Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

הנזילה שרואים בתמונה היא ממחזיר שמן ציריה ויש לטפל בה בהקדם,נהיגה עם מפלס שמן גיר נמוך תגרום להרס של תיבת ההילוכים.

אורן

פורסם

לוטי- לא אמרתי שלא המלצת. אבל חולון זה קצת רחוק למי שגר בהוד"ש ועובד בצפון ת"א.

אורן- הבנתי אותך. תודה. האם בינתיים, עד שאגיע למוסך, שווה לבדוק את מפלס שמן הגיר ולמלא במידה וחסר?

אם כן, שתי שאלות:

1. איפה בודקים מפלס שמן גיר

2. איזה סוג נוזל ממלאים שם?

דבר נוסף, התיקון של המחזיר שמן ציריה- כמה בערך אמור לעלות? מה מתקנים שם?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • ספונסר פורום
פורסם

כדי לבדוק מפלס שמן גיר יש צורך להרים את הכרב על ליפט שמן גיר מומלץ הוא השמן גיר המקורי או BG SYNCRO

אורן

פורסם

אתה רציני? חולון רחוק למי שעובד בצפון ת"א? טוב, עניין שלך. בכל אופן אני הייתי משקיע את ה10-15 דקות נסיעה (כבר נסעתי הרבה יותר בשביל מוסך) בכדי להגיע למוסך מקצועי אמין שאפשר להשאיר בו את הרכב ולהיות בטוח שהוא מטופל היטב ללא עיגולי פינות ואפילו במחיר סביר. אתה לא מצפה למצוא מוסך בחנייה של העבודה, נכון?

לא שווה לך לו רק בשביל להיות רגוע ובטוח? חשוב שנית, התחלת כבר את התהליך על גבי דפי הפורום :wink:.

מה גם שלדעתי אתה מפריז בעניין המרחק.

בכל אופן, כפי שכבר נאמר לך, כדאי לך לטפל בזה מהר.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אוקיי תודה אני אבדוק מתי אני יכול להגיע עד חולון. וזה ממש אבל מ-מ-ש לא 15 דקות נסיעה. איפה בדיוק המוסך הזה?

hagggg55 כתב:

פורסם

אורן שירותי רכב נמצא ברחוב המרכבה בחולון (בקישור תוכל למצוא אפילו מספר טלפון ומפה). מניסיון של כמה חברים שמטפלים אצלו (אחד מהם אפילו עם 206), הוא מכונאי טוב, מקצועי ולא יקר.

קצת יותר צפונית אליו יש את מוסך הדקל, מורשה פיג'ו-סיטרואן, שהיה לי בעבר ניסיון מעולה איתו. הדקל יושבים באזור התעשייה של הרצליה פיתוח. אין לי קישור לאתר שלהם, אז כדי לראות איפה בדיוק הם יושבים תצטרך להיכנס לגוגל ולחפש. או להתקשר לליצמן ולבקש ממנו שיחפש בשבילך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי תודה. אני אתקשר אליו מחר.

כמה זמן בערך אמור לקחת כל התיקון? האם אני נשאר שם בזמן הזה?

אם בינתיים יש למישהו תשובות ופתרונות לשאר השאלות שהעליתי, אשמח לשמוע.

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...