Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני יד2 אוטומט, עד 75K, עם חווית נהיגה טובה, שדה ראייה טוב?

Rocksteady1
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם קיים דבר כזה?

בעבר הייתה לי לנסר שנת 90, וכמה שהיא נחשבת ישנה, היו כמה היבטים שממש אהבתי בה לעומת רכבים מודרניים יותר שעליהם יצא לי לנהוג - למשל - שדה ראייה, בלנסר כל החלונות ממש רחבים, אין כמעט שטח מת, לכן אם רוצים לעבור נתיב ניתן לעשות זאת בבטחה יחסית בלי שפתאום יפתיע אותך רכב או אופנוע, כנ"ל שדה ראייה מקדימה במשקופים, לא מפספסים הולכי רגל, וגם חניות, מרגישים ממש איפה האוטו נמצא ביחס לרכבים אחרים בלי שום צורך בחיישני רוורס...

עוד דבר היה ההגה ההידראולי, מרגישים בזמן אמת לאן הרכב נוסע כשמסובבים את ההגה, להבדיל מההגאים האלקטרוניים של היום, שמרגישים די מנותקים, וזה נראה לי די מסוכן, במיוחד במהירויות גבוהות כשכל תנועה יכולה להיות קריטית. זה גם לא נוח כשנוסעים ברוורס למשל למרחק ארוך יחסית.

האם קיימים כיום רכבים עם תחושה דומה? ובפרט אני מחפש סופר מיני, עד 75K, אוטומט, עם גימור נחמד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לבדוק פיאסטה,בטיחותית, מהנה לנהיגה,מאובזרת.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הדרישות שלך עולות לי לראש בעיקר 3 מכוניות. פורד פיאסטה, מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט.

לשלושתן יש הגה יחסית טוב עם משקל מדוייק ותקשורת מסויימת. שדה הראיה בסוויפט הוא הטוב ביותר, לאחר מכן במאזדה 2 והשדה ראייה בפיאסטה פחות טוב משל שתיהן, אם כי לא הייתי אומר שהוא גרוע ושלושתן די מהנות לנהיגה.

המאזדה נהנית מתדמית טובה, גיר נמרץ מאוד, ביצועים טובים, נוחות נהיגה טובה יחסית מחוץ לעיר והגה בעל תקשורת טובה עם הנהג (למרות שהוא קל יחסית). בעיר הנוחות לא הכי טובה, בידוד הרעשים לא טוב, איכות החומרים לא טובה, אבל ההרכבה כן טובה והדוקה.

הפיאסטה עצלה לעומת ה-2 האחרות שציינתי. אבל היא נוחה מאוד, איכותית, מרווחת, שקטה בשיוט, נראית טוב מאוד ומהנה לנהיגה (למרות שהביצועים גרועים).

הסוויפט בעלת התנהגות טובה, עיצוב שובב, אמינות מופתית (כמובן כל עוד טופלה כראוי), ביצועים טובים, צריכת דלק טובה יחסית והיגוי טוב. לרעה נציין שנוחות הנסיעה לא ממש טובה (במיוחד כאשר הרכב עמוס), רעשי דרך חזקים במהירות גבוהה, איכות חומרים לא טובה והבלמים חלשים יחסית תחת לחץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוזוקי סוויפט יכול לענות לדרישה שלך כמו כן תנסה למצוא סקודה פביה או סיאט איביזה 1.2 TSI עם גיר DSG אחלה רכבים חזקים וחסכוניים אבל אני לא בטוח שאפשר למצוא בסכום הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

באם ניתן להגדיל את התקציב בקצת אז ניתן לרכוש רכב יד שניה מלייסינג עם אפס ק״מ

אני רכשתי לפני שבועיים + יונדאי I20 (דגם עם 4 חלונות חשמל ואוטומאט) ב-83 אלף שח

יש גם אפשרויות נוספות באם כאמור יש אפשרות להגדיל תקציב

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לי גם המראה, הסוויפט נראית מאוד מאוד קופסתית, לא מוצאת חן בעיניי..

מבחינת מראה הרכב שמש מוצא חן בעיניי זה האיביזה, בפרט ה 3 דלתות ספורט..

הראות בה מקדימה ולצדדים בסדר יחסית בדגם של ה 2012, הבנתי שהיא אחרי מתיחת פנים אז אני לא יודע איך הראות בה בדגם למשל מ 2009 שיתאים לתקציב שלי.. אבל ההיגוי בה הרגיש מנותק, ולכן אני מתלבט..

הרבה אחריה בעיצוב נמצאות הפיז'ו 207, הבנתי באופן כללי שרכבים צרפתיים לא מומלצים אז לא ביררתי לגביה יותר מדיי,

ואח"כ מצאה חן בעיניי הפיאסטה החדשה, אבל רק בתמונות של 2012 היא נראית טוב, אולי היא עברה מתחית פנים? בכל אופן בתקציב שלי שמתאים ליד שנייה, לא מצאתי משהו באתר יד2, אין כמעט היצע..

על המזדה 2 שמעתי בעיקר דברים רעים, הייתי באחת של חבר והיא הרגישה די צפופה וזולה (אולי כי הייתה בליסינג), וגם נראית די נשית לטעמי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי איי20 אפשר להביא משנת 2009 גם כן באזור ב 75 או פחות, העיצוב שלה די פושר, לא מושך אבל גם לא נורא,

לגבי ההגה והראות אני לא ממש יודע..

למה הכוונה מליסינג אבל עם 0 ק"מ? באיזו חברה? יש שם גם את דגמי הפרמיום?

אני יכול להוסיף עוד לתקציב, השאלה היא האם תהיה ירידת ערך גדולה יותר באחוזים במקרה כזה בשנתיים הקרובות, לעומת אם אקנה למשל רכב מ 2009, זה בעיקר מה שגורם לי לסלוד מלהוציא הרבה יותר תמורת רכב חדש..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי איי20 אפשר להביא משנת 2009 גם כן באזור ב 75 או פחות, העיצוב שלה די פושר, לא מושך אבל גם לא נורא,

לגבי ההגה והראות אני לא ממש יודע..

למה הכוונה מליסינג אבל עם 0 ק"מ? באיזו חברה? יש שם גם את דגמי הפרמיום?

אני יכול להוסיף עוד לתקציב, השאלה היא האם תהיה ירידת ערך גדולה יותר באחוזים במקרה כזה בשנתיים הקרובות, לעומת אם אקנה למשל רכב מ 2009, זה בעיקר מה שגורם לי לסלוד מלהוציא הרבה יותר תמורת רכב חדש..

רכב עם אפס ק"מ מליסינג פרושו שאתה קונה רכב משנת 2012 עם אפס ק"מ - חדש אבל אתה רשום ברשיון הרכב כיד שניה כאשר לרכב עבר של ליסינג. לרכב 3 שנות אחריות ובד"כ עבר רישוי בתקופה קרובה לרכישה (ברכב שאני רכשתי 17/6/2012)

על ה-I20 שרכשתי היו 4 ק"מ כאשר יצאתי ממגרש החניה של אויס

מוכרים כיום מותגים נוספים כגון מאזדה2, ניסן מיקרה וכד'

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...