Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אין לי אייפון =]

ואני גם לא רוצה.

לגביי המחשב, אני עכשיו הבנתי שאני זקוק למשהו בכיוון ה 13, 14" ו 15.6 " סתם יקשה עליי ביום ביום.

לגביי האינטרנט, הבעיה היחידה תיהיה כאשר אני יהיה באמצע נסיעה אז לא יהיה לי אינטרנט.

במוסד הלימודי יש אלחוטי, בבית יש גם, וברוב המקומות היום יש גם אינטרנט.

אז הבעיה רק בנסיעות ארוכות, וזה לא כזה ביג דיל, אז סך הכל הסתדרתי בסוף, תודה על כל התגובות!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אתה טועה.

נסה להפעיל פוטושופ או תוכנות לעריכת וידאו בPC עם COREI7 ו 8 גיגה זיכרון וחלונות 7 64BIT.

אחרי זה תעבור לDUELCORE ו 4 גיגה זיכרון במקינטוש.

אתה לא תחזור לPC בחיים.

+1 , המקים עובדים יותר טוב עם פוטושופ

פורסם

אובכן

מישהו יכול להסביר לי מה זה הטרנד הזוועתי הזה עם ה"אובכן"? מעבר לכך שזה עילג בטירוף, זה גם מוסיף אות. חשבתי שכל הקטע של לעוות את השפה העברית בעולם הדיגיטלי זה כדי לחסוך אותיות (כמו אמשך, מישו וכו', שגם הם נוראיים באותה מידה).

לגבי נייד - גם אני מעדיף מק. גם בנייח. יש לי הרגשה די מוצקה שרוב המקטרגים מעולם לא עבדו עם אחד. לא, לשחק קצת בשימושי יומיום זה לא לעבוד.

אני לא אומר שכל אחד צריך מק, לשימוש בסיסי יחס העלות תועלת לא תמיד מזהיר. אבל אם מתוכננת עבודה רצינית, אין מה להשוות. אישית אני מעדיף מק גם לשימוש בסיסי, אבל זה בגלל שכבר התרגלתי, התמכרתי, התעוורתי או איך שלא תרצו לקרוא לזה.

כל בוקר על הפיסי בעבודה אני מקלל מחדש.

(אגב, אני עובד על מקבוק פרו מהדור הראשון, דואל קור עם 2GB זיכרון שנרכש בשנת 2006. הוא עובד מהר, יעיל, חלק ויציב יותר מכל פיסי שיצא לי לעבוד עליו, ועבדתי על כמה לא חלשים בכלל. מדובר בעיקר על תוכנות לעיבוד גרפי. זה מחשב שמעולם לא הושבת, פורמט, נתקע, קרטע או זייף. תראו לי פיסי אחד בן 5 שאפשר להגיד את זה עליו. בעצם גם בן שנה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

PC הוא מחשב זמני. זמני=3 שנים גג. האירוניה היא שרוב הצרכנים רוצים "לא להתחתן עם אפל" ובמקום מתחתנים עם אנטי וירוסים, פירמוטים ומחשב שאם לא תתחזק אותו הוא יקרוס.

מתחתנים עם "חומרה במחירי רצפה" שמדובר ברכיבים סינים עלומים שמורכבים באיזה מחסן של KSP. וגם אם קונים PC ייעודי (יש לי PC של HP כל הרכיבים מקוריים שעלה כ9000 שח) לאחר 3 שנים הסיפור נגמר, פירמטתי את המחשב עדכנתי ווינדוס חוקי ונקי לא הורדתי שום דבר ועדיין אני שומר כל עבודה פעמיים בדקה ומתפלל לא לקבל את המסך הכחול.

מק זה מחשב שאם אין תקלות בחומרה (ויש סיפורים שהמחשב "הלך" לאחר שנה שנגמרה כבר האחריות) הוא יחזיק הרבה יותר מזה ללא צורך בתחזוקה וללא קריסות והכל הודות למערכת ההפעלה.

• תוכן חדש...