Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, המועדוני רכב הצרפתים האלה,אין להם כבוד, מקבלים כל זבל לשורות המועדון! :roflmao::roflmao::roflmao:

15ghyutma6jiu7d2e69q.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי ליטל,

המועדון לא פרטי, הכניסה דרך אתר אוטוספורט (ועל הדרך תגידי לנו מה דעתך על המגזין החדש באתר ;-)).

כמובן שהמועדון ממש לא מתחרה ב-PSI. ההפך הוא הנכון. דווקא בתקופה הבעייתית הזו בה מנסים להרוג לנו את הספורט המוטורי - חובה להמשיך ולהרים את הראש, וליזום כמה שיותר פעילויות וכמה שיותר מועדונים. ההשתפנות בתקופה האחרונה החלה בויתור על מדידת זמנים בג'ימקאנות (שהוציא את כל העוקץ והכיף) - וכעת המצב הוא שאין בכלל אירועי ספורט מוטורי - כלומר רגרסיה רצינית יחסית לתקופת טרום החוק הידוע.

אכן, אחלה מועדון ואחלה תמונות ;-) אחד הכבישים הטובים בארץ.

המועדון הוא פרטי?

האם הטיולים סגורים רק לקבוצת החברים בה?

ל'

פורסם
אני לא מזהה את המקום. איזה כביש זה?

מעשית חברי המועדון חצו שתי מדבריות,יהודה ושומרון ,כאשר בחלק מהדרך הם היו על כתף ספר המדבריות .

הגבול בינהם הוא ואדי קלט אולי מעט צפונית ממנו .

נצפית בברור הירידה לעין מבוע .

פורסם

שלום חברים, כמו שאתם רואים זו ה206 שלי שם.

מועדון מעולה, חבר'ה טובים.

כביש מדהים.

מחכה כבר למפגש/טיול הבא.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
את מוזמנת להצטרף כמו כולם, אין שום הגבלה וכמובן שהמועדון פתוח בפני כולם :-)

הי ל'

המועדון לא פרטי, הכניסה דרך אתר אוטוספורט (ועל הדרך תגידי לנו מה דעתך על המגזין החדש באתר ;-)).

אשמח אם תעדכנו לגבי הטיול הבא.

אני והפיג'ו שלי נשמח להצטרף.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה כביש מאוד מעניין :-P

תמונות מעולות, במיוחד מהגובה...

פיליפ, איך ה-306 ביחס לאימפרזה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה אחד ה-כבישים :twisted:

בגירה - למרות שבעל הגולף הוא אחלה בחור, אני לא חושב שהוא ישמח על הכינויים הלבביים שאתה מדביק לרכב שלו :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קצת חוש הומור עוד לא הזיק מעולם לאף אחד, אל תשכח, גם עבדך הנאמן נוהג ב MK2 גודשת רק שברקע הכללי של שפע הצוחפתיות, היה מוזר לראות איזה ייקית יוצאת דופן :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

k63pu50nu0k0yvfmzlxh.jpg

הרכב הזה יפייפה,

אם בעל הרכב גולש פה שיגיד מאיפה הפנסים ואיזה ג'אנטים אלה.

אם אני לא טועה הם מדגם אחר של פג'ו.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

נראה כיף אדיר. והתמונות.. אוח התמונות..

אני דווקא מכיר את הכביש כאחד המפחידים שיצא לי לנסוע בהם, הוא היה בגזרה שבה שירתתי בסדיר, זה, בצירוף התהום, לילה, האמר ממוגן ונהגים מבצעיים פסיכופטים, לא בדיוק מרגיע

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
k63pu50nu0k0yvfmzlxh.jpg

הרכב הזה יפייפה,

אם בעל הרכב גולש פה שיגיד מאיפה הפנסים ואיזה ג'אנטים אלה.

אם אני לא טועה הם מדגם אחר של פג'ו.

דווקא לא הם של 205 GTI אבל של 1.9

פורסם

וואו נראה תענוג!

הכביש המטורף(עין מבוע-מעלה מכמש)הזה הוא חלק מהגזרה של הפלוגה שלי,יוצא לי לעבור שם הרבה בסיורים עם הסופה...

אחד הכבישים אם לא ה....!

פורסם
וואו נראה תענוג!

הכביש המטורף(עין מבוע-מעלה מכמש)הזה הוא חלק מהגזרה של הפלוגה שלי,יוצא לי לעבור שם הרבה בסיורים עם הסופה...

אחד הכבישים אם לא ה....!

למתעדים לצאת לשם ,זה לא כביש התחרעות והתפרעות ,יש שם רוכבי אופנועים וקטנועים ,המקום הוא בראשיתי ,בבקשה אל תהפכו אותו לזירת קרבות .

• תוכן חדש...