Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-מונט: הצלחה בתפקידך החדש. אל תדאג, אתה עוד תשתפר עם הזמן ותלמד לא לכתוב דברים כל כך שקופים.

ונעבור לבגט שמגבה אותך - טויוטה באמת מאוד אמינה... מקום ראשון ב2011 בארה"ב בריקולים יחד עם הונדה. צריך להשמיע לך את ההקלטה של המשפחה שנתפסה לה דוושת הגז ודהרה אל מותה או שכבר שמעת את זה ?! די לאגדות של יפאניות אמינות. העובדה זה שהן מיושנות ומתבססות על הטכנולוגיות של הגרמניות, אחרי שאלו עברו והתגברו על כל מחלות הילדות שנלוות למערכות חדשות ומשוכללות. אל תדאג. תוך 10 שנים גם ביפאניות יהיה גיר כפול מצמדים ומנועים קטנים מוגדשים. הם פשוט מחכים לראות שזה באמת עובד. בינתיים ימשיכו לצייד את המזרחיות במנועי 1600 ישנים ובזבזנים (ואמינים) וגיר 4 הילוכים (אמין, אין ספק). אופס רגע, ידיעה שהתקבלה זה עתה, נצפו כמה מכוניות יפניות שהעזו לצייד אותם בגיר 6 הילוכים. וואו. קידמה.

וגדבר אחרון לבגט - גם אתה לא באמת מאמין לשטות הזאת של "הקורולה המכונית הכי נמכר בעולם" - נכון?! הסבירו לך את זה פה מעלי שלא מדובר בדגם אחד כמו החיפושית (שהיא באמת הכי נמכרת בהיסטוריה) אלא בשם כולל לסדרה שאין קשר בין מכונית אחת לשניה בה לאורך השנים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדאי שתתעדכן, גם האמריקאים כבר ירדו מהסיפור של הדוושה התפוסה. זו היתה מערכה מסחרית שנועדה לפגוע בטויוטה כדי לתמוך ביצרנים האמריקאיים, לא בעיה ברכב.

ואני אגיד לך את האמת - בפעם האחרונה שחיפשתי רכב חדש עברתי בכל סוכנויות הרכב בחיפה ובצ'ק פוסט. סיור די יסודי. VW וסיאט נפסלו בשל מחירים חצופים (ייטה תמורת 140K), סקודה היתה לי מאוד לא נוחה, וחיפוש קצר באינטרנט גרם לי לחששות רציניים מה-DSG. אם תרצה אני אפרט בהמשך גם איך ביצעתי אלימינציה של כמה יפאניות וקוריאניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה השטויות האלה, סתם קראו לאלפי רכבים למוסכים ? סתם החליפו להם חלק מסויים בדוושת הגז ?

אל תאמין לסיפורים שמספרים טויוטה שלא היה ולא ניברא, הייתה תקלה וסידרו אותה .

שוב אני חוזר ומזכיר על מאות מנועים שהלכו לפני 50K ק"מ בגלל בעיות בוצה.

פורסם
ל-מונט: הצלחה בתפקידך החדש. אל תדאג, אתה עוד תשתפר עם הזמן ותלמד לא לכתוב דברים כל כך שקופים.

ונעבור לבגט שמגבה אותך - טויוטה באמת מאוד אמינה... מקום ראשון ב2011 בארה"ב בריקולים יחד עם הונדה. צריך להשמיע לך את ההקלטה של המשפחה שנתפסה לה דוושת הגז ודהרה אל מותה או שכבר שמעת את זה ?! די לאגדות של יפאניות אמינות. העובדה זה שהן מיושנות ומתבססות על הטכנולוגיות של הגרמניות, אחרי שאלו עברו והתגברו על כל מחלות הילדות שנלוות למערכות חדשות ומשוכללות. אל תדאג. תוך 10 שנים גם ביפאניות יהיה גיר כפול מצמדים ומנועים קטנים מוגדשים. הם פשוט מחכים לראות שזה באמת עובד. בינתיים ימשיכו לצייד את המזרחיות במנועי 1600 ישנים ובזבזנים (ואמינים) וגיר 4 הילוכים (אמין, אין ספק). אופס רגע, ידיעה שהתקבלה זה עתה, נצפו כמה מכוניות יפניות שהעזו לצייד אותם בגיר 6 הילוכים. וואו. קידמה.

וגדבר אחרון לבגט - גם אתה לא באמת מאמין לשטות הזאת של "הקורולה המכונית הכי נמכר בעולם" - נכון?! הסבירו לך את זה פה מעלי שלא מדובר בדגם אחד כמו החיפושית (שהיא באמת הכי נמכרת בהיסטוריה) אלא בשם כולל לסדרה שאין קשר בין מכונית אחת לשניה בה לאורך השנים.

אתה מדבר מתוך ניסיון בתור מגיב בתשלום של צ'מפיון? כי כל מה שאתה עושה כאן בפורום זה רק להלל ולשבח את פחי האשפה המתפרקים שהם משווקים. בן אדם קונה רכב חדש וצריך ללכת עשרות פעמים למוסך כדי שיחליפו לו חלקים בגיר, טורבו, מחשב ניהול מנוע, ועוד ועוד. את כל זה תמצאו בפורום הטכני של הפורום, ''תוצרת גרמניה המשובחת'', ימח''ש.

אז הבחור הביא לכאן ידיעה, זה לא הופך אותו לעובד טויוטה. תפסיקו לחשוב שהפורום שייך רק לכם וכל מה שהוא לא אירופאי אין לו זכות לקיום כאן.

פורסם

לגבי הבוצה - אין מחלוקת שהיתה בעיה.

לגבי דושת הגאז - כן, הרשויות האמריקאיות דרשו להחליף את החלק לפני שהשלימו את החקירה, אז טויוטה ביצעה את ההוראה. בהמשך התברר שהכל היה מיותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה זה השטויות האלה, סתם קראו לאלפי רכבים למוסכים ? סתם החליפו להם חלק מסויים בדוושת הגז ?

אל תאמין לסיפורים שמספרים טויוטה שלא היה ולא ניברא, הייתה תקלה וסידרו אותה .

שוב אני חוזר ומזכיר על מאות מנועים שהלכו לפני 50K ק"מ בגלל בעיות בוצה.

אולי בסקודה הלכו מנועים אחרי 50Kק''מ, אחרי שגם הגיר מת כמובן.

פורסם
לגבי הבוצה - אין מחלוקת שהיתה בעיה.

לגבי דושת הגאז - כן, הרשויות האמריקאיות דרשו להחליף את החלק לפני שהשלימו את החקירה, אז טויוטה ביצעה את ההוראה. בהמשך התברר שהכל היה מיותר.

לא נכון, הבעיה המכאנית היתה ועוד איך היתה, אפילו ברכבים בישראל, לכן הוחלף החלק, מה ששללה הבדיקה של הרשויות זה קיום בעיה אלקטרונית.

פורסם

אל תדאג אני עדיין בתפקידי הישן בבזק , ואם תרצה אפילו אני בודק להנאתי רכבים אחרים.

כמו סרטוני הדרכה ומבחן ליונדאי i30 cw

או יונדאי i35 תוכל למצוא את זה בערוץ ביוטיוב יחד עם סרטוני מפגשי פורד למינהם וכו'

אני פשוט עניין אותי לשמוע את דעתכם האם השתנתה קצת לטובה לאור שברוב הפורמים של חובבי הרכב הקורלה לא אהובה בלשון המעטה , אבל למשל דוד שלי ואחרים שנוהגים בה לא מוכנים להחליף אותה , למרות כל מה שאני אומר להם , אז אולי באמת יש משהוא במה שהם טוענים ?

פורסם
אתה מדבר מתוך ניסיון בתור מגיב בתשלום של צ'מפיון? כי כל מה שאתה עושה כאן בפורום זה רק להלל ולשבח את פחי האשפה המתפרקים שהם משווקים. בן אדם קונה רכב חדש וצריך ללכת עשרות פעמים למוסך כדי שיחליפו לו חלקים בגיר, טורבו, מחשב ניהול מנוע, ועוד ועוד. את כל זה תמצאו בפורום הטכני של הפורום, ''תוצרת גרמניה המשובחת'', ימח''ש.

אז הבחור הביא לכאן ידיעה, זה לא הופך אותו לעובד טויוטה. תפסיקו לחשוב שהפורום שייך רק לכם וכל מה שהוא לא אירופאי אין לו זכות לקיום כאן.

אני יכול להתייחס לעניין של הימח"ש, אם תלמד קצת היסטוריה ואני מדבר בזמן מלחמת העולם השנייה תגלה שהיפנים היו יותר גרועים מהגרמנים.

פורסם
אולי בסקודה הלכו מנועים אחרי 50Kק''מ, אחרי שגם הגיר מת כמובן.

אפשר לסכם גם בטיוטה וגם בפולקסוואגן יש תקלות.

פורסם
אני יכול להתייחס לעניין של הימח"ש, אם תלמד קצת היסטוריה ואני מדבר בזמן מלחמת העולם השנייה תגלה שהיפנים היו יותר גרועים מהגרמנים.

אולי עדיף שתשאר בכל זאת בענינים שהפורום הזה דן בהם.

פורסם

לגבי דוושות הגז ה"נתפסות" - כבר הוכיחו שבכל המקרים האלה אף אחד לא טרח, משום מה, ללחוץ על הבלמים...

בלי קשר - כמות ההודעות המוזמנות מטעם היבואנים חורגת מכל טעם טוב בזמן האחרון. הן גם ערוכות בצורה כל כך ילדותית, שזה פשוט מעליב את האינטליגנציה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי דוושות הגז ה"נתפסות" - כבר הוכיחו שבכל המקרים האלה אף אחד לא טרח, משום מה, ללחוץ על הבלמים...

בלי קשר - כמות ההודעות המוזמנות מטעם היבואנים חורגת מכל טעם טוב בזמן האחרון. הן גם ערוכות בצורה כל כך ילדותית, שזה פשוט מעליב את האינטליגנציה.

אם שוב התכוונה אלי , אז אולי שגם כתבתי על שברולט קרוז טורבו , אז אני עובד בשברולט , או שכתבתי ושיבחתי את פורד פוקוס שזה הרכב אגב שבו אני נוהג, אז אני עובד בפורד , והסרטתי שני מכוניות יונדאי לערוץ היוטיוב , אז אני עובד ביונדאי? שצילמתי את מפגש פורד האחרון , אז אני עובד בפורד , מה שאתה אומר בעצם זה שאי אפשר לדון בפורם זה , על שום דבר שקשור ליבואנים , מבצעים , שיווק , פרסום מכוניות , ולהביע דעות בעד ונגד , אז תמשיך ותענה בנושאים אחרים , כמו שוב ושוב על מצלמות מהירות , או תרבות נהיגה רעה וכו' אם זה הדבר היחיד שבזה מסתכם הפורום כאן , ולא ניתן לדון בשום נושא אחר , שקשור ליבואן זה או אחר , וכו' אז מה זה אומר על הפורום ? אז אני מבקש סליחה באמת שלא כתבתי שוב על מבצע של סקודה או של סיאט , ושלא דיברתי על זה ששרטו או גנבו לי את הרכב , או על מצלמת מהירות זו או אחרת , או על נהג שעצבן אותי , על הכביש דיברתי על מה שיותר מעניין אותי , וזה תוכל גם לבדוק בשרשור ההיכרות שקיים פה.

פורסם

הבעיה שלך שלא כתבת על מכונית של סמל''ת וצ'מפיון, איך הסוכני מכירות שלהם כאן לא יכנסו בך?! מנסים לתפוס בעלות על הפורום ולא מסתכלים על עצמם כמה הם מלקקים לאותם יבואנים בהודעות דביקות במיוחד. כמה הם שקופים..

פורסם
הבעיה שלך שלא כתבת על מכונית של סמל''ת וצ'מפיון, איך הסוכני מכירות שלהם כאן לא יכנסו בך?! מנסים לתפוס בעלות על הפורום ולא מסתכלים על עצמם כמה הם מלקקים לאותם יבואנים בהודעות דביקות במיוחד. כמה הם שקופים..

אחרי שראיתי את השרשור על הלנצ'יה דלתא והתרשמות עליה , שהוא כרגע באותו דף בדיוק , הבנתי על מה אתה מדבר , הרי אותו בחור שטען שיש פה יותר מדי הודעות של יבואנים , לא חשד זו בכלל בשרשור זה, וכן לא בהודעה בדף הקודם שבו הכריזו ודנו על אחריות לכל החיים של הפיאט פנדה או על מסע היח"צ של המותג הנהדר אבארט , מעניין למה .

ובקשר לצ'מפיון אכן שמתי לב , שיש פה המון הודעות על סיאט איביזה ולאון , על עלויות ומבצעים , השוואות וכו'

אבל גם שם אף אחד לא חושד בכלום , ואם אני מדבר על טויוטה , כמו שדיברתי על מכוניות אחרות כאן בעבר, אז אבוי לי.

אז אני מודה לך , ואכן אני שמח שלאחר שהסרטתי והשקעתי בסרטון על יונדאי i30 cw שהשכרתי , כדי להעשיר את היוטיוב העברי , לא העלתי את הקישור לפה , עם התרשמות , כי בדיוק ידעתי שיבואו כאלה ויגידו שהוא עובד ביונדאי. אז למה לטרוח ולרשום כאן בכלל.

אגב לכל אלה שטענו באחד השירשורים הקודמים תחת הכותרת שעסק באיבזור של הפולקסווגן ג'טה החדשה, שהפערים בין יונדאי לאירופאיות בנושא נסיעה נסגר , אז בi30 בניגוד לi35 אכן חשתי בכך , למעט מושב הנהג שלא הצלחתי למצוא מנוח לגב .

ולסיום גם על הג'טה לקראת סוף השרשור הגנתי ואמרתי אגב שאני מבין אנשים שיקנו אותה למרות האיבזור כי היא נותנת להם תדמית ומרווח ודברים אחרים - והשוותי את זה לקורולה

• תוכן חדש...