Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ההורים שלי רכשו סוזוקי SX4 OUTDOOR במבצע שערך היבואן בסוף 2011 וסה"כ אמא שלי די מרוצה מהאוטו אבל קצת התאכזבה כתוצאה מקרקושים של הפלסטיקים בפנל הקדמי, חריקות מהדלתות וגם חלק מההרכבה המקומית (חלונות חשמל אחוריים) שנעשתה בצורה לא מדהימה. לפני כשבוע קרתה לאמי תאונה מוזרה בחניה בבית, היא ניסתה להכנס לחניון ברוורס ובשלב מסויים היא הרגישה שהיא מאבדת שליטה על האוטו, האוטו פשוט האיץ, גלגל נתקע בקיר והתעקם ובמזל היא בלמה לפני שהיא נכנסה ברכב של אבא שלי שחנה בצמוד. אבא שלי נכח בעת האירוע בתוך האוטו והיה די מופתע ממה שקרה ולכן לקח את האוטו לנסיעה ולטענתו נתקל באחד הנסיונות באותה תופעה, בעת לחיצה קלה על דוושת הגז כאשר ההילוך האחורי משולב, הרכב פתאום מאיץ באופן מוגזם ורק בלימה חזקה עוצרת אותו.

התופעה לא ברורה, אך ההורים שלי מוטרדים מאוד וחוששים לבטיחות שלהם בנהיגה עם הרכב הזה, כבר ביקשתי מההורים שלי להתקשר ליבואן ולפנות למוסך בבקשה לבדיקה אך רציתי לשאול האם יש לכם עצות או רעיונות לגבי שורש הבעיה ודברים שאפשר לעשות? מה עושים עם המוסך והיבואן מתנערים מאחריות, שווה לקחת את האוטו לבדיקה במכון חיצוני?

תודה.

• תוכן חדש...