Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולאחר חיפוש מקיף בgoogle בנושא אמינות בעיקר לגבי הגיר dsg ולגבי היבואן ,קונה את הסיוויק.

אז או שקיים מסע השמצות נגד הגולף ובעיקר נגד ביצועי הגיר dsg והשרות הגרוע בארץ  באתרי אינטרנט או שזו האמת ופשוט מפחיד לקנות רכב עם כל כך הרבה דעות סותרות.

פורסם

האם יש הבדל בקניית ההונדה בין הסניפים השונים מבחינת המחיר והתוספות ?

האם מוכר לכם סניף הרצליה לעומת הסניף הראשי בתל אביב?

פורסם

מזל שאתה לא שקוף. הודעה ראשונה שלך בפורום וכבר אתה מודיע לכולנו כמה הגולף גרועה וכמה הסיוויק טובה. אם באמת ערכת חיפוש מקיף כהגדרתך באינטרנט, איך זה שלא בחרת להתיעץ בפורום הרכב המוביל קודם לקנייה?! עכשיו כל יומייים נשמע ממך כמה הסיוויק טובה וכמה אתה שמח שקנית אותה וכמה השרות של מאיר מעולה?! פאתט.

פורסם

ללא ספק מסע השמצות.מדובר באחת המכוניות הנמכרות בעולם, איכות פנים שאין שנייה לה בתחום המשפחתי, מנוע מתקדם וחסכוני וגיר מעולה שסבל בתחילת דרכו מקשיים בעיקר בשל אי התאמה לחום הישראלי. בכל מקרה ניתנת אחריות של 5 שנים לגיר אז אם זה כל כך מטריד אותך דע שיש אחריות רחבה.

לגבי הסיביק, אני היחיד שפשוט לא סובל את העיצוב החדש של הרכב הזה?

פורסם
ללא ספק מסע השמצות.מדובר באחת המכוניות הנמכרות בעולם, איכות פנים שאין שנייה לה בתחום המשפחתי, מנוע מתקדם וחסכוני וגיר מעולה שסבל בתחילת דרכו מקשיים בעיקר בשל אי התאמה לחום הישראלי. בכל מקרה ניתנת אחריות של 5 שנים לגיר אז אם זה כל כך מטריד אותך דע שיש אחריות רחבה.

לגבי הסיביק, אני היחיד שפשוט לא סובל את העיצוב החדש של הרכב הזה?

גם אני חושב שהדגם היוצא מעוצב טוב יותר :)

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מזל שאתה לא שקוף. הודעה ראשונה שלך בפורום וכבר אתה מודיע לכולנו כמה הגולף גרועה וכמה הסיוויק טובה. אם באמת ערכת חיפוש מקיף כהגדרתך באינטרנט' date=' איך זה שלא בחרת להתיעץ בפורום הרכב המוביל קודם לקנייה?! עכשיו כל יומייים נשמע ממך כמה הסיוויק טובה וכמה אתה שמח שקנית אותה וכמה השרות של מאיר מעולה?! פאתט.[/quote']

אם תעשה חיפוש תראה שאני כבר שואל בפורום מספר ימים על כמה אפשרויות ובאמת הייתה לי התלבטות מאוד גדולה עד שעשיתי חיפוש בגוגל : בעיות או תקלות בגיר dsg ואז ראיתי שיש המון תלונות לצד הרבה תשבוחות.

לכן החלטתי לקנות את ההונדה.

קודם שאלתי בגוגל באופן כללי על אמינות והשרות של הגולף והיו יחסית מעט דעות לכאן ולכאן אבל שהכנסתי את נושא הגיר התקבלו עשרות תלונות.

אני אדם פרטי וההנחה היחידה שקיבלתי בהונדה זאת הנחת לקוח נאמן כי יש לי סיוויק ישנה.

פורסם
מדובר באחת המכוניות הנמכרות בעולם, איכות פנים שאין שנייה לה בתחום המשפחתי, מנוע מתקדם וחסכוני וגיר מעולה שסבל בתחילת דרכו מקשיים בעיקר בשל אי התאמה לחום הישראלי. בכל מקרה ניתנת אחריות של 5 שנים לגיר אז אם זה כל כך מטריד אותך דע שיש אחריות רחבה.

סליחה על ההתערבות שלי, אך איכשהו הטיעון על ״החום הישראלי״ תמיד מצחיק אותי. האם חום ישראלי שונה מחום איטלקי או ספרדי ?

או אולי יווני ? או חום של פלורידה או ניו-יורק ? לא, פרט לאזורים מסויימים כגון אילת, ערבה ובקעת הירדן, אולי.

דבר שני, איזה כבר חום יש כאן בין אוקטובר ליוני ? ממש לא משהו מיוחד, בקושי 26-28 מעלות אולי, נוריד שבועיים של חמסינים פה ושם. לכן להאשים את החום בבעיות של dsg7 זה לא רציני, עובדה : dsg6 מתפקדת היטב גם ב״חום ישראלי״, לא יאומן !

אולי בכל זאת הגיר dsg7 דפוק משהו ? לא במאה אחוז, כמובן, אך עדיין בצורה קצת חריגה ? אני, למשל, כשקניתי את הפביה שלי אפילו לשניה לא שקלתי את גרסת dsg/בנזין, העדפתי ידנית/דיזל הרבה יותר יקרה. מה אני צריך לרדוף 5 שנים בדרישה לתקן את גיר, אפילו שזה חינם ?

פורסם

ישנו שוני מהותי גדול בין הDSG7 ובין הDSG6, אחד עובד עם מצמדים רטובים והשני לא. ובכל מקרה לא המצאתי את הטיעון הזה, אלא זה טיעון שניתן ע"י היבואן. בכל מקרה, לי יש DSG7 מודל 2011, ואין כל בעיות עם הגיר, כל רכב שאני נוהג עליו ללא הDSG נראה לי פתאום כמו משהו עתיק וחסר יכולת. באמת שהDSG מדהים בפעולה שלו.

פורסם

לדעתי שני החברות סובלות מעודף יהירות.

אלה שני החברות שהכי לא נהנתי להתנהל מולן.

תכלס לדעתי,זה קידמה מול קיבעון,טכנולוגיה שרק רצה קדימה אל מול טכנולוגיה ששיאה היה ב 1996.

בכל מדינה אחרת התשובה היתה ברורה,אך אתה ברומא..

ראה הוזהרת.

וכן,הסיוויק החדשה מכוערת מהיוצאת,ויש לה את התחת הדוחה ביותר לשנת 2012,אך הגולף לא בדיוק קלאופטרה.

שניהם סבירים,במחירים מוגזמים.

• תוכן חדש...