Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!!!

כף אמיתי לקחת חלק בהשקה כה מושקעת!!!

תודה לחברנו זמי זמר על יצירת מופת שיצאה תחת ידיו,עם הרבה סבלנות ומקצוענות ראויה להערכה!!

תודה לצוות הנפלא של משפחת זמר שטרח רבות לתקרובת העשירה.

תודה לאבי שרייבר שניצח על המלאכה ודאג לעשרות החברים שהגיעו לארוע.

תודה לחן פרחי על התורה ותולדות המותג ש"הרביץ" בנו.

תודה למפגש השפלה ולקובי בן ניסן על הנוכחות המרשימה.

תודה לצלמים!!

תודה לחברים ולאורחים הרבים שהגיעו לקחת חלק בחגיגה הנפלאה!!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

זמי ידידי עכשיו אחרי ההשקה הנהדרת שהיתה לרכבך אני תקווה שחששותיך לגבי השקה צמודה ליום ההעצמאות התפוגגו וחזית במו עינך עד כמה החברים במועדון מפרגנים ואוהבים את טקסי ההשקה וקבלות הפנים לכל רכב חדש .

תודה לכל החברים שהגיעו מקרוב ומרחוק להשתתף בהשקה כן ירבו כאלה.

אבי שרייבר

פורסם

תודה רבה מאד לכל המשתתפים, המארגנים, האורחים, החברים והמפרגנים שבאו לארוע ההשקה.

כבוד ועונג היה לי לראות את כולם משתתפים בחגיגת ההשקה.

שנתראה בשמחות ובהשקות הבאות

פורסם

אכן היה כיף

השקה מתוקתקת בסיועם של מתניה (אשר על הדגלים ומערכת ההגברה), של חן (הידען), של אבי שרייבר (המנצח על האירוע), היו"ר נחום וכמובן חתני האירוע משפחת זמר והמשפץ - זמי.

כמות המשתתפים באירוע הייתה מרשימה ביותר, כמות מכוניות הבמוו שהגיעו היתה גדולה ועל כך ההוכחה שמכוניות במוו אינן נגמרות אלה רק מתרבות.

כן ירבו אירועים כאלו, הפירגון היה מושלם, הוכחה לכך - כמות החברים שהגיעו להשקה.

לבסוף הכלה - יפיפיה, מהרמת גרוטאות למכונית משוקמת לתפארת, אשרי האיש עם הסבלנות ואורך הנשימה שהקימה מאפר והביאה עד הלום.

זמי - ברכותי.

מצא משה

פורסם

דקה 20 והילך, בנוסף, טרנספורטר חלון חצוי.

מסתבר שזיכרוני אינו בוגד בי (עדיין) ושכל הילדים היו משחקים כדורגל והנדסאפ, הייתי מחפש מכוניות בתוכניות טלוויזיה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתה השקה מצויינת, ולי אישית מרענן לצאת מדי פעם מנוקיה... במיוחד היה נחמד כשלפתע "השתלטו" על תחנת הדלק מוסטנגים שונים.

אז אני תמיד מצטרף עם התמונות שלי באיחור- זה המחיר של עריכה וסידור בגלריה בפליקר, כאן:

27.4.2012 - Ga'ash Meeting

למי שלא יודע עדיין, בגלריה יש אפשרות להכנס לתמונות ולבחור בעותק באיכות גבוהה. פה אני מעלה כמה תמונות ואת חתן השמחה. תהנו.

P4278841Large.jpg

P4278855Large.jpg

P4278888Large.jpg

P4278919Large.jpg

P4278920Large.jpg

• תוכן חדש...