Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר טוב יש אופל קורסה, הישנה (2006 אולי?) רובוטית. האוטו כבר עבר תיקון רציני לפני כחצי שנה והיום הוא אמר שהוא קיבל מכה קלה בגחון (שבדיעבד ראיתי שחסר לו הפלסטיק שאמור לשמור שם על כל העסק מלמטה) התוצאה היא שלאחר מס' דקות של נסיעה הרכב כבה והגיר נכנס למצב F, במצב זה הוא מסרב להניע. לאחר כשעתיים המתנה הגעתי לרכב, ניסיתי להניע והוא הניע, הכנסתי לרוורס, התקדמתי מס' ס"מ, וכאשר שילבתי להילוך קדמי הוא נכנס למצב F שוב, כאשר ניסיתי לתת קצת גז הוא העלה סל"ד קצת ואז ניתק דלק, כאילו ניסה להתחיל נסיעה, לשלב קלאץ' ולא הצליח. וכך כמה פעמים עד אשר כיביתי את הרכב, להניע שוב לא הצלחתי שכן כנראה שלא ניתן להניע את הרכב במצב F.

על הדרך גיליתי נזילת שמן די רצינית מתחת למנוע, מהצד של הנהג (בחיבור לגיר?) בדיקה עם המדיד לא מראה על מחסור (אולי קרה באותו רגע כשהנעתי?)

בנוסף - כאשר אני שם סוויצ' אורות הרוורס נדלקים למרות שהרכב אינו ברוורס ומשחק עם ידית ההילוכים אינו מאפשר משנה זאת.

השערה ראשונית שלי היא שהמכה שקיבל בגחון דפקה משהו בגיר והמחשב מכניס אותו למוד חירום - מה דעתכם? מה הצעד הבא חוץ מגרירה למוסך?

תודה ולילה טוב!

דני

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תיקון - הרכב שנת 2003.

מישהו יכול לשפוך אור?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יתכן, כיצד אני בודק? לא מצאתי מדיד לשמן גיר בקורסה.

אבל השמן, בצבעו מזכיר את שמן המנוע.

בחיפוש בפורום עולה שמדובר כנראה במחשב גיר שיעלה כ5K(וזה בלי שנגענו כלל בנזילה), הגיוני?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין מדיד שמן גיר מכיוון שזהו שמן שלעומת שמן מנוע, הוא לא מתרוקן אלא רק מחליפים אותו בטיפולים.

אם אתה אומר שיש נזילת שמן רצינית, אך לא חסר שמן מנוע ולפי התיאור שלך "מהצד של הנהג (בחיבור לגיר?)" אני מאמין שאין שמן גיר ולכן הבעיה נוצרה.

לא יודע אם זה אפשרי אך אני מקווה שלא נגרם נזק כתוצאה מנסיון ההתנעה שלך והנסיעה ברוורס ללא שמן גיר.

תגרור את הרכב למוסך שם יאבחנו את הבעיה ויפתרו את הנזילה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מזל טוב זה דבר ידוע באופל קורסה.

סביר להניח שתצטרך לשלוח את המשאבה של הקלאץ' לשיפוץ'.

יכול להיות ואני מקווה בישבילך שזה רק בעיה במגעים וניקוי ואיפוס יפתרו זאת אבל קשה לי להאמין.

קובי

פורסם

גם אני עברתי ( לייתר דיוק לאמא שלי זה קרה) בקורסה 04' שלי .

הגיר אכן יושב מימין למנוע , כלומר מול הנהג .

קיבל מכה למטה והמשיך לסוע ? :roll:

לדעתי אולי יש טעם לפנות ל מעבדה למחשבי רכב , שנמצאת בראשון (ברח לי השם !)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תודה לכולם מבטיח לעדכן!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החבר התייעץ עם אביו והוחלט להכניס את הרכב למוסך, אבל מוסך UMI ברחובות שטיפלו בו עד עכשיו לא בא בחשבון כי האבא נפגע קצת מהיחס של בעל המוסך. בנוסף - UMI כבר לא היבואן של אופל אלא שלומו.

האם יש המלצות למוסך באיזור רחובות? לא חובה מורשה יבואן, העיקר מוסך שידע לטפל ברכב ויכיר את הבעיות שלו!

תודה

דני

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...