Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן חניית רכב בתור לשטיפה התחלתי לנסוע לאחור במהירות כמעט אפסית,בזה הרגע עבר נעמד אדם מאחורי רכבי ונתן לי מכה ברכב עם היד ואמר כי פגעתי בו,והוא ביקש את הפרטים שלי..לאחר שיצאתי אליו וראיתי כי אין כול נזק לאותו אחד,ואינו סובל משום פגיע וכך גם שאלתי אותו האם נפגע וידעתי שלא כיוון שמהירות הנסיעה הייתה כמעט אפסית,לאחר שהתנצלתי לפניו..לחץ לי ואמר שהכול בסדר ושהוא רשם את מספר הרכב שלי ובמידה שיחוש כאבים הוא יראה מה עושה בקשתי את הפרטים של הבחור והוא נתן לי רק את מספר הטלפון והשם שלו והלך מהמקום בצורה רגילה ולא רצה שום טיפול ושוב אמר שזה בסדר..השאלה שלי היא כזו

מה אני אמור לעשות במקרה כזה ואיך לפעול..תודה

פורסם

דווח לביטוח החובה שלך ותמתין להתפתחויות מצד הולך הרגל.

נראה שלא יתפתח מכך כלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דיווחתי...השאלה מה קורה אם הוא יטען שכן פגעתי בו איך אני אמור להוכיח אחרת?, בדקתי במקום אם יש מצלמות במקום ,לא היה למקום מצלמות

פורסם

כדי להוכיח פגיעה הוא חייב להביא חוות דעת רפואית.

בביטוח חובה לא בודקים מי אשם אלא אם נגרם נזק לבן אדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשלב זה אין מה לעשות, במידה והבחור יפנה למיון יפתח תיק תאונת דרכים במשטרה ויזמנו אותך לגבית עדות וככל הנראה יגישו נגדך כתב אישום, תמיד תוכל לפצות אותו בכסף על מנת שלא יגש למיון לטיפול רפואי, תמתין להתפתחויות או לחילופין צור איתו קשר תבדוק מה עשה הבחור בנידון.

בהצלחה

ליאור ליברמן, עו"ד

פורסם

לאשתי היה מקרה דומה - בהבדל אחד: היא עמדה במקום ולא נסעה. דיווחנו לביטוח החובה ובזה שכחנו מהעניין. ככל הנראה שאותה גברת תבעה את הביטוח וקיבלה מה שרצתה (או שלא) - לנו לא דיווחו על התוצאות.

כנראה שיש גם אנשים למתפרנסים בדרך זו, לפחות מרויחים קצת כסף כיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היא עמדה במקום ולא נסעה...כנראה שיש גם אנשים למתפרנסים בדרך זו, לפחות מרויחים קצת כסף כיס.

מתפרנסים? מרויחים קצת כסף כיס?:shock:

גישה "קצת" סלחנית לרמאות, נוכלות והוצאת כסף במרמה, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אין לי חילוקי דעות אתך. אני ציפיתי שלפחות יבדקו את עברה מבחינת תביעות ביטוח, אבל פשוט אין לי שום מושג מה קרה בהמשך. לאור התלונה הגשנו דיווח למשטרה בו הדגשנו כי מדובר בטענה לא מבוססת, לא קיבלנו שום משוב.

בפורום הזה עולות לא מעט שאלות לגבי דברים שנראים כהונאות ביטוח - במיוחד על ידי צעירים שחושבים לחסוך בעלות הפוליסה - בסופו של דבר כולנו משלמים את המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...