Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום חמישי שעבר הכנסתי את הרכב שלי למוסך עקב תקלת משאוות הגה

ביום שישי המוסך הוצף במבול רציני הרחוב היה סגור מפניי נוסעים

רק ביום שלישי הרכב תוקן מה שאומר שעבר חצי שבוע אחרי ההצפה..

אך לצערי לא הייתה לי האפשרות להיפגש אם המוסכניקים ותהיה לי הזדמנות לבוא אלייהם רק ביום שישי הזה

אז אמרתי להם שיחנו לי אותו מחוץ למוסך.

כאשר לקחתי אותו הרגשתי שהבלמים והקלא'ץ לא כמו שהם היו לפניכן והרגשתי ריח של קלא'ץ שרוף

החלתטי לבדוק את הרכב בבלימות פתאומיות הרכב אומנם בלם אך לא מספיק טוב כשהיה בולם פעם.

וגם הנעילה מרכזית בדלתות השתבשה.

עכשיו השאלה החשובה האם ההצפות יחלו לגרום נזק רציני לקלא'ץ ולבלמים או נזק כלשהו לרכב או שהוא צריך פשוט קצת זמן להתפשף על הכביש?

והאם המחיר שדפקו לי הוא לא מוגזם מידי למשאוות הגה חלופית 500 ש"ח (600 ש"ח כולל עבודה)

הרכב הוא מאזדה 323 סדאן 92 ידני אני אוהב את האוטו הזה הוא 3 שנים איתי :-(

נ.ב: שאלה פחות חשובה

פה אני אולי אצא קצת אהבל בשאלה הזו אבל למקרה חרום אשאל כי אני לא זוכר, המאוורר הגדול ליד הרדיאטור באוטו אמור לעבוד קבוע ולא רק כשהאוטו מתחמם נכון?

כי אצלי הוא לא מסתובב כרגע, אבל זה היה גם לפני שהכנסתי אותו למוסך.

תודה לכם מראש

דני.

• תוכן חדש...