Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש גם את מלנכוליה של פון טרייר המשוגע - לא ראיתי אבל יש שם משהו שקשור לסוף העולם.

ומטרופיה זה הסרט שמר שנקלי דיבר עליו.

אוקיי, נבדוק.

אומנם לא הכי סוף העולם שיש, אבל בהחלט אחד בתוך העשיריה שלי - ""Cloverfield. סרט בסיגנון של צילום במצלמה ביתיית.

אחד החזקים :-o

http://www.cloverfieldmovie.com/

הסגנון נקרא "מוקו-מנטרי", על משקל דוקומנטרי, עם המילה מוקו שהשורש שלה הוא "לעג" (באנגלית).

סרט חזק ביותר שאיבד את כל הקסם שלו בצפייה בבית מול המחשב :?:cry:

הוא תפס אותי חזק יותר מהרבה סרטים שראיתי בימי חיי. מאז הסגנון נטחן היטב.

six string samurai

לא מכיר... יתוקן.

בתור חובב סרטי זומבים ישר קופצים לי:

1. זומבילנד.

2. שחר המתים.

זומבילנד, מוכר. כנראה נמחק לי מהמחשב בהתרסקות הגדולה של 2010, עת שהכונן החיצוני שלי החליט שהוא הולך בדרך כל בשר, ולעלות על האש... טרם ראיתי והזכרת לי אותו, תודה!

שחר המתים היה אחד הנחמדים יותר מבין כל סרטי הזומבים שראיתי. וראיתי אותו שוב לפני פחות מחודש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

The Notebook.

או שתחשוב שסוף העולם הגיע, או שתרצה לגרום לו להגיע כמה שיותר מהר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הסגנון נקרא "מוקו-מנטרי", על משקל דוקומנטרי, עם המילה מוקו שהשורש שלה הוא "לעג" (באנגלית).

סרט חזק ביותר שאיבד את כל הקסם שלו בצפייה בבית מול המחשב :?:cry:

הוא תפס אותי חזק יותר מהרבה סרטים שראיתי בימי חיי. מאז הסגנון נטחן היטב.

כבר שחררו טריילר לסרט שני, שיצא ב2014. תבדוק ביוטוב. :-D

פורסם

אם סוף העולם האמיתי לא יגיע עוד ב-2012...

פורסם
six string samurai

סרט ענק, מומלץ בחום לחובבי הז'אנר.

איך אף אחד לא הזכיר פה את טרילוגיית Mad Max (במיוחד ה-2) - הרי זה קלאסיקה.

Idiocracy - אומנם לא בדיוק פוסט אפוקליפסה, אבל עיקרון דומה.

Private Joe Bauers, the definition of "average American", is selected by the Pentagon to be the guinea pig for a top-secret hibernation program. Forgotten, he awakes 500 years in the future. He discovers a society so incredibly dumbed-down that he's easily the most intelligent person alive.
Children Of Men

Babylon A.D

סרט בסיגנון של צילום במצלמה ביתיית.

אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה. זה כמו שמתקינים על אייפון אפליקציה בשם hipstamatic שמדמה איכות צילום של מצלמה ב20 שקל מהשוק, וחושבים שזה אומנות. או מריחות צבע רנדומליות שנמכרות בעשרות אלפי יורו, למרות שצוחקים על זה כל כך הרבה, שזה כבר לא מצחיק.

אולי גם אני אצלם סרט עם מצלמה של פלאפון. ייצא לי אפילו יותר טוב, כי יש לי מצלמת HD.

אם סוף העולם האמיתי לא יגיע עוד ב-2012...

זה מה יש לי להגיד לך:

206915_700b_v3.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טעות, נא למחוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סרט ענק, מומלץ בחום לחובבי הז'אנר.

אוקיי. התחלתי לראות אותו. ואז נזכרתי שראיתי אותו פעם אחת בעבר. זה אחד הסרטים הבודדים שהיו דפוקים מדי בשביל לראות עד הסוף, אבל בכל זאת ראיתי עד הסוף.

איך אף אחד לא הזכיר פה את טרילוגיית Mad Max (במיוחד ה-2) - הרי זה קלאסיקה.

נדמה לי שאני אמרתי משהו על זה...

Idiocracy - אומנם לא בדיוק פוסט אפוקליפסה, אבל עיקרון דומה.

חמוד, חמוד, חמוד. סרט פשוט חמוד.

Children Of Men

MEH, דיכאוני מדיי. לא אהבתי. אפילו התאכזבתי.

Babylon A.D

לא מכיר. נבדוק.

אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה. זה כמו שמתקינים על אייפון אפליקציה בשם hipstamatic שמדמה איכות צילום של מצלמה ב20 שקל מהשוק, וחושבים שזה אומנות. או מריחות צבע רנדומליות שנמכרות בעשרות אלפי יורו, למרות שצוחקים על זה כל כך הרבה, שזה כבר לא מצחיק.

אולי גם אני אצלם סרט עם מצלמה של פלאפון. ייצא לי אפילו יותר טוב, כי יש לי מצלמת HD.

שמע, אין לי מה להגיד, קלוברפילד עשו את זה יפה. היה אפילו מאד מרשים לראות את זה בקולנוע. אבל זה כבר בהחלט נשחק.

זה מה יש לי להגיד לך:

206915_700b_v3.jpg

אהבתי...

לא צריך להבין, או שאתה אוהב או שלא :wink: לדעתי זה ענק, אשכרה יש הרגשה של כאילו זה באמת קרה.

אשמח להמלצות על סרטים נוספים בסגנון.

אוי, ווי... נסה את Sucker Punch. אם תצליח לא להתאבד ברבע שעה הראשונה, הרווחת.

"האלמנט החמישי".

קלאסה.

הנבואה. עוד חצי שעה בהוט..

תודה.

the birth of justin bieber

אמרתי "סוף העולם"; לא "סרט בנות"...

ואגב, רוב הסרטים שהומלצו פה (טובים או לא, אין קשר) היו קצת בסטייה מהסגנון. מה שהתכוונתי אליו היה אחרי שהסוף כבר קרה, איך אנשים מהלכים בשממה ומנסים לשרוד. "הדרך" ממחיש את זה יופי, כמו גם "הדוור" שאיתו פתחתי את השירשור, ואפילו הסמוראי 6 מיתרים...

קיוויתי למצוא פה עוד סרטים בסגנון הזה, וקיבלתי גם אחלה המלצות לאחלה סרטים אחרים יפים ומגניבים לא פחות.

וואו, עד לפני כ-5 שנים, הייתי תותח-קולנוע לא קטן. עכשיו תראו אותי. לא זוכר כלום... בעסה.

פורסם

נסה את "מלחמת העולמות", אם כי עדיפה לי גרסת האודיו עם ריצ'רד ברטון.

משהו על עולם אחר הוא סרט בשם קונטקט.

ואת הנערה מהאלמנט החמישי קשה לשכוח...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מלחמת העולמות היה סביר, לא יותר מכך.

קונטקט היה מעניין וזהו.

ומילה ג'ובוביץ', אחחח- קשה, קשה.

• תוכן חדש...