Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה ימים שברולט ספארק והוא הרכב הידני הראשון שלי(וגם באופן כללי)...ויש לי שאלה שהיא קצת מוזרה, רציתי לדעת מה היא ההמלצה, מתי להעביר הילוך?ב2000 סל"ד או 3000 סל"ד,או יותר או פחות ובכלל מה ההשפעות של להעביר בכל אחת מהן או שאולי להעביר ב2000 סל"ד זה הורס את המנוע וכל מני מיתוסים אחרים....

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אתה צריך להעביר הילוכים בהתאם לתנאי הדרך ולאיך שהרכב מגיב. 2000 סל"ד זה נמוך מאוד. לי יש סוזוקי אלטו שאצלה לא קיים מד סל"ד אבל ממה שהספקתי כבר ללמוד אותה העברת ההילוכים מיתבצעת כדלהלן:

מעבר מהילוך 1 ל-2 : 25 קמ"ש.

2 ל-3 : 50.

3 ל- 4: 70.

4 ל- 5 : 90.

זאת בהתייחס שהרכב כבר בטמפרטורת עבודה ולא מייד על מנוע קר ועם זה הרכב והמנוע מרגישים מצויין וזמינים לכל תגובה מצידי וכמובן שזהו מצב מאוד חסכוני מבחינת דלק.

אתה מוזמן לבדוק איך זה אצלך ואת כל השאר תלמד רק מניסוי ותהייה.

טורים נמוכים מידי ייפגעו בצריכת הדלק וכן בתושבות המנוע.

:)
פורסם

יכול לחזק ולהוסיף שאצלי בפנדה העברה מתבצעת גם במהירויות דומות,בסלד שנע סביב 2800-3000.

אלו מנועים קטנים וצריך לתת להם סלד כדי שיוכלו לסחוב גם בהילוך הבא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כבר בספארק עסקינן,

מישהו יודע אם יש מד לחום המנוע? או אפשרות איכשהו להציג אותו? (אולי בלוח המחוונים הכחול...?)

תודה רבה!

• תוכן חדש...