Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן בפורום, אני מתלבט איזה מכוניות לקנות : או ההונדה סיוויק הצ'בק שנת 2010-11 או סיאט איביזה SC חדשה.

אז ככה כמו שאמרתי אני מתלבט בין 2 המכוניות יהיו גיר אוטומטי.

[וגם שמעתי בסיאט את המנוע 1.2 TSI שמפיק 105 כוח, אז האם הוא מומלץ ובתאכלס מה כדאי].

הונדה סיוויק הצ'בק 5 דלתות או הסיאט איביזה SC [ספורט-קופה] 3 דלתות :

1. מאיזה מהמכוניות אני יותר יהנה ? [כנהג מתחיל בן 17 ]

2. איזה מכונית יותר אמינה ? [אמינות ,טיפולים,החזקה..]

3. איזה מכונית יותר טובה בכללי? [מי יותר חזקה,אחיזה,חסכונית..]

4. יתרונות וחסרנות בשתי המכוניות[סוג של השוואה]

תודה רבה מראש לעוזרים :-o

פורסם

אתה רואה שהקפצות לא עוזרות, ולמה ? כי אתה משווה מכוניות מה זה שונות, בלי להגיד בכלל מה התקציב, מה מטרות של האוטו, מי יסע בו, כמה תהיה בערך הנסועה, מי יתחזק (אתה בן 17, כנראה שאין לך 2500-3000 שקלים בחודש לתחזוקה - או אולי יותר, כי בביטוח יקרעו לך את הצורה מן הסתם).

תנסח את השאלות שלך בצורה עיניינית (תן אינפורמציה כפי שציינתי למעלה), תקבל תשובות.

פורסם

לא הבנתי, הסיביק עולה בסביבות ה140(אולי טיפה פחות) דגם אוטומט, ואילו האיביזה עולה בערך 90-100 אלף שקל.

אתה משווה מכוניות בעלות תקציב שונה...

• תוכן חדש...