Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז ככה, אני עדיין רוצה למכור את הסובארו שלי, עכשיו בקצת יותר רצינות ואני הולך לפרסם בעיתון גם כן.

אני מעוניין להחליף אותה ברכב קטן, שאיפה מאוד חזקה לקנות 106 XSI בסכום של עד 16 אלף, האם אפשר להשיג אחת בלי שאסי (מצב מכני לא מטריד אותי אני אחדש את האוטו) במחיר הזה ?

או שרק את דגמי ה- XR XN והקיד אני יכול להשיג בסכום המדובר.

עכשיו ככה, יש לי אפשרות לעשות עם חבר שלי מפתח במפתח על פג'ו 205 CTI שנת 92, האם זה כדאי ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לך כסף לחדש כזה אוטו ? הכוונה היא לCTI.

קח בחשבון שלהביא כזה אוטו למצא אופטימלי יכול להגיע לעשרת אלפים שקל ויותר...

מה המחירון של הXSI, בכל מקרה לא יכול להיות שכל המכוניות האלה עם שאסי. אם יש לך אופציה טובה תקנה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

איזה סובארו יש לך ? למה דווקא 205 קבריולט ? כמה הוא רוצה עליה?

אתה מדבר בשטחיות, יישור קו יעלה לך המון. כמה כסף יש לך בדיוק ?

פורסם

כסף לחדש את הסיטיאיי אין.

אקסאסאיי זה לא רציני, וזו שאני "חם" עליה אין בה יותר מידי מה לחדש, אקססאיי כסופה מודל 93 מקורית לגמרי, יד 2, 6 שנים אצל אותו בנאדם, אדם בסביבות גיל 35 ככה, נוסע ברכב מהעבודה לבית, נקייה מתאונות, וככל הנראה משאסי, הבעיה היא שהוא לא להוט למכור, אפילו שפיתיתי אותו במחיר שווה.

פורסם

יש לי סובארו לגאסי 92.

הכסף שיש לי, הוא איננו, אז נעזוב את זה בצד, הישור קו בסיטיאיי באמת יעלה המון, הבנאדם מוכן להיפרד מהרכב עכשיו ב-15 אלף.

בתכלס, אני לא רוצה אוטו כזה, אני רוצה אקססאיי, עם סאנרוף, אוטו פשוט חמוד כזה.

פורסם
יש לי סובארו לגאסי 92.

הכסף שיש לי, הוא איננו, אז נעזוב את זה בצד, הישור קו בסיטיאיי באמת יעלה המון, הבנאדם מוכן להיפרד מהרכב עכשיו ב-15 אלף.

בתכלס, אני לא רוצה אוטו כזה, אני רוצה אקססאיי, עם סאנרוף, אוטו פשוט חמוד כזה.

אז תקנה. שיהיה במזל.

אין בכלל התלבטות. רק אל תצפה לאמינות של הסובארו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא מצפה לאמינות, אבל החלטתי ששווה לי את החרא שאוכלים, גם בגלל שזה הכיף של הידע, וגם בגלל שזה אוטו ממש חמדמד כזה קטן כמו קארטינג :)

פורסם

טוב, שאלות:

פג'ו 106 ראלי, מודל 95, כדאי או לא ?

מישו אמר לי שהגיר שלהם יושב בתוך המנוע, יעני הוא לא בנפרד, זה נכון ?

כדאי לגעת או לקנות רק מנוע 1400 ?

פורסם
טוב, שאלות:

פג'ו 106 ראלי, מודל 95, כדאי או לא ?

מישו אמר לי שהגיר שלהם יושב בתוך המנוע, יעני הוא לא בנפרד, זה נכון ?

כדאי לגעת או לקנות רק מנוע 1400 ?

בטח, הגיר יושב בין השסתומים לצילינדרים. :-P תלמד לא להקשיב לעצות של קשקשנים... אם מצאת 106 ראלי טובה - שווה לקנות. גם XSI. מה שתמצא קודם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי, תודה רוני, ואני לא יודע עדיין, יש פה 106 ראלי של חבר הפורום, לבנה, ולפי מה שהוא טוען, הרכב אחלה, אבל הוא יד 9, לי זה לא מפריע, במילא הרכב הזה הולך להיות אצלי עד שהוא יהרס כבר ואז אני אזרוק אותו או אמכור בגרושים...

שבוע הבא, יהיה לי הכסף, אני אקבע איתו, נראה מה מצב הרכב, ונחליט.

• תוכן חדש...