Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צה"ל עובר לקופות חולים (ובצדק).

אני יודע שכרגע רפואת השיניים לא בעניין. אבל האם יש כוונה בעתיד להפריט את רפואת השיניים הצה"לית ולהוציא אותה גם כן למרפאות אזרחיות?

קריטי לי לדעת, אז אם יש מישהו אם כל שבב מידע זה מאוד יעזור לי, גם בפרטי.

תודה :-)

פורסם

גם אם זה יקרה זה לא יהיה בעתיד הקרוב. צה"ל כרגע מגייס עתודאים לרפואת שיניים בכל שנה וגם פונה לבוגרים של אוניברסיטאות בארץ בכל שנה על מנת שיחזרו לשירות קבע.

בכלל, אני לא רואה הפרטה של רפואת השיניים בצה"ל באופק כי העלות הכספית של רופא שאינו במסגרת הצבא תהיה גבוהה משמעותית מזו של עתודאי שרק עכשיו התגייס ומקבל משכורת של 1500 ש"ח בחודש כדי לשבת במרפאת שיניים מרחבית. אגב, אם אתה איש קבע אתה כבר זכאי לטיפול שיניים במסגרת הצבא.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לאנשי קבע לא כל הטיפולים הם בחינם. אני לא יודע בידיוק לפי מה זה עובד אני מאמין שלפי וותק,יש טיפולים בחינם ויש טיפולים יקרים שיעלו כסף.

ד"א,אני יודע שרק תל השומר והקריה עברו לקופות פרטיות,האם מדובר על כלל הצבא? אני בתור חייל סדיר לא קיבלתי שום הודעה על כך מהצבא.

פורסם

זה תהליך הדרגתי, יש מקומות נוספים בהם השירות ניתן במרפאות אזרחיות (למשל ביקורופא) ושירותי ייעוץ ניתנים בקופות - אני מכיר, למשל, חיילים אשר מקבלים שירותי רופאים יועצים ב"כללית" באיזור חיפה-נהריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התהליך של רפואת שיניים במרפאות חוץ יקח עוד תקופה ארוכה. בנתיים מעבירים חלק מהבסיסים הגדולים במרכז לקופ"ח אך ממשיכים לקבל טיפולי שיניים בצריפין. אין יותר מידי חדש באופק הזה בתקופה הקרובה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...