Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר מישהו יורד לכביש, ואתה רואה את זה, אין לך מושג מי זה.

זה יכול להיות חולה נפש, מתאבד, סתם אידיוט ועוד כל מיני תופעות.

אתה כנהג לא יכול לצאת מנקודת ההנחה, שאחרי הצפצוף, זה שנמצא על הכביש יפנה לך את הדרך.

לכן, לא משנה שהוא חוצה במקום אסור, אם הבחנת בו ויש לך אפשרות לעצור - תעצור.

עזוב גם את עניין האשמה - גם אם תצא זכאי, התמונות מהאירוע הטרגי ימשיכו לרדוף אותך עוד הרבה שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תסכים איתי שלא צריך להעניש פעמיים ? ועוד בפרט כשהוא לא באמת אשם .

בכביש מהיר גם אם תבלום בלימת חרום אז האחרים ידאגו לזה שיהיה תאונה כזו או אחרת .:roll:

ולעצור ? להוריד רכב מ 100 קמ"ש לאפס בכביש מהיר ? נשמע לך הגיוני ? :wink: אולי יותר הגיוני לאפשר חציה לאנשים בכביש מהיר.

מעניין אותי מה חיפש האדם בכביש הבין עירוני .

הצעד הבא הוא לשנות את התקנות ולהתחיל לפרק פנקסי דוחות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני מצטט מהכתבה.

מצד אחד:

"נהג אינו אמור להיבנות מניחוש תגובותיו של זולתו - אל לו 'להמר' כי הולך הרגל יבחין בו".

ומצד שני:

"על הנהג לצפות כי קיים סיכוי סביר שהולכת הרגל לא תתייחס לצפירתו ותמשיך בהליכתה".

כבוד השופט, במחילה מכבודך, המשפטים המצוטטים, לא נראים לך הפוכים אחד לשני? אני לא אמור לנחש מה הולך הרגל אמור לעשות ומצד שני אני אמור לצפות את מעשיו? (שזה בעצם לנחש מה הוא רוצה לעשות...)

בנוסף, אני אמור להתעלם מכל הסכנות האחרות, כגון: מכוניות אחרות בכביש, מרחק בלימה ועוד...

לזכותו של השופט יאמר, שהבחור ראה את האשה מספיק זמן כדי לבלום וכנראה שלא עשה זאת.

פורסם

לזכותו של השופט יאמר, שהבחור ראה את האשה מספיק זמן כדי לבלום וכנראה שלא עשה זאת.

בגלל זה הוא לא יצא זכאי.

מעדות של בוחן תנועה משתמע, שבמידה והוא היה בולם, הוא היה נעצר 60 מ' לפני הגברת.

אני מבלה הרבה בכבישים, ובכל פעם שאני רואה הולך רגל חוצה כביש מהיר במקום לא מוסדר , אין לי ספק שהוא לא לגמרי בסדר בראש :screwy:

לכן אני לא משאיר אפילו צל של ספק, שאפשר לסמוך על השפיות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שאבא שלי אמר לי ביום הראשון שעליתי לכביש: "תדמיין שכולם מסביבך אדיוטים מוחלטים ,ככה תנהג יותר טוב."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש במדינה הזאת תופעה מאוד רחבה של אנשים שהמודעות שלהם לסביבה בזמן נהיגה מאוד מוגבלת.

אם הוא ראה את האישה וצפר לה פעמיים, זאת אומרת שהוא ידע שהיא עלולה לסכן אותו.

את כל הניתוחים שהוא אמר שהוא עשה + האטה, הוא היה אמור לעשות הרבה לפני שהיא קפצה לכביש.

הוא היה אמור ללמוד את הסביבה ולהאט גם אם בסופו של דבר היא לא הייתה קופצת לכביש.

את התופעה הזאת אני רואה כל יום, גם בסביבת החברים הקרובה שלי.

דברים שאני שם לב אליהם ומתכונן, הרבה לפני שהם התחילו בכלל לחשוב על זה, וכשזה כבר קורה הם נכנסים למצבי חרום ללא שום סיבה אמיתית.

עוד תופעה של לימודי נהיגה לקויים ומחשבה שנהיגה ברכב היא דבר טריוויאלי?!

פורסם
כמו שאבא שלי אמר לי ביום הראשון שעליתי לכביש: "תדמיין שכולם מסביבך אדיוטים מוחלטים ,ככה תנהג יותר טוב."

לא צריך לדמיין,פשוט לפקוח את העיניים קצת לא חסר כאלה.

• תוכן חדש...