Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לפני כמה ימים שבק השלט רחוק של טלויזית פוג'יקום שברשותי (לא לדאוג, זו זכיה. בחיים לא הייתי שוקל לרכוש תוצרת כזו).

האם מישהו התנסה בהפעלת טלויזיה כזו עם שלט גנרי?

מכיוון שפוג'יקום הוא מותג מדבקה שמשווק רק בישראל ובמדינות מזרח אירופה אני לא מוצא סימוכין בפורומים לשימוש שכזה.

כמובן ששלחתי מייל לשירות לקוחות של המשווק (יניר מערכות) אבל לאור נסיון העבר איתם אני לא ממש מצפה לתשובה עניינית וחיובית.

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום

מניסיון שלי עם LCD 47 בת 3 שנים.

השלט של YES לא הצליח להפעילה (אולי לא ניסינו מספיק, אם אנני טועה, גם הטכנאי של YES לא הצליח)

אבל השלט של HOT מצליח גם מצליח.

*השיקול לעבור לHOT היה כלכלי נטו, בכל יתר הפרמטרים עדיף YES*

מקווה שעזרתי

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

גם אצלי, השלט של HOT, מפעיל טלוויזיה של פוג'יקום ע"י סריקה אוטומטית של ערוצים.

במידה ובשירות של יניר מערכות, לא עוזרים לך, שווה לגשת לאחת מרשתות החשמל הגדולות, אשר מוכרות טלוויזיות של פוג'יקום ולבקש מהמוכרנים, ליצור קשר עם הסוכן שלהם.

פורסם

יניר מערכות חזרו אלי, שזה כבר טוב, אבל הציעו לי שלט משומש במחיר, שימו לב - 180 ש"ח! חדש עולה שם 250 ש"ח ואינו נמצא במלאי...

בקיצור, יש למישהו המלצה על חנות לשלטים גנריים בירושלים\תל אביב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הם מוכרים שלטים משומשים ועד בכזה מחיר? לא פחות מבדיחה.

אולי סיבכת את עצמך קצת יותר מדי?...חיפשת שלטים זולים ב- 50 ש"ח? בדר"כ, רשום מבחוץ, את רשימות כל היצרנים, שהשלט תומך בהם.

אני מבין שפוג'יקום זו כנראה לא חברה בפני עצמה, אבל עדיין שווה לנסות.

באופן אישי, לא הייתי מוציא יותר מ-100 ש"ח על שלט אוניברסלי. מעל, כבר שווה להזמין ממיר נוסף לבית :).

פורסם

אני לא מכיר מקומות המתמחים בעניין, אבל ברשתות הגדולות, כמו אייס ואופיס דיפו, ניתן למצוא שלטים אוניברסלים. לפי כשנה, הם מכרו שלט פשוט של GPT ב-50 ש"ח.

פורסם

כולם מחפשים מתחת לפנס...

תשיג שלט של הוט! בטוח שיש לחבר או סבתא או דודה שלט מיותר, אם לא אפשר לקנות חדש ב 99 ש"ח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה מוכן להמר על 7 ש"ח?

http://www.buyincoins.com/details/universal-ir-mini-tv-spy-remote-control-keychain-01-product-199.html

השלט הזה מבצע סריקה אוטומטית עד שהוא מוצא (ע"י לחיצה רצופה על הלחצן) והוא מכיר קודים של המון טלויזיות.

לדעתי שווה בדיקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...