Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שאת זה בדקתי וזאת לא הסיבה.

אני נוטה להאמין שזה משהו שקשור לגיר או לחיישנים כלשהם..

אין לי מושג איך לבצע בדיקה לבד ואשמח שמישהו ינחה אותו...

פורסם

העפתי מבט ונתקלתי בבעיה

על המכסה פלסטיק השחור שמכסה את הפיוזים רשום מה כל פיוז.

ראיתי רשום TAIL LIGHTS שזה פנסים אחוריים והפיוז פשוט כולו שחור ואין לי מושג איך לבדוק אותו עם הוא בסדר או לא.

הפיוז עצמו נראה כמו פיוז של הצתה (פיוז גדול שחור נדמה של 80A )

פורסם

אני לא יודע ספציפית איך זה בריכבך. הפינים כמובן כמו בכל פיוז לצורך סגירת מעגל ובמיקרה הזה עם מערכת התאורה. שווה בדיקה של אותו פיוז לדעתי רק שאין לי מושג מדוע אינו יוצא.

:)
פורסם

אם הוא אחיך, דבר איתו בבית.

אולי בגלל שזה גיר רגיל, יש מצב שיש יוניט אור רוורס על מכלול הגיר עצמו, ממש כמו במכוניות של פעם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למה יש בעיה שקראתי לו אחי?

סה''כ הכל הודתי לבנאדם על העזרה.

איפה זה נמצא בסופר לנסר ?

יצא לי לפרק את כל הפלסטיקים באזור הגיר והאמברקס ולא מצאתי שם שום דבר,יכול להיות שגם פיספסתי את מה שאני אמור לראות.

פורסם
אם הוא אחיך, דבר איתו בבית.

אולי בגלל שזה גיר רגיל, יש מצב שיש יוניט אור רוורס על מכלול הגיר עצמו, ממש כמו במכוניות של פעם.

יותר מזה?

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם
למה יש בעיה שקראתי לו אחי?

..

מתוך כללי הפורום הטכני:

9. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.

מומלץ ומתבקש לקרוא את כללי הפורום בכלל, וכללי הפורום הטכני בפרט. קישור לכללי הפורום הטכני נמצא בחתימתי בתחתית תגובתי זו.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...