Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה, שומר נפשו, רכבו וכיסו שלא יתקרב אליהם. פועלים ממש על גבול הנוכלות, למדתי זאת לשמחתי לא על הרכב שלי שבעבר טיפלתי בו אצלם, אלא מלקוח שלי שעבר שם עם הפאסאט שלו שבעה מדורי גיהנום. פשוט תעשו לעצמכם טובה ולכו לטפל במוסך רון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

שלום חברים יקרים,

ממליץ לא להתקרב למוסך פליקס בתל אביב ובמיוחד ליועץ שרות רפי איטח. .........

כשפניתי למסוך פליקס קיבל אותי יועץ שרות בשם רפי איטח, שעשה הכל אבל ממש הכל שאני לא אטפל בבעיית הגיר אצלם במוסך, לא ברור לי מדוע (אולי לא שווה להם לטפל ברכבים עם אחריות). בכל מקרה כשהוא בדק את הרכב טען שהקילומטראז' שנרשם בטיפול הקודם במוסך יבואן אחר "שחר מוטורס" בחולון גבוה ממה שמופיע כיום, ועקב כך אינו יכול לטפל בי. טען שאני צריך לנסוע למוסך שבו עשו את טעות הרישום, וכך אכן עשיתי. במוסך שביצעו את טעות הרישום טענו שזה שטויות ושבפליקס מנסים להתנער ממני. מנהל המוסך נתן לי את מספר הנייד האישי שלו. כשחזרתי לפליקס אותו רפי דיבר עם מנהל המוסך אך זה לא היה מוכן לקבל אותי. רק אחרי שדיברתי עם צ'מפיון מוטורס, בפליקס הסכימו לקבל את הרכב. כששאלתי מתי אפשר להכניס את הרכב טען בפניי רפי שרק עוד שבוע (מעניין אם הייתי משלם והרכב לא היה באחריות, הוא היה גם אומר לי שבוע?).

אתה ראית שממש לא רצו לטפל ובכל זאת התעקשת וחיפשת דרכים להכניס אוטו חדש לגמרי לשם ולשם טיפול כל כך גדול?!

היו לך פעמוני אזהרה ונורות אדומות מהבהבות ובכל זאת בחרת לטפל ברכב היקר שלך שם ?!

לא מובנת ההתנהלות שלך.

שומר נפשו ורכבו ירחק ממוסך שאין לו סבלנות אלייך ולרכב שלך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אתה ראית שממש לא רצו לטפל ובכל זאת התעקשת וחיפשת דרכים להכניס אוטו חדש לגמרי לשם ולשם טיפול כל כך גדול?!

היו לך פעמוני אזהרה ונורות אדומות מהבהבות ובכל זאת בחרת לטפל ברכב היקר שלך שם ?!

לא מובנת ההתנהלות שלך.

שומר נפשו ורכבו ירחק ממוסך שאין לו סבלנות אלייך ולרכב שלך.[/right]

אתה צודק, אבל באמת שלא ציפיתי לקבל שרות כזה. כיוון שמקום העבודה שלי נמצא כ100 מטר מפליקס, אז ראיתי הכי לנכון להכניס שם את הרכב, בכדי לא לבזבז גם זמני נסיעה למוסכים אחרים. בדיעבד ברור לי שעשיתי טעות איומה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוויותיי עם מוסך פליקס בזמן שהרכב היה באחריות יבואן ונאלצתי לטפל במורשה:

1. תאום הגעה על סף מזעזע: הייתי קובע טיפול לשעה 10 בבוקר, הרכב היה עולה על הליפט אחרי הפסקת הצהריים של המכונאים

2. גם כשהייתי מתאם לשעה הכי מוקדמת שיכלו לקבל ומגיע למוסך לפני 7 בבוקר, הרכב היה עולה על הליפט במקרה הטוב ב 10 וחצי בבוקר כי "יש רכבים עם תקלות מאתמול לפניך"

3. טיפול קטן = יותר מחצי יום במוסך.

4. כל פעם מחדש הייתי מבקש להחליף לשמן יותר איכותי מזה הנהוג בפליקס . בטיפול האחרון הייתי צריך לוודא פעמיים שאכן כך קורה, לאחר שראיתי את המכונאי עם גלון שמן מקומי מוכן על יד הרכב, בו כמובן השתמש לטיפול. השמן כמובן רוקן והוחלף לזה שביקשתי.

5. תוסף דלק: לא זכור לי שביקשתי, למה דוחפים לי אותו?

6. מחירים מופקעים (מוסך יבואן )

לאחר תום האחריות , עברתי לרון.

• תוכן חדש...