Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בקשה קטנה, יש לי סאב 12" של אינוקס פרו 150RMS

אני רוצה להביא לקרוב משפחה את הסאב במתנה + מגבר

אני יודע מה חושבים פה על הסאב אבל אני דיי אהבתי אותו יחסית למחיר שלו, היה מוגבר ע"י מגבר סוני 200RMS .

אני רק צריך המלצה למגבר הזול ביותר(אפשר עד 400-עדיף לפחות) שיגביר רק את הסאב הזה.

יש לו ברכב HU חדש של סוני ורמקולים + טוויטר קנווד מקדימה ורמקול 6/9 קנווד מאחור (מהדגמים היקרים לפני כשנה וחצי-לא זוכר דגם מדוייק)

הHU מגביר יפה מאוד את הרמקולים ואין תלונות רק חסר לו קצת באס שישלים.

מה כדאי ליקנות? 2 ערוצים/4 עם גישור? בעיקרון צריך להגביר רק את הסאב .

אני מודע להבדלי איכות סאונד במידה ומחברים רמקולים (מיד,טוויטר וכו') למגבר אבל מה רמת ההבדל שמחברים רק סאב?

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מישהו בכל זאת?

מה המינימום הדרוש בשביל להפעיל טוב סאב זה?(לספק את מה שהסאב דורש)

אני כבר צריך ליקנות כי היומולדת עוד מס' ימים

תודה רבה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כול מגבר פחות או יותר יספיק על מנת להגביר את הסאב הנ"ל.

ממליץ לך לחפש בפורום מכירה באתר מגבר יד שניה אל תתפתה לרכוש זבל.

באזור 400-500 ניתן למצוא ציוד משומש טוב.

פורסם

כל מגבר שתבחר יכול להזיז את הסאב,

פשוט שאנחנו לא דוגלים ולשים זבל ברכב כדי להגיד "יש לי מגבר וסאב באוטו"

אם כבר לשים מערכת ברכב אז לפחות שישמעו נורמלי.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

כמו שאמרו לפניי, כמעט כל מגבר יהיה טוב לסאב הזה, כל דבר שהוא קצת יותר מהמיץ של הזבל :)

אם בכל זאת לנסות ולהתאים מגבר ספציפי לסאב הזה, הייתי מחפש ביד שניה איזה לייטנינג אודיו מסדרת בולט, 250.1 למשל, אמור לעלות בסביבות ה- 400 שקלים ביד שניה, ראיתי כאלו גם בפחות.

מגבר 4 ערוצים יאפשר שדרוג בעתיד לסט קומפוננט בנוסף לסאב, אך יהיה ברמה נמוכה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה לכולם-אני אשקול ואבדוק.

כמובן שאין כוונה לשים זבל ולהגיד שיש סאב ומגבר- זה לא לבחור צעיר, רק צריך קצת באסים נמוכים למערכת

אין כוונה אפילו להגביר ל40% ווליום ולא רעידות מהסאב וכו' רק מרגישים שחסר הבאס הרך שהרמקולים הקטנים לא מסוגלים להפיק.

זה רכב דיזל ופשוט רוצים להיתגבר קצת על הרעש ולישמוע סביר.

בעוד פחות משנה כבר הרכב מוחלף ושם תבוא מערכת רצינית שתתאים לרכב.

זה רק בינתיים כי יש לי את הסאב סתם בצד ללא שימוש.

פורסם

אני יכול להגיד רק שאני לא חושב שזה רעיון טוב להגביר סאב עם מגבר ואת הרמקולים באמצעות הרדיו דיסק.

קח מגבר 4 ערוצים ולפחות תגביר את הרמקולים האחוריים ואת הסאב בגישור.

לדעתי במידה ותגביר את הסאב בלבד יווצר סלט וחוסר איזון מוחלט במערכת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...