Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעמידה אין אצלי בעיה בהילוך ראשון

אף פעם לא ניסיתי לשלב לראשון במצב נסיעה. מתחיל מהילוך שני ומעלה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוודא שאתה במצב עמידה מוחלט. תנועה קלה אפילו של הגלגלים תקשה מאוד על הכנסת ההילוך, כך בכל רכב ידני. אם הניסיון הוא בעמידה מוחלטת אזי יש בעיה. בקליאו שלי לא נתקלתי בזה מעולם.

יש לי את הקליאו החדשה ואני מרגיש דווקא שהשילוב לשני ולשלישי הוא לא כך כך חלק, הייתי מצפה שייכנס כמו חמאה אבל זה לא המצב. מתלבט האם ככה זה או שיש בעיה? מי שקנה את הקליאו 1.2 הידנית החדשה מוזמן להגיב.

פורסם

אתה מדבר על המצב הזה כאשר הרכב קר?

אצלי בפנדה גם חלק מההילוכים לא כמו חמאה,אין מה לעשות אולי מי שקונה רכב יוקרתי ידני זה עובר ככה,אבל זה במיוחד אשר הרכב קר והשמן לא התחמם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לי את הקליאו החדשה ואני מרגיש דווקא שהשילוב לשני ולשלישי הוא לא כך כך חלק, הייתי מצפה שייכנס כמו חמאה אבל זה לא המצב. מתלבט האם ככה זה או שיש בעיה? מי שקנה את הקליאו 1.2 הידנית החדשה מוזמן להגיב.

כל ההילוכים לא כל כך זורמים לי חלק משום שהקלאץ' גבוהה מאד ומה לעשות שהרגל מתעייפת כבר...

ההילוך השני והשלישי נורא קצרים כך שאם כאשר אני מעביר לאחד מהם אני מיידית צריך להעביר להבא בתור...

מעצבן מאד.

פורסם

צרת רבים חצי נחמה, לפחות אני יודע שזה לא תקלה.

יש עוד 4 דברים ששמתי לב -

1 - חלון חשמל של הנהג מתרומם פחות מהר מאשר של הנוסע. כאילו מרגיש עייף. יש למישהו את התופעה הזו?

2 - הרמת השמשות דרך השלט כאשר המנוע דומם (מן הסתם) אז החלונות עולים מאוד לאט...

3 - החוגה שמעבירה בין יציאות המאוור (קדימה, הפשרת אדים, למטה לרגליים וכו') כאשר אני מעביר למצב הפשרת אדים ואז מנסה להחזיר למצב רגיל (רוח קדמית) החוגה נתקעת וצריך להפעיל כוח כדי להשלים את הסיבוב.

4 - אני לא מצליח לשנות את הגובה של משענות הראש במושבים הקדמיים. ניסיתי ללחוץ על התופסן, לא הולך. יש איזהשהו טריק?

פורסם

לגבי 4 - לי זה קורה גם כן...

פשוט לא הולך. מה לגבי שאר האנשים בפורום?

כל השאר לא ממש קורה לי... החלונות לא עולים כל כך מהר אבל גם לא לאט. לגבי 3 לא ניסיתי..

פורסם
צרת רבים חצי נחמה, לפחות אני יודע שזה לא תקלה.

יש עוד 4 דברים ששמתי לב -

1 - חלון חשמל של הנהג מתרומם פחות מהר מאשר של הנוסע. כאילו מרגיש עייף. יש למישהו את התופעה הזו?

2 - הרמת השמשות דרך השלט כאשר המנוע דומם (מן הסתם) אז החלונות עולים מאוד לאט...

3 - החוגה שמעבירה בין יציאות המאוור (קדימה, הפשרת אדים, למטה לרגליים וכו') כאשר אני מעביר למצב הפשרת אדים ואז מנסה להחזיר למצב רגיל (רוח קדמית) החוגה נתקעת וצריך להפעיל כוח כדי להשלים את הסיבוב.

4 - אני לא מצליח לשנות את הגובה של משענות הראש במושבים הקדמיים. ניסיתי ללחוץ על התופסן, לא הולך. יש איזהשהו טריק?

בדקתי את 3,1,2 לא קורה אצלי.

פורסם

רחמנות על הגיר חבר'ה, הילוכים לא צריכים להיכנס בכוח!

ראשון ורוורס תכניס בעמידה בלבד, אם התחלת תנועה כבר, תכניס כבר לשני, בדיוק כמו שמניעים ללא סטרטר.

שלא תוציאו שם רע לגירים של רנו

כבר חתמתי...

פורסם

לא נתקלתי באף אחת מהתופעות המצוינות. בימים הראשונים העברת ההילוכים הרגישה לי קצת קשה אבל אחרי כיוונון נכון של המושב+ההגה והתרגלות לקלאץ' זה עבר.

פורסם
האם בדקת את שני החלונות בו זמנית? הם הגיעו למעלה באותו זמן?

כשאני סוגר את הרכב אז החלונות נסגרים כל אחד בתורו...

פורסם
לגבי סעיף 4 - תנסה להרים את ה"תופסן" ולא ללחוץ עליו. ככה זה עובד במגאן לפחות.

אני אנסה...

עוד דבר ששמתי לב הוא שחלק משירי ה MP3 הפלייר המקורי לא קורא... צריך לברר מה הסיבה.

פורסם

בסקודה פאביה 1.4 הידנית אין בעיה כזאת , יש מחשב שמראה לך מהו ההילוך הרצוי כך שאתה לא יכול לעשות טעות. הצמדות למחשב תחסוך לך גם כסף בחיסכון בדלק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כשאני סוגר את הרכב אז החלונות נסגרים כל אחד בתורו...

תנסה לסגור את שניהם על ידי הרמה בו זמנית כשהמנוע פועל. האם מגיעים ביחד לסגירה?

• תוכן חדש...