Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום,

לצערי אני לא מבין גדול במכוניות ולכן אבקש לשמוע חוות דעתכם לגבי כדאיות העיסקה בנוגע להצעה שקיבלתי מחברת ליסינג:

פורד פוקוס 2009 רמת גימור TREND

עלה לכביש בחודש יוני. טסט כאמור עד 07.06.2013

קלומטרז' 70666 היה בליסינג אצל נהג יחיד.

מחירון 69000 ש"ח לאחר שקלול 61900 ש"ח - לאחר מיקוח 57000 ש"ח

בסה"כ הרכב נראה טוב,

אני מצרף את הטופס הבדיקה של חברת הליסינג (מובן שאגש לעשות בדיקה נוספת בעצמי)

2 שאלות עיקריות שיש לי:

1. הסעיף שמורה על תיקון משאבת מים. האם זו תקלה חמורה?

מובן שהחברה התחייבה לתקן את התקלה - האם זה סעיף שבגללו צריך להתרחק מהרכב? או שאם זה יטופל אז זה בסדר?

2. צירפתי את הרישיון רכב. שמתי לב שבתחתית הטופב מצויין:

תנאים והגבלות:

הרכב משמש להשכרה / החכר

שעבוד לבנק דיסקונט

מה זה אומר בפעול? אני לא ממש מבין.

באופן כללי, אנו זוג צעיר ללא ילדים. עיקר הנסיעות הן מראשון לציון לבני ברק ובחזרה. אחת לחודש גיחה לצפון הרחוק.

בגדול אנו מחפשים רכב שיהיה נוח לנסיעה ולא יעשה יותר מידי בעיות. תקציב כ 60000 ש"ח

תודה רבה.

לילה טוב!

בדיקה 1.jpg

בדיקה 2.jpg

פורסם

היה בליסינג אצל נהג יחיד.

מחירון 69000 ש"ח לאחר שקלול 61900 ש"ח - לאחר מיקוח 57000 ש"ח

2 שאלות עיקריות שיש לי:

1. הסעיף שמורה על תיקון משאבת מים. האם זו תקלה חמורה?

מובן שהחברה התחייבה לתקן את התקלה - האם זה סעיף שבגללו צריך להתרחק מהרכב? או שאם זה יטופל אז זה בסדר?

2. צירפתי את הרישיון רכב. שמתי לב שבתחתית הטופב מצויין:

תנאים והגבלות:

הרכב משמש להשכרה / החכר

שעבוד לבנק דיסקונט

מה זה אומר בפעול? אני לא ממש מבין.

באופן כללי, אנו זוג צעיר ללא ילדים. עיקר הנסיעות הן מראשון לציון לבני ברק ובחזרה. אחת לחודש גיחה לצפון הרחוק.

בגדול אנו מחפשים רכב שיהיה נוח לנסיעה ולא יעשה יותר מידי בעיות. תקציב כ 60000 ש"ח

תודה רבה.

לילה טוב!

נהג יחיד :wink: - לא בטוח , רכב ליסינג צמוד אליך בערב , בהרבה מקומות עבודה ביום הוא שרלילה..

החלפת משאבת מים - ענין שולי.

ברישיון רשום את מה שאתה כבר יודע - שהרכב בבעלות חברת השכרה / החכר , את השעבוד יסירו

כדי שניתן יהיה לבצע העברת בעלות ע"פ חוק.

באופן אישי אני מעדיף את המזדה 3 על הפורד אבל זה עניין של טעם.

בהצלחה.

פורסם

הבדיקה יפה מדי... תרשה לי להניח שהיא של החברה ולא בדיקה שאתה ביצעת?

אם אני צודק, גש ועשה בדיקה מטעמך. גם תקנה רכב בראש שקט וגם יהיה לך עוד קלף מיקוח.

באשר לרכב עצמו, הוא בהחלט יתאים לצרכיך. רכב אמין, מרווח ונעים למדי (גם קצת כבד ומשעמם אבל זה כבר פרמטר ללקוחות אחרים...)

פורסם

באשר לרכב עצמו, הוא בהחלט יתאים לצרכיך. רכב אמין, מרווח ונעים למדי (גם קצת כבד ומשעמם אבל זה כבר פרמטר ללקוחות אחרים...)

אני מסכים עם רוב דבריך - אכן מרווח ונעים לנהיגה, אם כי בגירסת ה- 1.6 עצל משהו...

לגבי האמינות - לא יודע, אני שמעתי שהגיר אינו מאריך ימים, והפוקוס/מונדיאו נזקקים לשיפוץ גיר מהיר יחסית.

מעניין אותי אם מי מהפורום שמטפל ברכבים מסוג זה יוכל להעיד האם השמועות נכונות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הרכב אמין ביותר!, לאחר כ 100,000 ק"מ בפוקוס הקודמת שהיתה לנו בליסניג אין ספק כי הרכב סוס עבודה אמין! ( מיותר לציין מה עבר עליו :lol:)

• תוכן חדש...