Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

5.5 בתוך העיר, אכן, הגיוני. השאלה היא, מה הצריכה האמיתית בבין עירוני ? מה הממוצע אליו אתם מגיעים ?

אגב, רומן, בנסיעה לא איטית על קו אמסטרדם-ברלין (בתוך גרמניה קצב שלא ירד מ-170 קמ"ש) ה-2.5 ליטר נתן ממוצע 1:10 :shock: לא רע, אה?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא רע בכלל! בכל הזמן שהיא הייתה אצלי לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והצריכה הטובה ביותר שהגעתי אליה (למיכל) הייתה 1/9.5, פעמיים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן ודניאל, יש מצב ליצור קשר עם אלו שקנו מכם את ה V6? למטרת רכישה על ידי.

תודה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תמיר, מה המחיר לסגירה עבור 3.2 משומשת במצב טוב?

זה בא בחשבון עבורך?

זה רכב נדיר אבל נופלות לפעמים הזדמנויות.

יש אחת באטודיל "פגשתי" אותה במקרה במכון בדיקה. נראית די חבוטה מבחינה קוסמטית. אין לי מושג על מצבה המכני.

אולי אפשר לקנות אותה במחיר מתאים למצבה.

לענין צריכת דלק ב2.2 בנסיעה משולבת רגועה כאשר הרוב היה בין עירוני (ירושלים מודיעין כל יום) הגעתי לצריכה ממוצעת של 1:10. אם לוחצים זה יכול לגרד את ה8 מלמטה. הבעיה היא שהרכב פשוט דורש לחיצה וקשה להתאפק.

ב1750 TBI אני מגרד את ה1:12 על אותו מסלול. היא עוד בהרצה אבל גם כאן כשאתחיל ללחוץ אין לי אשליות לגבי הצריכ(ח)ה.

פורסם
רומן ודניאל, יש מצב ליצור קשר עם אלו שקנו מכם את ה V6? למטרת רכישה על ידי.

תודה!

הוצעה לא מזמן למכירה ביד2, עם 266K ק"מ במודעה (הרכב ש.י. 1999). אאל"ט המודעה כבר ירדה, כך שנראה לי שהדבר לא רלוונטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לדעתי יכולים להיות לכך שני הסברים,

1. איכות הדלק.

2. הצריכה המדוברת היא על מיכל מלא שנצרך 100% בינעירוני.

אל תשכח גם את הגורמים הבאים:

איכות האוויר והטמפרטורה שלו.

איכות האספלט

איכות הצמיגים.

לעשות 1:10 ב170 קמ"ש יציב? -> בארץ עם האקלים, האבק, האספלט שיש אצלנו זה פשוט לא יקרה.

בייחוד אם מדובר ברכב עם 4 הילוכים אבל אני מבין שאתם מדברים על רכבים שיש להם שישה הילוכים.

ועדיין - זה נשמע קצת מופרך.

אלו הן תוצאות של מחשב רכב? או תוצאות חשבונית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה Amiger !

אלו הן תוצאות של מחשב רכב? או תוצאות חשבונית?

חשבונית, על כ-1,200 ק"מ (אמסטרדם - ברלין - אמסטרדם).

הייתי בשוק בעצמי כשזו היתה התוצאה במיכל הראשון. במיכל השני הבנתי שזה אמיתי.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

דניאל גר בהולנד להבנתי, לא?

עמיקם תודה, שיחקתי עם האפשרות ל 3.2 אבל המציאות העסקית שלי הורידה אותי מזה.

כרגע מחפש V6 ישנה יחסית :wink: דיברנו על זה בטיול לחיפה, אם אתה זוכר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...