Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבועות האחרונים אני מחפש רכב לאחותי , בתקציב של עד 20 אלף ש"ח .

בדקתי מס' מכוניות , וכעת אבא של חבר שלי מעוניין למכור רנו מגאן - RXT אוט' 1.6 מודל 2001, נסעה 160 אלף ק"מ.

הרכב לא עבר תאונות, יד 2 - היד הקודמת היתה של הדוד. לקחנו אותו למוסך לבדיקה והכל תקין .

המחירון של הרכב הוא 19 אלף ש"ח, אך הוא מוכן לבוא לקראתי ולקחת פחות מהמחירון .

הרכב מרגיש נוח ושמור מאוד, הדבר היחיד שמטריד אותי הוא ששמעתי שלרנו מגאן יש הרבה פעמים בעיות בגיר שצצות עם הזמן.

מישהו מכיר בעייה כזאת? האם לדעתכם כדאי לבצע את העסקה? אשמח מאוד לתגובות ובמיוחד של בעלי הרכב!!!!!

מודה לכם מאוד! ערב טוב :)

פורסם

במודלים האלו יש מידי פעם בעיות עם הגיר האוטומטי. זה לא משהו חריג, בעיות עם גיר אוטומטי יש גם במאזדה ובסוזוקי ישנות עם הרבה קילומטרים. תנסה להסתכל על זה אחרת. במחיר של מאזדה 98 אתה מקבל רנו מודל 2001, בטוחה יותר, נוחה יותר. גם אם בעתיד תצטרך להוציא כמה אלפים על שיפוץ של הגיר, עדיין אתה "מרוויח" בהשוואה למאזדה.

תיזהר מעסקאות רכב עם חברים ומכרים. הרבה פעמים זה גורם לפיצוץ וריבים! זה מטריד אותי הרבה יותר מאשר הגיר האוטומטי במגאן.

פורסם

אכן מכירים (לפחות מנסיון אישי שלי) בעיות בגירים האוטומטיים במודלים הללו. התיקונים עלולים להיות יקרים (תלוי בבעייה). יש אקזמפלרים שבהם התקלקל הגיר, ויש כאלה שלא.

האם אין אפשרות לרכב עם גיר ידני ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...