Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ראשון - זקוק לעצת החברים

groll
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי רכב סיאט לאון 2011

התקשרתי בימים האחרונים לברר מהו המחיר לטיפול 15,000 ק"מ - טיפול ראשון בחברה

החברה (צמפיון מוטורס מוסך מרכזי) לא מעוניינת למסור מחיר ומבקשת שאגיע פיזית על מנת לקבל הצעת מחיר.:?

לא ביקשתי התחייבות - בסך הכול ביקשתי לדעת מהו המחיר הסטנדרטי לטיפול 15,000 ק"מ וזאת במידה ואין כלל בעיות ברכב

למרות כול הניסיונות הנציגה לא הייתה מוכנה למסור מחיר.

בעבר היו ברשותי רכבים מסוג סיטרואן , סוזוקי , ופורד - בכולם ידעתי את צפי המחירים לפני הגעתי למוסך!!

למה בצ'מפיון מסתירים את המחיר????:?::?: :?:

אשמח לדעת מה חושבים החברים על הנושא והאם מישהו חווה סוג כזה של שירות (קצת הזוי לקבל יחס כזה כאשר אתה לקוח חדש)

והאם מישהו שעשה טיפול שכזה לאחרונה יודע מהם המחירים לטיפול ראשון (LEON 1.8 אוט')?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר ויש לי ניסיון רב שנים בטיפולים אצל המוסכים של צ'מפיון, תמיד כשהתקשרתי לקבל הצעת מחיר בטלפון בין אם זה במוסך המרכזי וגם מורשה נתנו לי בלי בעיה. אני חושב שנפלת במקרה על מישהי שלא מבינה ובכל מקרה בכל מקום שאני חושב שלא קיבלתי את השרות הראוי אני תמיד פונה לשירות לקוחות של כל חברה במידה ואני נתקל בבעיה. ככה בפלאפון, ככה בעדן טבע מרקט וככה בYES. בצ'מפיון אף פעם לא היתה לי בעיה ובגלל זה הפתיע אותי המקרה שלך. אני מציע לך לפנות לשרות הלקוחות שלהם ותספר להם מה שקרה. בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להערכתי עד 700 שקלים נשמע סביר ואף קצת יקר (זה המחיר ששילמתי בטיפול בפאביה שלי).

מדברים על מסנן שמן, שמן מנוע, תוסף לדלק (עלק מסיר פיח), אום לאגן השמן, בקיצור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...