Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודה לעצתכם המועילה.

רכב פיג'ו 206, תקלה שחוזרת על עצמה פעם שניה. ברגע שמאותתים - האיתות לא סדיר ונכבה לעיתים תכופות (3 / 4 פעמים ונכבה) - מגע קל לכיוון האיתות בידית מחזיר את האיתות ושוב התקלה חוזרת חלילה.

בנוסף, היום שמתי לב גם שאורות דרך נדלקים במגע קל בידית כשמופעל הסוויטיצ' ואז נכבים.

רכשתי את הרכב מחברת השכרה והתקלה הראשונה והדומה (חוץ מאורות דרך שנדלקים במגע בידית) קרתה בתקופת האחראיות ואז החליפו לי ידית וינקר ושות. (לדעתי לא מקורית).

נראה לי מוזר לחלוטין שזו שוב הידית, קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בתקלות אחרות שנובעות מהחשמל ברכב.

ואם מישהו כבר מכיר חשמלאי רכב טוב לטיפול בבעיה באזור באר שבע - יעזור פעמיים!

תודה מראש.

פורסם

הייתה לי גם פיז'ו עם בעיה בחשמל, לקחתי אותה לחשמלאי ברמת גן, ככה שלצערי אני לא יכול להמליץ לך על מישהו מאזור באר שבע. בגדול, הבעיה הייתה שחיבורי החשמל של הנורות ברכב קיבלו קורוזיה וזה גרם לקצרים. החשמלאי פירק את הנורות האחוריות ברכב, החליף את בתי הנורות והתקלה נעלמה. הסימפטומים אצלי היו קצת שונים, ברגע שלחצתי על הברקס, האור בקונסולת הנהג היה מתעמעם.

פורסם

איך אפשר לדעת שמדובר בידית COM2000? אני מבין שהיא יקרה מאוד.

הידית הזו היא חלופית שכבר הותקנה, אני לא בטוח שבדגם שלי מדובר ב-COM.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מוסך רוברט בעמק שרה, גם לי יש 206 וטיפלתי אצלו כבר פעמיים ואני מאוד מרוצה

• תוכן חדש...