Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה נגני Blu Ray כל כך איטיים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לרכוש נגן בלו ריי חדש, כהרגלי בקודש לקחתי איתי לחנות מגוון של דיסקים, המטרה לא היתה לבדוק איכות סאונד או צפייה אלא לראות מי מהם יכול להקרין את כל הסרטים מתוך נסיון עבר שגיליתי שנגן DVD של סוני למשל, לא הקרין לי סרטים מהארץ או צרובים מסין.

דבר נוסף שרציתי לעשות זה את מבחן "תוך כמה זמן הנגן מנגן?".

הבדיקה פשוטה- מכניס דיסק לנגן ומכבה אותו, לאחר שהמכשיר כבוי לגמרי (כ-10 שניות בכל הנגנים) אני מפעיל אותו על ידי לחיצה על כפתור ה-PLAY במטרה לראות תוך כמה זמן אני רואה את הדיסק מוקרן.

הנה התוצאות:

SAMSUNG- לקח 30 שניות בדיוק.

LG- לקח 37 שניות.

פיליפס- לקח 30 שניות.

סוני- 45 (!!!) שניות.

המצחיק הוא שכל החברות "מתחייבות" על הקרנה סופר מהירה, במקרה של סוני הם מצהירים על "הקרנת הסרט תוך 6 שניות", הם רק לא מספרים לך שנוסף על ה-6 שניות האלה יש עוד 39 שניות שהמכשיר מתניע את עצמו....

למען הגילוי הנאות אספר שמדובר ב"דגמי כניסה" כאשר לחלק מהחברות יש מכשירים יקרים יותר שפועלים מהר יותר (בסמסונג מצאתי מכשיר שמנגן תוך 15 שניות אבל עולה פי 2.5 מהמכשיר שרכשתי).

ואני שואל, מה הסיבה שלוקח למכשירי הבלו ריי כל כך הרבה זמן להדלק ?

רק שתבינו, בדורות הקודמים ההדלקה היתה יותר ארוכה.......עד כמה ארוכה ?

במכשיר בלו ריי של חבר, פיוניר מלפני שנה וחצי, לוקח 2 ד-ק-ו-ת (!!!!) להקרין סרט.

לסיכום עניין, פסלתי את הפיליפס מכיוון שלדגם הנבדק לא היתה בכלל תצוגה ולקחתי את הסמסונג שגם היה לו יתרון בקריאת בערך כל פורמט קיים (כולל MKV ושאר הפורמטים הנפוצים).

כולם אגב, תוצרת סין כמובן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אני יעשה לך את החיים קלים מנסיוני הדל.

היה לי נגן של סמסונג BD-D7500, שהוא נגן הדגל שלהם. באופן יחסי ההתעוררות וזמן הנגינה היו סבירים. גם מבחינת איכות של תמונה ושמע הוא היה מצוין, אבל מה? הוא התקלקל 4-5 פעמים בחצי שנה. בסוף זיכו אותי במלוא עלות המכשיר.

החיסרון של המכשיר הזה היתה טעינה מהצד, המנגנון הזה מאוד עדין ומאוד לא נוח.

אם אתה לא צריך 3D לך על ה 5300 שלהם. טעינה עם מגש סטנדרטי, זמן עליה סביר ומחיר הגיוני מאוד. יש לך את ה SMART TV עם כל האפליקציות החמודות (אני אסביר לך איך להסב אותו לעברית) בובה של מכשיר.

היות ואני צריך 3D, החלטתי לא להתפשר וקראתי ביקורות מצויינות על סידרת LX שך פיוניר. אז זה מה שקניתי! את ה LX-54 שעולה פי שלוש מנגני BR אחרים. איזו אכזבה. זמן התעוררות של יותר מדקה! מכשיר בסיסי מאוד, למרות שאיכות התמונה והשמע מצויינים המכשיר מאוד מאוד פשוט. אחר כך התברר לי שהוא גם לא קורא SACD שזה בכלל חירפן אותי וגם גירסת התוכנה האחרונה שלהם כל הזמן נתקעת כל עוד הרשת מחוברת. בקיצור דרק.

הסמסונג בחירה מעולה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התשובה החלקית היא שלמרות הצורה החיצונית הזהה לזו של DVD,

מה שהולך בפנים שונה לגמרי. אתה זוכר שבנגני הבלו-ריי הראשונים היה בכלל מאוורר?

נגני DVD זה משהו שדי מהר הצליחו ליצור עבורו שבבים גנריים קטנים ויעילים,

נגני בלו-ריי עדיין אינם נפוצים כמו DVD, ולעולם לא יהיו, ולכן לא הייתה תחרות עזה מספיק

לפיתוח של משהו מהיר מספיק.

בקיצור, הנגנים נותרו מעין סוג של מחשב חלש עם מעבד וידאו חזק מאוד,

וזה מתבטא בזמן הטענה ארוך, שכולל גם handshake וכל מיני דברים אחרים שאין ב-DVD ודורשים זמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וזו בדיוק הסיבה שאני ממשיך להשתמש בPS3 כנגן בלו ריי.

העלות של נגן בלו ריי שמשתווה לPS3 היא בערך זהה או יותר גבוהה - למכשיר שעושה רק את זה.

בלו ריי - PS3

קבצים אחרים - בוקסי

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כאמור כבר רכשתי מכשיר בלו ריי של סמסונג שלדעתי נותן את התמורה הכי טובה, הוא הכי מהיר, קורא הכי הרבה פורמטים ובנוסף זול מאוד.

סתם עניין אותי מה עומד מאחורי העבודה האיטית להחריד של הנגנים האלה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...