Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חניתי בחניה את הרנו קנגו שלי שחזרתי ראיתי שמישהו דפק לי את כל הצד וככלת הניראה בנסיון לברוח דפק רכב נוסף .עשיתי לרכב שלי ביטוח מקיף לפני כשבועים (9000000) מה עלי לעשות?

פורסם

:evil:

יוצר קשר עם חברת הביטוח בהקדם ומיידע אותם על שהתרחש.

השלב הבא ישלחו לך טופס בו אתה ממלא היכן הרכב חנה ,פרטיך והנזקים שנגרמו לרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר שיחה ארוכה עם חברת הביטוח גיליתי למה שילמתי על הפוליסה כל כך זול

ההשתתפות העצמית קרוב ל5000 שח ובמוסך הסדר 2800 ועל זה יש להוסיף דמי קינון עוד 4% ותוספת לפוליסה בעתיד

ניכנסתי לכמה מוסכים ורובם נתן מחיר לתיקון בין 1500-2000 +מע"מ במוסך ההסדר היה מחיר מציאה 8000 שח

נכון במוסך הסדר נותנים רכב חילופי אבל עדין .לטענת המוסך לרכב יהיה ירידת ערך ככה שזה יחזיר לי את עלות ההשתתפות העצמית

מה אתם אומרים כדי להפעיל את הביטוח?

פורסם

הזול הוא יקר אמרו חז"ל כבר מזמן

איך יש פער בין 8000 ש"ח ל 1000-2000 ש"ח. הזוי.

תקן לבד אצל בחח בלי מע"מ ובלי תוספות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקן את המכה

חיתוך וריתוך של כל הכנף ,

תבוא למכור יגידו לך

פששש איזה תאונה עברת!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

צור איתי קשר אנסה לחבר אותך עם מוסך שעובד איתי, אם יש תמונה זה יכול לעזור

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

כואב הלב על אנשים שפוגעים ובורחים כמו שפנים מהזירה בלי להשאיר פרטים.

להבא לגבי ביטוח, תברר היטב היטב מה הפוליסה נותנת לך במקרה תביעה, ולא רק כמה הפרמיה החודשית.

הפרטים שצריך לבדוק: 1. עלות השתתפות עצמית. ו\או ביטול. 2.תקרת כיסוי. 3. השתתפות בייעוץ עו"ד. גרר שמשות רכב חליפי וכו'.

אם בחברה אחת הנתונים יותר טובים, שוה לשלם כמה שקלים יותר מאשר אחר כך לאכול קש ולהתעצבן.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תוכן חדש...