Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים-TOYO PROXESS

BLUE-R
שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש יותר מדגם אחד של פרוקסס. למעשה, למיטב זכרוני, מיוצרים כרגע ארבעה דגמים נפרדים לשימושים שונים (תחליפיים עד ספורטיביים).

המחירים שונים באופן פראי, מן הסתם.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסיון של חצי שנה עם טיו פרוקסס T1S (הדגם הספורטיבי) על הגולף 205/55/16

מאוד שקטים

אחיזה מעולה גם על יבש וגם על רטוב

לדעתי הם מאוד מומלצים

אני רכשתי את שלי אצל אנטון במחיר של 650 לצמיג

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום אנטון ושום בטיח!!!

גם אני שמעתי על צמיגי אנטון ...אמרו מחירים הכי זולים בארץ .

אולי ?רק שהתאריך הייצור על הצמיג ממשלא מומלץ להתקנה אני כמעט ונכוותי,תזהר!!

להלן סיפורי:

ערכתי בדיקה בין 12-13 פנצ'ריות לגביי מחירו של הפרוקסס T1 .

לבסוף קיבלתי את ההצעה הכי זולה ממי אם לא צמיגי אנטון..ביפו כמובן.

סגרנו על מחיר של 1600 ש"ח בלבד!!לארבעה צמיגים 185\55\15R בזמן ההתקנה נזכרתי לבדוק תאריך על הצמיגים שמכר לרכב של חבר שלי שכבר היו מותקנים והפלא ופלא תאריך הייצור היה משנת 99\2000

מיהרתי לבדוק את הצמיגים שממש באותו רגע היו בשלבי התקנה על רכבי ,והנה אני מגלה שלכל צמיג שנת ייצור אחרת 99[2000\98 לאחר ויכוח שבמהלכו טען בעל הפנצ'ריה שהכל שטויות ושיחליף לי רק את הצמיג הכי ישן מהרביעיה בחדש רק בגלל שאני מתעקש "בהיזדמנות". שלב התשלום הגיע ןהאיש דורש 2500ש"ח במזומן!!!!!!!!!!!!!!

לטענתו היתה לו טעות בחישוב והוא מציע שאלך להוציא עוד כסף,כמובן שסירבתי . מה שגרר צעקות ומבטים של "תכף אתה מת"מהעובדים ,לבסוף פירקו העובדים את הצמיגים בליווי של קללות בערבית שלא נדבר על ה"פיצוצים " שדפקו לי בג'נטים מגזיום ממש זרקו את הג'נטים בלי רחמים ורק חיכו שאני יעז להוציא מילה מהפה לתת להם סיבה לפרוק את זעמם.

לסיכום,אני מנוע מלומר את דעתי האישית על המקום על כל יושביו ה-XXXX

אז רק אומר ...אל תקנה שם!

ואם תרצה מקום זול ואמין[שימכור לך צמיג משנת ייצור 2004] שלח ה"פ

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון שעשיתי זה היה לבדוק תאריך צמיג, הופתעתי לגלות שהצמיג בן חודש! סה"כ.

בכל אופן מקרה שהיה לי, הבעל הבית גם התגאה בזה , היה משעשע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום אנטון ושום בטיח!!!

גם אני שמעתי על צמיגי אנטון ...אמרו מחירים הכי זולים בארץ .

אולי ?רק שהתאריך הייצור על הצמיג ממשלא מומלץ להתקנה אני כמעט ונכוותי,תזהר!!

להלן סיפורי:

ערכתי בדיקה בין 12-13 פנצ'ריות לגביי מחירו של הפרוקסס T1 .

לבסוף קיבלתי את ההצעה הכי זולה ממי אם לא צמיגי אנטון..ביפו כמובן.

סגרנו על מחיר של 1600 ש"ח בלבד!!לארבעה צמיגים 185\55\15R בזמן ההתקנה נזכרתי לבדוק תאריך על הצמיגים שמכר לרכב של חבר שלי שכבר היו מותקנים והפלא ופלא תאריך הייצור היה משנת 99\2000

מיהרתי לבדוק את הצמיגים שממש באותו רגע היו בשלבי התקנה על רכבי ,והנה אני מגלה שלכל צמיג שנת ייצור אחרת 99[2000\98 לאחר ויכוח שבמהלכו טען בעל הפנצ'ריה שהכל שטויות ושיחליף לי רק את הצמיג הכי ישן מהרביעיה בחדש רק בגלל שאני מתעקש "בהיזדמנות". שלב התשלום הגיע ןהאיש דורש 2500ש"ח במזומן!!!!!!!!!!!!!!

לטענתו היתה לו טעות בחישוב והוא מציע שאלך להוציא עוד כסף,כמובן שסירבתי . מה שגרר צעקות ומבטים של "תכף אתה מת"מהעובדים ,לבסוף פירקו העובדים את הצמיגים בליווי של קללות בערבית שלא נדבר על ה"פיצוצים " שדפקו לי בג'נטים מגזיום ממש זרקו את הג'נטים בלי רחמים ורק חיכו שאני יעז להוציא מילה מהפה לתת להם סיבה לפרוק את זעמם.

לסיכום,אני מנוע מלומר את דעתי האישית על המקום על כל יושביו ה-XXXX

אז רק אומר ...אל תקנה שם!

ואם תרצה מקום זול ואמין[שימכור לך צמיג משנת ייצור 2004] שלח ה"פ

דודו

הסטטיסטיקה לא טועה.

על כל 1 מאוכזב עדיין יש 9 מרוצים.

אצל אנטון צריך לעמוד על המשמר : לבדוק תאריכים , לבדוק איזונים ,לזרז את העובדים.

(ולברר טוב טוב מחיר לפני :wink: )

ואין מה לעשות , בסופו של דבר אנטון משלב 2 דברים שאני מחפש : מחירים טובים +שעות נוחות מאד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...