Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וסופ"ש נעים.

אני רוצה מחר לצבוע את הפנים של הפונטו שלי (הפלסטיקים) בצבע מלבד השחור המשעמם שיש לי אכשיו (המקורי). הבעייה שרוב הרכב שלי אדום (כיסויי רכב מקדימה ואחורה).

אני הולך להיעזר בשני המדריכים האלו שהארו תוצאת מאוד יפות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=41607&highlight=%F6%E1%E9%F2%E4

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3612

אין לי מושג באזה צבע לצבוע כדי מאט לספוג את האדום הצעקני בפנים הרכב. חשבתי על לבן, כחול כהה וכסוף.

לדעתי הבעייה עם לבן כל לכלוך קטן יראה אליו וכסוף נראה לי שאחרי זמן יאבד מהברק והיופי שלו.

מה דעתכם? האם יש לכם הצעות לצבעים אחרים?

לצערי אין לי מצלמה דיגטלית כדי להראות את פנים רכבי.

בנוסף לכך אם יש למשהו אתר אם תמונות של מכונית עם צביעת פנים של הרכב אני אשמח לראות ולספוג קצת השראה.

תודה מראש לכל העוזרים.

L.A

פורסם

לדעתי המדריכים הם בסדר גמור

רק שהם לא חשבו על הליכלוך בעתיד

ניראה לי שאחרי העבודה(הצביעה) תשים שכבת לקה.

או שיש מישהוא שיכול להמליץ על משהוא אחר?

פורסם

תשמע לי מנסיון...

1. תפרק את כל החלקים שאתה רוצה לצבוע ברכב כל חלק אבל...

2. לך למוסך שצובעים בו רכבים (העיקר שיהיה בו חדר תנור...), תסגור איתו על מחיר תראה לו את כל החלקים ותבחר צבע ( או שתעשה על קוד הצבע של האוטו שלך...) ואז זה לא יתקלף לך, לא ידהה לך, לא יהיה בועות כמו שיוצא לכולם אחרי 4 5 חודשים...

3. זה אמור לעלות משהו כמו 300 שקל וזהו הוא דואג להכל....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
תשמע לי מנסיון...

1. תפרק את כל החלקים שאתה רוצה לצבוע ברכב כל חלק אבל...

2. לך למוסך שצובעים בו רכבים (העיקר שיהיה בו חדר תנור...), תסגור איתו על מחיר תראה לו את כל החלקים ותבחר צבע ( או שתעשה על קוד הצבע של האוטו שלך...) ואז זה לא יתקלף לך, לא ידהה לך, לא יהיה בועות כמו שיוצא לכולם אחרי 4 5 חודשים...

3. זה אמור לעלות משהו כמו 300 שקל וזהו הוא דואג להכל....

בועות??? :shock:

300 ש"ח אז נראה לי שאני ארד מהעניין.

תודה בכל מקרה

פורסם

בבקשה ולך תנסה לסגור על מחיר אל תקשיב למחיר שאני אומר כי כל אחד זה משהו אחר.... אני זוכר שזה ההצעת מחיר שנתנו לי...

קרא אותם.

פורסם

אם אתה לא בעל ידיים שמאליות תקנה את הצבעים שאתה רוצה תקנה צבע יסוד של יעקובי ויש באוטודיפו לקה אקרילית שקופה, כל העניין הוא באמת לפרק הכל בנפרד לנקות טוב משומנים לשייף אם צריך בנייר שיוף עדין מאוד ולצבוע מרחוק מספר שכבות דק מאוד ולתת זמן כחצי שעה בין שכבה אחת לשנייה ובסוף לתת פיניש עם הלקה , ולצבוע במקום נקי מאבק . כל הסיפור לא יעלה על ה120 שח . ושוב הסוד זה שכבות דקות מאוד אחרת יהיו לך נטיפים של צבע וחבל , קח סתם חתיכת פלסטיק ותתאמן טיפה, מניסיון יוצה מצויין . אצל פחח זה עולה יקר משום שהוא לא יכול להכין כמות צבע קטנה כזאת אז אתה משלם על כל מה שהוא מכין למרות שמשתמשים בקושי בחצי, לדעתי לא שווה אבל זה עניין שלך תחליט לבד.

פורסם

תודה על התגובות הכנות.

ואם לצבוע אז רק בבית.

תאמת אני שוקל לרדת מכל העניין כי אין לי פאנלים חילופיים ואני לא רוצה הוצעה נוספת לחפש בפירוקית פאנלים. וגם אני מפחד שבעוד כשנה כאשר אני אמכור את הרכב אז הצבע יעבד מהברק שלו וסתם יראה מאפן. כך נרא לי שאני לא אצבע בסוף.

פורסם
תודה על התגובות הכנות.

ואם לצבוע אז רק בבית.

תאמת אני שוקל לרדת מכל העניין כי אין לי פאנלים חילופיים ואני לא רוצה הוצעה נוספת לחפש בפירוקית פאנלים. וגם אני מפחד שבעוד כשנה כאשר אני אמכור את הרכב אז הצבע יעבד מהברק שלו וסתם יראה מאפן. כך נרא לי שאני לא אצבע בסוף.

תאמין לי שהגעת להחלטה הנכונה זה סתם שטותי יש בזה יותר מינוסים מאשר פלוסים

קרא אותם.

• תוכן חדש...