Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף תותבים למשולשים ויש נזילות שמן כדיבריהם,מה העלות?

וזיהום אוויר כמובן,שזוהי פעם 3 שאני ניכשל בגלל זה,לאחר ששמתי תוסף ליפני חודש לא עזר,ובבדיקה עצמה יש לי שני סעיפים לקויים

בדיקת למבדה: הדרישות יצרן 0.97-1.03 לי מדדו 1.08

co דרישת יצרן 0.3 לי מדדו 0.726

הלכתי למוסך מורשה שאמר לשים עוד פעם תוסף ליסוע ולגשת לטסט .

אני מיואש שכל פעם מחדש זאת הבעיה שמכשילה אותי .

מה דעתכם ?!!

פורסם

1. איך אתה בדיוק מצפה שנחזה עלויות של תיקון נזילות שמן. יש לבדוק מאין הן, ומה יש לעשות כדי לתקנן.

2. תוסף דלק הינו דבר חיובי, ואולם, אינו קוסם.

על פניו, נראה שלעניין "זיהום אוויר" , יש אצלך שתי תקלות .

הראשונה, דליפת אוויר במע' הפליטה. השנייה, לאחר סידור הדליפה הנל" , יש לבדוק נתוני CO מול למבדה, אז, להחליט האם הממיר עושה פעולתו כראוי.

אין טעם בתוסף נוסף.

כל האמור לעי"ל מחייב בדיקה של מוסך מורשה ואיכותי שיודע לאבחן תקלות בצורה מקצועית ומהירה, ולא בשיטת ה"מנסים".

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם
אני צריך להחליף תותבים למשולשים ויש נזילות שמן כדיבריהם,מה העלות?

אם נכשלת בטסט על משולשים אתה חייב להגיע לטסט החוזר עם אישור וקבלה של מוסך על ביצוע התיקון, אחרת לא תוכל לעבור טסט. ההמלצה שלי היא לגשת למוסך מקצועי שמתמחה ברכבי פולקסוואגן שיוכל לפתור לך את שתי הבעיות האלו בקלות ובמחיר טוב, בלי לקרוע את הכיס. המומלץ ביותר בפורום במקרים כאלו הוא מוסך רון בתל-אביב, גורו הפורום בנושאי פולקסוואגן. צור איתו קשר ובדוק מולו את העלויות ואפשרויות התיקון ואל תסתפק בתשובות חובבניות של מוסכים שאומרים לך לשים תוסף שלוש פעמים.

פורסם

שאמרתי שזה קרה לי 3 פעמים היתכוונתי כל פעם בטסט השנתי ב3 שנים האחרונות ולא 3 פעמים רצופות בשנה הזאת.

אני חייב לציין משהו שאולי משפיע על הבדיקה של הזיהום אוויר בטסט, יש לי בעיה של "איבוד" שמן מנוע (לפי מה שהבנתי זה "פאק" בייצור של הרינגים ) משהו כמו 5-6 ליטר ל- 10 אלף קילומטר שאני ממלא.

האם הדבר הזה יכול בעצם להיות הבעיה שכן השמן יוצא דרך הרינגים נשרף ויוצא החוצה וגורם לעליה בזיהום???

פורסם

WTH?

5-6 ליטר של שמן ב10K?

גש לבדיקה במוסך, וכמו כן צור קשר עם רון ובדוק אולי כדאי(כדאי זה בטוח השאלה אם יש) תותבים מחוזקים לרכבך.

קובי

פורסם

אז ככה לאחר שהתקלות של התותבים והנזילות שמן תוקנו נישארה רק בעיית הזיהום אוויר.

יש לציין שהרכב טופל במוסך מורשה בב"ש.

לאחר שטיפלו בתקלות בא אליי "יועץ שירות" ראה את טפסי הבדיקה שבה נכשלתי על הזיהום ואומר לי דבר כזה.

יועץ: שים תוסף

אני:שמתי

יועץ:אולי זה המסנן אוויר מזמן לא החלפת,זה יכול להיות גם החיישן למבדה או הממיר קטליטי,תשמע אני גם יכול להחליף הכל ואז בטוח זה יעבור(צוחק).

אני:אין איזה בדיקה שיכולה לאתר מה התקלה שמכשילה אותי

יועץ: לא

בקיצור לא נעשתה בדיקה ולבסוף ביחד עם אחד המכונאים שם הם אמרו לי שים תוסף על חצי מיכל ותיקרעעע את האוטו בדרך לטסט.

מה אני יגיד לכם אחלה מוסך מורשה ואחלה יועץ שירות ,גם אמא שלי יכלה להגיד לי תחליף הכל וזה בסוף יהיה בסדר ,שיטת הבוא ננסה.

אנ יעשה את זה יום ראשון נקרא תהילים וניגש לטסט כי עם תשובה נורמלית לא חזרתי משם.

פורסם

תקרא פה בפורום על המטאנול- אומרים שמהילה של 10 אחוז במיכל הדלק עושה פלאים לפיח ולמערכת הפליטה.

תקרא ותנסה אני ממליץ

• תוכן חדש...