Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אח שלי עובר לדירה חדשה עם חברה שלו והוא מעוניין לקנות בנוסף לזה רכב ובשביל זה אני צריך עזרה קטנה.

התקציב שלו 30,000 ש"ח.

דרישות מהאוטו: אוטומט ( חברה שלו נוהגת רק באוטומט ), בטיחותי ושיהיה כמה שיותר זול להחזקה ( צריכת דלק, אמין, טיפולים, ביטוח ).

האוטו הוא בשביל זוג, רכב מיני, סופר מיני יספיק בהחלט.

אני קורא פה בפורום דיי הרבה וגם עשיתי חיפוש ומה שעלה לנו לראש שהאוטו שהכי מתאים זה פיאט פונטו ואחריו יונדאי גטס, יש איזה עוד רכב אחר שעונה לדרישות ?

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

הספייס אכן מומלצת,הגטס פחות חסכונית אבל זריזה יותר,תנסו למצוא אותה ברמות איבזור GLI\GLS.

יש לכם דייהטסו סריון,גם כן רכב אמין לא יקר לתחזוקה,מנוע די נמרץ,יש גם את הדייטסו YRV שנותנת תא מטען גדול יותר ושימושי,אך ללא ABS,לא בטוח שגם לסריון יש,אבל לפחות יש 2 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ליסיריון מ-2006 יש ABS תקני ו-4 כריות אויר אבל היא תדרוש הוצאה של עוד כ-5,000 שקלים לאחת ממודל 2006 שבה החלה מכירת הדגם הנוכחי.

• תוכן חדש...