Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי באחד מסניפי הדואר ברשל"צ עשיתי העברת בעלות אליי, תוך כדי התהליך הפקידה שואלת אותי אם אני רוצה לעשות "בדיקת מישכון" לרכב בעלות של 80 ש"ח ומיד סירבתי. הפקידה המשיכה ואמרה ש"אם תעשה את הבדיקה תזכה להטבות" אז אף פעם לא מזיק לשמוע. יש הנחה לצמיגים באחת הרשתות הגדולות ,יש 300 ש"ח מתנה לטיפול במוסך המרכזי של היצרן "ומגיע לך 100 ש"ח תדלוק בתחנות דלק".

ישר שאלתי איך זה אפשרי שאני משלם 80 ש"ח ומקבל מאה לתידלוק? הפקידה ענתה שכן ככה זה אתה מקבל כרטיס של תדלוק במאה ש"ח.

אז סבבה, זרמתי איתה, שילמתי.

היום בבוקר קמתי לקחתי את הרכב החדש לסיבוב ניקיונות וכו' ובסוף ניגשתי לאחת מתחנות הדלק (אני באר שבעי) עם הכרטיס והתברר לי שהכרטיס אינו כרטיס תדלוק אלא כרטיס הנחה "במצטבר עד מאה שקלים" והמתדלקת אומרת שבאים די הרבה אנשים ומתלוננים.

מה קורה פה? אני מרגיש שהפקידה בדואר ישראל רימתה אותי במכוון, אי גילוי נאות של פרטים הרי הכרטיס במהותו אינו כרטיס תדלוק אלא כרטיס הנחה.

אז זהירות, כשאתם עושים העברת בעלות אל תשלמו. ותתחדשו.

פורסם

גם אני העברתי בדואר וגם אני עשיתי בדיקת משכון. עוד לפני ששילמתי וראיתי את הכרטיס, הבנתי שזה מבצע "טריקי", אבל עדיין, ההטבות הנוספות מאוד מועילות. אני קיבלתי הנחה של 250 ש"ח בטיפול גדול במוסך מורשה. אז ה-100 ש"ח (בזמנו זה היה כך), לא השתלמו? ועוד איך, השתלמו:).

לטעמי, הכותרת קצת מוגזמת.

פורסם

זהו סתם שוד! הפקידים לא טורחים להסביר מה מהות הכרטיס ומשכנעים שזה "דלק חינם" נו באמת...

מי שרוצה לבצע בדיקת משכון יכול לעשות זאת בחצי מחיר באינטרנט, בלי מתנות והטבות ובלי בולשיט...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...