Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי הונדה אקורד 2005 נפח 2400 אוטומט

הרכב עבר 115 אלף קילומטר

בהטנעה ראשונה כשהרכב קר הוא מרעיש הרבה כמו טרקטור ומלווה ברעשים של טיקטוקים

הרעש בעיקר בהילוכים N ו P כשאני משלב ל D או R הרעש נעלם

עוד דבר כשהאוטו קר בתחילת נסיעה בין הילוך ראשון לשני הוא מושך אותו עד שהוא מעביר עם מכה קטנה

וכשהרכב מתחמם הבעייה נעלמת

מי שיכול ליעץ לי מה לעשות אני יודה לו מאוד

• ספונסר פורום
פורסם

גיר אוטומטי אמור למשוך את ההילוכים קצת יותר כשהמנוע קר, זאת כדי להאיץ את חימומו של המנוע. באופן כללי זה לא מעיד על תקלה.

לגבי התיקתוקים - כדאי לבדוק אם מקורם לא במנוע (למשל בשסתומים). כעיקרון כשהגיר בניוטרל הוא לא מסתובב ולא אמור לתקתק.

פורסם
גיר אוטומטי אמור למשוך את ההילוכים קצת יותר כשהמנוע קר, זאת כדי להאיץ את חימומו של המנוע. באופן כללי זה לא מעיד על תקלה.

לגבי התיקתוקים - כדאי לבדוק אם מקורם לא במנוע (למשל בשסתומים). כעיקרון כשהגיר בניוטרל הוא לא מסתובב ולא אמור לתקתק.

כן אבל מה בנוגע למכה שמורגשת בהחלפת ההילוך אחרי שהוא מושך אותו

לגבי התיקתוקים לא ניראה לי שזה במנוע כי כמו שאמרתי בהילוך N מופיע ובD נעלם אם זה היה משהו במנוע היה רעש כול הזמן

פורסם

שלום רב,

האם נדלקת איזו שהיא נורה בלוח השעונים? ניסית להתחבר למחשב בדיקה לבדוק קודי תקלה?

מה מצב שמן הגיר ואיכותו?

יש עוד כמה בדיקות שיש לבצע לצורך דיאגנוזה מדוייקת יותר.

אשמח לעזור.

יום טוב,

איל

פורסם
שלום רב,

האם נדלקת איזו שהיא נורה בלוח השעונים? ניסית להתחבר למחשב בדיקה לבדוק קודי תקלה?

מה מצב שמן הגיר ואיכותו?

יש עוד כמה בדיקות שיש לבצע לצורך דיאגנוזה מדוייקת יותר.

אשמח לעזור.

יום טוב,

איל

לא לא נדלקה לי שום מנורה גם לא היתחברתי עדיין למחשב לבדיקה

היתי במוסך לא מורשה החלפתי שמן גיר המוסך טוען שזה שמן מקורי אבל לא נראה לי

פילטר שמן הבנתי מהמוסך שהיא אפשר להחליף כי הוא נימצא בתוך הגיר

שמתי תוסף שמשחרר סתימות עזר לכמה ימים והבעייה חזרה

חשוב לציין הבעייה רק בין ההילוך הראשון לשני כשהאוטו קר ורק שאני לוחץ גז אם אני נוסע על הטורים אין הרגשה של ההחלפת הילוך

בכול ההילוכים הבאים עובר חלק בלי בעייה

בקשר לרשרוש שיש בזמן p ו n במוסך הוא אומר שזה בא מהגיר וגם הגיוני כי ב d ו r הרעש נעלם

הרעש הוא כמו רעש של קראנק דופק

תודה לך על העזרה

פורסם

בוקר טוב,

ראשית, המוסך שהיית בו צודק לגבי הפילטר. הוא נמצא בתוך הגיר וניתן להחליפו רק בשיפוץ גיר.

שנית, יתכן וקיימים שבבים בגיר אשר גורמים לתפיסה של השסתומים במכלול השסתומים (מוח הגיר). כאשר הגיר מתחמם השסתומים משתחררים ולכן הבעיה נעלמת.

הצעתי לך היא לגשת למכון גירים שאתה מכיר ו/או סומך עליו לבדיקה מעמיקה יותר, כולל התחברות למחשב לצורך בדיקת קודי תקלה, נסיעת מבחן ובדיקה של הרעש. לאחר מכן ניתן יהיה לאבחן בצורה מדוייקת יותר.

יום נעים,

איל

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...