Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אני חייב לציין שממש לא הייתי ממליץ לך לנהוג ללא חגורת בטיחות.

דבר שני, במידה ואתה אכן רוצה לא לחגור את החגורה ומצד שני לא לשמוע את הציפצוף אם תבדוק ברשת תראה שישנם מין אבזמים אפילו עם הלוגו של הרכב שלך שמתחברים לתוך האבזם של החגורה. ככה המחשב חושב שהחגורה נחגרה ומפסיק לצפצף. זוהי האופציה הכי זולה והכי הגיונית מאשר להתחיל לחתוך חוטים או לשנות רכיבים אלקטרונים. ככה כאשר ובמידה ותשנה את דעתך המצב הפיך ללא גרימת נזק או עלות כספית גבוהה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
ההתראה פועלת סתם לפעמים וזה משגע אותי

אם חגרת חגורה וההתראה עדיין מופעלת, סימן שיש תקלה במערכת. במצב כזה יש להיכנס למוסך לצורך אבחון ותיקון.

אם לא חגרת וההתראה מופעלת, היא ממש אינה "פועלת סתם". שים חגורה וסגור עניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כנראה הבעיה במפסק באבזם חגורת הבטיוחת או בקונקטור שלו מתחת למושב.

אני חושב, שבחלק מהדגמים כריות אוויר לא תפתח, וקדם מתחן לחגורת בטיחות לא יפעל, אם המערכת מזהה חגורת בטיחות לא חגורה.

כך שכדאי לטפל בזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
כנראה הבעיה במפסק באבזם חגורת הבטיוחת או בקונקטור שלו מתחת למושב.

אני חושב, שבחלק מהדגמים כריות אוויר לא תפתח, וקדם מתחן לחגורת בטיחות לא יפעל, אם המערכת מזהה חגורת בטיחות לא חגורה.

כך שכדאי לטפל בזה.

תודה על המידע, אני יבדוק את זה. בכל אופן אני אף פעם לא נוהג בלי חגורה ככה שהאבזם לא תורם לי + לא יפתור את הבעייה כי גם כשהחגורה בפנים הוא ציפצף. אבא שלי חשמלאי, הוא ראה מתחת לתפסן מעגל עם 2 נגדים.. הוא סגר אותו חיצונית לתפסן וההתראה ירדה תמידית.

פורסם

אני יודע שזה קצת טריוואלי,

אבל יכול להיות שיש לך גם התראה לחגורת בטיחות במושב שליד הנהג, ואתה מניח שם בד"כ תיק או משהו כזה?

"פועלת לפעמים" יכול להיות שאתה מניח את התיק, וכשאתה מאיץ אז הוא קצת יותר לוחץ על החיישן וזה מצפצף, וכשאתה בולם אז הוא מרפה מהחיישן ומפסיק לצפצף. או להיפך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...