Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי צריך גריל למיצובישי גלאנט 2001 ספורט,פלסטיק הכנה לצבע ולא כרום,במוסכים רצו בין 2000 ל2500 שח לפני צבע והתקנה! בEBAY אך ורק ב60 דולר! אני בטוח שצבע והתקנה לא היו מגיעים לעשירים מהסכום.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אימפלה 2003

פילטר גיר ואטם אגן שמן גיר- כל אחד בסביבות ה 700 = 1400 לערך.

באיביי קניתי את שניהם (ללא משלוח, הדילר לא שולח לכאן) בפחות משלש מאות מקוריים של acdelco.

גומי שאוטם את הצינור של המדיד- בארץ רוצים 90 שקל. באיביי זה כמה דולרים בודדים עם המשלוח.. (זה רק גומי קטן!)

אטמים לבית מצערת ו EGR בארץ בסביבות 100-150 לכל אחד, מקוריים. בחו"ל כל אחד עלה בערך 2-3 דולרים גם מקוריים.

יש עוד רשימה די ארוכה של חלקים שהבאתי משם מקוריים כי המחיר כל כך זול שם שאין סיבה ללכת על חלופי.

לאחרונה הקשיחו את הנוהל ואנחנו צריכים לחכות לאישור משרד התחבורה, במקום שישלחו מישהו לכל דואר, פעם בשבוע שייאשר כל מה שלא צריך בדיקה מיוחדת (90% מהמוצרים, בשיחה עם המכס כך סיפרו לי).

פורסם

עוד מקרה מהשבועות האחרונים

סאאב 95 גריפין 3 ליטר

סט תושבות מנוע

בUMI נדרש 9500 אלף (!!!!)

נקנה דרך אתר של חלקי חילוף מאנגליה ב300 פאונד

אאודי A6 2.7T שנת 2004

היה נדרש להחליף חיישן שנקרא YEW SENSOR שקשור לESP

צ'מפיון המחיר היה 2500 לפני מע"מ

נקנה באיביי אנגליה 150 פאונד כולל משלוח

פורסם
עוד מקרה מהשבועות האחרונים

סאאב 95 גריפין 3 ליטר

סט תושבות מנוע

בUMI נדרש 9500 אלף (!!!!) כנראה שהתושבות עשויות ממשי רקום ביהלומים, בכל זאת שבדים יודעים לפנק :lol:

נקנה דרך אתר של חלקי חילוף מאנגליה ב300 פאונד

אאודי A6 2.7T שנת 2004

היה נדרש להחליף חיישן שנקרא YEW SENSOR שקשור לESP

צ'מפיון המחיר היה 2500 לפני מע"מ

נקנה באיביי אנגליה 150 פאונד כולל משלוח

למרות שאני עוד איכשהו יכול להבין את המקרה של סאאב, כי הם פשטו רגל כמה פעמים ונמצאים עכשיו גם לפני פשיטה סופית, אז יש בעיה עם זמינות חלקים שלא זולים מלכתחילה. את זה עוד איכשהו ניתן לקבל כתנאי מקל, אבל בטח שלא לכזה מחיר לא נורמלי לכמה חתיכות גומי וברזל שמחזיקות את המנוע. :screwy: :screwy: :screwy:

בכל מקרה, כמובטח מקודם, כמה בירורים בצ'מפיון מוטורס והרי לפניכם התוצאות:

הרכב המדובר הוא איביזה 99-02 מנוע AEH 1.6 ליטר (תיבת אוטומטית) אם כי החלפים הנ"ל יתאימו להרבה מאוד מרכבי קבוצת VAG.

מצערת מקורית חדשה - 160 דולר (576 ש"ח) + 27 דולר משלוח

ביבואן ביקשו 1350 ש"ח למק"ט 06A133064J - לפני מע"מ.

פנס קדמי מקורי חדש 47.5 דולר (171 ש"ח) + 5.9 יורו משלוח

ביבואן דרשו 990 ש"ח - לפני מע"מ (פנסים מקוריים של VALEO).

מודול הצתה (מפלג) מקורי חדש 40.5 דולר (145.5 ש"ח) + 25 דולר משלוח

ביבואן דרשו 970 ש"ח מקורי למק"ט 032905106E - לפני מע"מ.

חיישן למבדה מקורי יש מספר מק"טים מאושרי יצרן שמחירם נע בין 66-128 דולר לא כולל משלוח

ביבואן דרשו 910 ש"ח למק"ט 1K0998262Q לפני מע"מ.

וזה עוד חלקים זולים יחסית, חשבתי לתומי להחליף את הטמבון הקדמי שלי שדורש טיפול מסור, ואת הכנף הימנית שידעה ימים טובים יותר, אבל אני בטוח שאני אפול מהכיסא כשאני אשמע את המחירים שלהם.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

האם אפשר לעשות משהו בנושא? להתלונן? לעשות כתבה? רעש תקשורתי משהו?

בטוח שכולנו רוצים את זה,נמאס מכל המכס,מיסים,דלק,יש גם את חלקי החילוף שלא נדבר כמה כסף הם לוקחים על פלסטיקה מחורבנת.

ההגה הוא עגול!

פורסם
תודה! זה עוזר מאוד.

רוני אתה הולך לעשות על זה כתבה? אני מאוד מקווה שכן =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

בשוק האופנועים המצב גרוע פי כמה, מאות אחוזים יותר מאשר בחו"ל, אם תכנסו לפורום פולגז תראו שהזמנת חלקים מחו"ל הוא דבר יומיומי, כולל ציוד רכיבה כמו מעילים קסדות ועוד.

פלאגים לאופנוע בחו"ל 150 ש"ח בישראל עוד מאה ש"ח, מחירי קסדות מובילות עומד בחו"ל בממוצע על 1500 ש"ח, בישראל תוסיפו עוד 1500 ש"ח (ולא אין מכס על קסדות).

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

פונטו ספייס ELX.

*גלגל תנופה 3000 ש"ח למקורי, לא קיים תחליפי.

באתר באנגליה נמצא בכ 150 פאונד. לא כולל משלוח.

*הביפנים של המאפרה (החלק שנשלף לריקון) כ 400 ש"ח!!! בשביל חתיכת פלסטיק.

נקנתה מאפרה שלמה מאיביי בקצת יותר מ 100 ש"ח כולל משלוח.

פורסם

תרמוסטט לאיביזה 01

במורשה רצו 250 +15 על גומיה לפני מע"מ

הוזמן מאיי באי 42 שקל למקורי כולל משלוח ואגב גומייה הייתה בתוך האריזה של תרמוסטט

הם אפילו על דבר שמגיעה בתוך האריזה עם החלק מבקשים כסף.

• תוכן חדש...