קולטים בארץ) וגם כל מיני ווידג'טים של YAHOO כמו ממשק לYOUTUBE וכו.

יש לה כניסה ישירה לכבל רשת כך שניתן לחבר אותה ישירות לראוטר הביתי או בצורה אלחוטית ע"י שימוש בנקודת גישה בצורת CLIENT או ע"י מתאם אלחוטי USB מדגם UWA-BR100 של SONY, שיתכן וקבלת עם הטלוויזיה.

ניתן בעקרון לחבר אותה למחשב לצורך קריאת מוסיקה/ סרטים/ תמונות באמצעות שימוש בשרת DLNA.

מעבר לזה היא נראית לי אחלה טלוויזיה! תתחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדגם הזה לא קיים ממיר מובנה.

איך וכיצד ראה קישור מצורף.

http://esupport.sony.com/CA/p/model-home.pl?mdl=KDL40EX640&template_id=1&region_id=3&tab=tutorials#/tutorialsTab

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה XBMC? :oops:

לא מצאתי מאחורי הטלויזיה כניסה לכבל רשת.

DVI/HDMI.

ולגבי XBMC - http://www.dtown.co.il/forum/11775-xbmc-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-htpc.html

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 חודשים מאוחר יותר...

מקפיץ כי יש לי עוד שאלות...

אנחנו מתכוונים להתנתק מ HOT וכבר הזמנתי מהאינטרנט ממיר INNOVA7002 כדי לראות דרך עידן+ .

אחרי קריאה בפורומים הבנתי שהממירים היחידים שמומלצים לעידן+ הם הממירים המובנים שיש בטלויזיה, אז המשכתי לנבור באינטרנט.

הדגם המדוייק של הטלויזיה הוא kdl-40ex600 ועל פי ZAP הטלויזיה לא כוללת DVB-T

על פי חלק מהאתרים מחול רשום שיש DVB-T. למשל פה:

http://www.sony.ee/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex600/technical-specifications#tab

צירפתי כמה תמונות שצילמתי מאחורי הטלויזיה שיכולות לעזור

איך אפשר לדעת אם יש לי ממיר מובנה?

20121204_154231-1small.jpg

20121204_154254-2small.jpg

20121204_154317-3small.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...