Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי לשתף אתכם במקרה שארע לי אתמול בערב בצומת הגבעה הצרפתית בירושלים. בזמן שעצרתי ברמזור אדום, ניגש אלי בן מיעוטים צעיר עם הספוגית המתכתית, שמשמשת בעיקר לניקוי כלים ועל אף שצעקתי לו בתקיפות בערבית שאני לא רוצה ושלא ייגע לי באוטו, התחיל לשפשף חלק מהשמשה, כאילו מנסה להראות לי שכדאי לי לתת לו לנקות את כולה. בשל קצף הסבון, עדיין לא קלטתי שהוא משתמש בכרית ניקוי כזו (מכונה גם "כרית ניקוי יפנית"), אבל מיד העברתי לניוטרל, העלתי בלם-יד כדי לפתוח את הדלת ולעצור אותו מללכלך לי את השמשה. כשראה שאני רציני בכוונותי, עבר עם המגב על השטח המקורצף ועוד ביקש כסף, החוצפן. אז הבחנתי לצערי שהדביל מנקה חלונות עם כרית ניקוי כזו.

בעודי נוסע לכיוון ת"א, מול השמש, אני מבחין בשריטות מעגליות במקום השפשוף. החשש שלי התאמת, התחלתי לרתוח מזעם והבאסה לא עזבה אותי עד שנרדמתי.

אני שומר על האוטו האהוב בקנאות: לא מתעצל לכסות אותו בחניה (למרות שאז אני לא יכול להסתכל עליו.. :)); מבריק אותו בווקס; מגיע לעבודה מוקדם כדי לחנות בחניון בחניה מרווחת נגד פתיחת דלתות ושפשופי חניה ופתאום - שריטות בשמשה. הרגשתי כאילו הרכב שלי חולל ואולי הייתי צריך להיות יותר ער לנחישות של אותו ילד מנקה.

אגב, מבדיקה שערכתי, המשטרה מודעת לעניין, אבל מתקשה להתמודד עם ילדי הצמתים במקום הזה. הסכנה הבטיחותית ועיכוב התנועה ברורים.

עכשיו אעשה טלפונים כדי לתקן את הנזק. קראתי ברשת שיש אדם שמגיע ללקוח וייתכן שגם "ברוך ובניו" בפ"ת יכולים לסדר זאת.

אז חברים, מקווה שלא קראתם לחינם את הנ"ל ואתם תלמדו להישמר יותר נגד "מנקי" השמשות מהזן המזיק.

יום טוב וסעו בזהירות.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

את האמת אני עוד לא נתקלתי באחד עקשן כל כך.

אצלנו בצפון, הם שואלים בכזה נידנוד ראש, ישר אני מנדנד לא עם הראש, והוא פשוט ממשיך לדרכו, "לקורבן" הבא.

באמת מרתיח העניין הזה, מי הוא שייגע לי ברכב בכלל, אבל אין לך הרבה מה לעשות מולו,

מה אתה כבר יכול לעשות?!

לצאת ולהרים עליו יד?

כרגע עלה לי רעיון נחמד, ברגע שהוא מתקרב לך לחלון, תפעיל את הווישרים במהירות הגבוהה ביותר + מים מהשפריצרים, זה ירחיק אותו מהחלון :-P.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

בי-ם הם עקשנים וחוצפנים.

מילת המפתח זה ערנות וצריך לצעוק על אחד כזה כשהוא עוד לא הספיק להגיע בכלל לרכב.

אם לא מספיקים לעשות את זה\לא שמים לב..אז הם פשוט מגיעים ומתחילים לנקות בלי לשאול.

V5

• תוכן חדש...