Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים התחילו אצלי ברכב רעשי ציוץ \ שריקה מכיוון הגלגל, בעת בלימה ובעת נסיעה.

פניתי למוסך שלי בבקשה לטיפול בעניין.

תאור העבודה והחלקים נראה כך -

החלפת בלמים קידמי + חריטת צלחות + דיסקיות

החלפת בלמים אחורי סנדלים חדש + חריטת דרמים

יצאתי מהמוסך, עליתי על איילון, ומיד שמעתי את אותם הרעשים מכיוון הגלגלים.

חזרתי למוסך שוב לאחר שבוע, שם נאמר לי שיחרטו לי שוב את מה שצריך.

שוב יצאתי מהמוסך, עליתי על איילון, הגעתי הביתה.. ושוב רעשים.

עבר שבוע, חזרתי למוסך, הרכב עבר חריטה נוספת..

חזרתי לאיילון, הגעתי הביתה ושוב(!) רעשים! בעת בלימה ובזמן נסיעה.

חיכיתי עוד שבוע, חזרתי למוסך שם התקשה המוסכניק להבין למה אני חוזר אליו, לקח את הרכב לנסיעה, הבחין ברעש והחליט להרכיב לי סט חדש של מה שצריך.

אז לאחר שביזבזתי 5 ימי עבודה, דלק וזמן יצאתי מהמוסך ולא היו רעשים. הכל היה נשמע תקין. עד שעליתי על איילון, הגעתי הביתה ושוב.. אותם רעשים.

מה לעזאזל אני אמור לעשות?! האם זה נשמע הגיוני שעליי לחזור למוסך שוב ושוב בשביל טיפול ארור?

הגעתי למצב שאני אובד עצות, אני שוקל לוותר על העניין ופשוט לחיות עם זה.

אנא שתפו אותי בנסיונכם. אין לי מושג כיצד לפעול. אני לא רוצה שוב לעבור את אותו הסיוט.

פורסם

אני לא בהכרח בטוח שגם אצלך זה ככה-

אבל בפיגו 206 שלי,"סבלתי" מחריקות ורעשים,גם לאחר 3 החלפות של רפידות(בכל 3 הפעמים בחרתי ברפידות תחליפיות), עד שבפעם הרביעית החלפתי לרפידות מקוריות של היצרן, ומאז הרחיקות נעלמו.

פורסם

הרעש הוא ויברציה של הרפידות

ולפעמים הוא נגרם מחלודת שטח שקוראת אפילו תוך כדי הלילה מלחות גבוהה

אם בעיינים אתה רואה רפידות חדשות ואין חלודה...הכל מבריק חדש

חזור למוסך שינקו טוב טוב את תושבת הרפידות וישימו חומר סיכה מיוחד

לפעמים יש פחית על הרפידות אם צריך להיות לך יכול להיות שצריך להיפטר מהם

אין רע במוצר לא מקורי,השאלה היא מה סוג החומר ממנו היא עשויה

כרגע השם לא עולה לי בראש אבל נראה לי שניקוי וסיכה זו התחלה טובה

פורסם

יש את הפחיות, שאין לי מושג למה כתבו לך להיפטר מהם, אומרים שהם כן מפחיתים את השריקות.

כמו כן ניתן לעשות פאזות לרפידות.

בפעם הבאה תשים רפידות יותר איכותיות, אשמח לדעת איזה רפידות שמו לך על מנת להתרחק מהם.

לא ציינת באיזה רכב מדובר זה גם חשוב לדעת.

קובי

פורסם
לפני כמה חודשים התחילו אצלי ברכב רעשי ציוץ \ שריקה מכיוון הגלגל, בעת בלימה ובעת נסיעה.

פניתי למוסך שלי בבקשה לטיפול בעניין.

תאור העבודה והחלקים נראה כך -

החלפת בלמים קידמי + חריטת צלחות + דיסקיות

החלפת בלמים אחורי סנדלים חדש + חריטת דרמים

יצאתי מהמוסך, עליתי על איילון, ומיד שמעתי את אותם הרעשים מכיוון הגלגלים.

חזרתי למוסך שוב לאחר שבוע, שם נאמר לי שיחרטו לי שוב את מה שצריך.

שוב יצאתי מהמוסך, עליתי על איילון, הגעתי הביתה.. ושוב רעשים.

עבר שבוע, חזרתי למוסך, הרכב עבר חריטה נוספת..

חזרתי לאיילון, הגעתי הביתה ושוב(!) רעשים! בעת בלימה ובזמן נסיעה.

חיכיתי עוד שבוע, חזרתי למוסך שם התקשה המוסכניק להבין למה אני חוזר אליו, לקח את הרכב לנסיעה, הבחין ברעש והחליט להרכיב לי סט חדש של מה שצריך.

אז לאחר שביזבזתי 5 ימי עבודה, דלק וזמן יצאתי מהמוסך ולא היו רעשים. הכל היה נשמע תקין. עד שעליתי על איילון, הגעתי הביתה ושוב.. אותם רעשים.

מה לעזאזל אני אמור לעשות?! האם זה נשמע הגיוני שעליי לחזור למוסך שוב ושוב בשביל טיפול ארור?

הגעתי למצב שאני אובד עצות, אני שוקל לוותר על העניין ופשוט לחיות עם זה.

אנא שתפו אותי בנסיונכם. אין לי מושג כיצד לפעול. אני לא רוצה שוב לעבור את אותו הסיוט.

צריך לבדוק שהקליפרים חוזרים למקום אם הם לא חוזרים הם משאירים את הרפידות קרוב לצלחת ומכאן הרעש

מצד שני...פנה לאיגוד המוסכים והחלף מוסך

החריטה הנוספת היתה בכדי לוודא שהצלחת ישרה אחרת זיגזוג שלה גם יעשה רעש ורעידה בעצירה

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב מדובר בצלחות ו\או דיסקיות חליפיים מאיכות ירודה.

בקשי להרכיב צלחות ודיסקיות מקוריות או OEM והציפצופים יעלמו.

אורן

פורסם

בלמים איכותיים לא צריכים לשרוק, מה זה שישרוק?, אני הייתי חוזר למוסך ומבקש להחליף הכל למשהו בהמלצת יצרן, מבלי תוספת מחיר על הזמן והדלק, אם יש אפשרות לקרמי זה עדיף, הם שקטים יותר (אם החברה מוכרת וטובה), כמעט ואין אבק ברקסים על הגלגלים, ביצועים טובים יותר על הנייר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ככל הנראה המוסכניק שלך לא יודע מה זה מוצרים איכותיים, תבקש ממנו דיסקים של BREMBO, ורפידות של EBC,FERODO או משהו אחר איכותי.

ולא TIGER או איזה סיני עלום של.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני כלל לא בטוח שהרעש הוא מהבלמים אם הוא מופיע רק במהירות גבוהה וגם כאשר לא מפעילים את הבלמים.

זה קצת מיותר לתת המלצות בדיקה או תיקון לבעיות רעש, מבלי לשמוע את הרעש, אך הייתי בודק חופש מייסבים ואת מצב פחיות המגן של הצלחות .

פורסם

דניאל, אני לא מכונאי ויש אפשרות שאתה צודק, מהניסיון האישי חופש במייסבים כבר מתחיל לשרוק במהירות לא כל כך גבוהה, מעל 50 או 60 כבר קיימת שריקה, לאבא שלי היה בדודג' גרנד קראוון סיפור דומה, החלפנו מייסבים וזה לא עזר (בלמים לא איכותיים חדשים נשארו), ברגע שקצת מתחמם מתחיל הרעש שוב, החלפת רפידות לאיכותיות יותר פתרה את הבעיה Wagner ThermoQuiet

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם היה מדובר בפחית של הצלחת הרעש היה כבר מהשניה הראשונה, וגם המוסכניק היה רואה שהפחית הייתה חורטת את הצלחת.

קובי

• תוכן חדש...