Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי במוסך מורשה כמה עולות רפידות קדמיות מקוריות לאיביזה טורבו 02 וקיבלתי הצעה של 533 ש"ח רק לרפידות, חדש לי כל התחום של הגרמניות לכן נשמע לי מחיר גבוה, במיוחד שחבר שלי עם קופרה מספר שהוא קנה רפידות קדמיות מקוריות ב-450 ש"ח בצ'מפיון :roll:

אשמח להמלצה היכן לקנות רפידות וגם צלחות מקוריות במחיר סביר או עם יש מתחרים אז במחיר זול ממוסך מורשה, לא מעוניין תחליפי וגם לא מעוניין בחלפים משופרים

אפשר גם לפנות בה"פ

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מציע שתפנה לרון ממוסך רון, הוא גם מייבא הרבה חלקים איכותיים, ובכללי אני ממליץ לטפל אצלו מאשר במורשה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה אומר מניסיון אישי שאצלו שהחלקים אצלו יהיו יותר זולים?

כי יש לי את המכונאי שלי ומה שלא מצריך כלים מיוחדים או ליפט אני עושה לבד רק שאני צריך לקנות את החלקים מאיזה מקום כל פעם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שווה לבדוק אצל רון, גם אם אתה לא מתכוון לבצע את העבודה אצלו. כמו שכבר כתבו לך, חלק מהחלפים הוא משווק ביבוא מקביל ולכן זול יותר. חוץ מזה, גש לצנטרל בשונצינו פינת יצחק שדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדיוק!

יש רפידות תחליפיות ברמה של מקוריות, רק ללא הסמל של יצרני הרכב, והמחיר אמור להיות בערך חצי ממה שקיבלת במורשה.

אבל אם אתה לא מוכן לשמוע על תחליפי (ולא משנה באיזו רמה) וחייב את הסמל של סיאט, תחליף במורשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אני לא טועה, אתה יכול לשאול בצ'מפיון לגבי צלחות תחליפיות.

הם בעבר הציעו לי בעצמם את הצלחות והרפידות שלTRW כי הם גם מייבאים אותם, המחיר היה זול יותר מהמקורי( הציעו לי ב170 לצלחת, ובערך 200 לרפידות אם אני לא טועה. אבל לא קניתי כי פירקתי את הברקס, ניקיתי אותו והרעש שהיה עבר ולכן איני יכול לבדוק את המחיר בחשבונית וכדו'- שים לב שמדובר על רכב אחר מהקונצרן).

קובי

פורסם

חבל סתם לשלם על מקורי, יש יצרני OEM שמוכרים את אותה סחורה בדיוק בחצי מחיר.

כמו ATE TEXTAR TRW v אני לא חושב שיש היגיון בלקנות מקורי. ניתן להשיג אצל הפרסי.

VW לא המציאו את הבלמים הם עצמם קונים את זה מקבלני OEM

בד"כ במוסכי חברה אם אתה בא עם מזומן יעשו לך 10% הנחה לפחות ככה זה בתושייה בת"א.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אוקי בדקתי את הנושא ומצאתי שמחיר רפידות קדמיות של ATE הוא 250 ש"ח הרמתי טלפון לחבר והוא מצא לי תחליפיים של פרודו, לא הגירסה הספורטיבית שלהם ב-220 ש"ח.

תודה רבה על העזרה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לרכב הזה רק את הרפידות של ATE הם תואמות למקוריות

ומחירם משתלם כ 250 שח לפני מעמ לסט .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...