Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חבר טוב שלי מעבודה קנה אימפרזה שנת 2007 מנוע 2000,החליט לקנות ממני את שאר הרכיבים שנשארו לי מפרוייקט ה CARPC שתיכננתי לאוטו שלי אבל לבסוף לא יצא לפעול. על מנת שמסך המגע של המחשב יישב במקום של ה DDIN איפה שהיה פעם הר"ד היה צורך לייצר בנייה לרדיו דיסק על מנת שישב למעלה על דשבורד במקום המקום המקורי של המגירה עם השעון(מי שמכיר יש שעון ירוק מכוער כזה).

אז דבר ראשון שעשיתי היה לייצר את הבנייה לרדיו הדיסק מפיבר ודבר שני היה להשתיל את המסך בתוך ה DDIN,מכיוון שגודל המסך היה קטן בכמה ס"מ מהDDIN היה צורך בלבצע התאמות.

הנה כמה תמונות להתרשמותכם(מי שלא מכיר אני מצרף גם תמונה של הדש המקורי):

IMG_0172.jpg

IMG_0171.jpg

IMG_0169.jpg

IMG_0170.jpg

06_NY_Autoshow_Subaru_WRX_4_600.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כרגיל סלאווה - העבודות שלך ברמה מאוד גבוהה.

יפה מאוד - שאלה - עם איזה חומר אתה יוצר את הגימור של היחידה העליונה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהתחלה עם סיקנס(חומר מילוי עדין) ואחר כך מעל זה פוליאסטר נוזלי(אותו חומר פחחים עדין רק בצורה נוזלית שסותם את כל החורים הקטנים שנשארו ומיישר קצת את פני השטח) שייוף עם נייר 1500 וצבע עליון.

תודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כשאתה אומר פוליאסטר נוזלי אתה מתכוון לפוליאסטר 55 או למשהו אחר?

אתה יכול להעלות קישורית לחומר?

אפרופו - אני שוקל לקנות ספריי צבע מיוחד לגימורים על פלסטיקה כמו קורות או דשבורדים של חברה בשם SEM ולחומר קוראים color coat

יש להם גם ספריי לחידוש עור (מושבי עור, ריפודי עור וכו' וכו') בשם classic coat

מציע לך להתעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשאני אומר פוליאסטר הכוונה שלי לצבע מיוחד על בסיס פוליאסטר(מוסיפים לתוכו את אותו המקשה שמוסיפים ל 55) שמשתמשים בו הצבעים על מנת לקבל פיניש טוב של צבע(לא כל הצבעים משתמשים בזה כי זה גוזל להם סתם זמן,החומר קצת קשה לשיפשופ לאחר הייבוש והחומר לא הכי זול יחסית לצבע יסוד לכן רובם מעדיפים לשים חומר עדין אחר כך יסוד ויאללה צבע עליון ואחר כך אתה רואה שהדלת נראת לך ככה ~~~~~ לאחר תיקון פחחות. במידה והפחח היה משקיע זמן והיה עובד ביד ולא עם מכונה ושם פוליסטר אז הדלת תראה ככה ---------).

• תוכן חדש...