Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הנורית לא נכבית גם כאשר כל הדלתות סגורות.

חברה שלי נכנסה במשהו ועיקמה קצת את הדלת ולכן יש שם איזשהו מעגל שלא נסגר... עם קצת בעיטות בדלת המעגל נסגר והיא נכבית אבל זה לא מחזיק מעמד, ואני לא רוצה לבעוט חזק מדי מספיק בשביל לכופף את הדלת כי אני מפחד להרוס משהו...

אז חשבתי לנסות למצוא פיוז שזה תפקידו ולנטרל את החלק הזה באופן כללי.

עברתי על כמעט כל הפיוזים שבתא הנהג הוצאתי אחד-אחד וחיפשתי את הפיוז של המעגל הזה. לא מצאתי (היה אחד כללי שכיבה את כל החשמל בתא הנהג).

הסתכלתי על התרשים בקופסה של הפיוזים בתא המנוע אבל כולם למעט אחד שאני חושד בו לא היה זה.

יש שם כמה פיוזים בשם Position

בחיפוש באינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין מה הם עושים, זה החשד היחיד שלי לפיוז שעושה מה שאני רוצה.

האם מישהו יודע מה זה אומר?

איך הייתם מתקנים תקלה כזו?

תודה

פורסם

גש ל"טמבוריה" הקרובה למקום מגוריך וקנה סליל של סרט איטום שחור (איזולירבנד) תחתוך חתיכה ותדביק על הנורה בלוח השעונים.

זה מה שמפריע לך?:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
גש ל"טמבוריה" הקרובה למקום מגוריך וקנה סליל של סרט איטום שחור (איזולירבנד) תחתוך חתיכה ותדביק על הנורה בלוח השעונים.

אולי זו הגזמה אבל זה לא משהו שיכול לרוקן את המצבר (לאחר יומיים שלא מתניעים את הרכב)?

פורסם

שלום רב !

לפנס בתא הנוסעים, יש מתג שלוש מצבים:

1- מצב דלוק רק כאשר הדלת נפתחת.

2-מצב שני , דלוק קבוע גם עם גדלת סגורה.

3- מצב שלישי, כבוי לגמרי.

המלצתי העבר את המתג למצב כבוי לגמרי בכל מצב, ותימנע מבעיית אי נעימות של ריקון מצבר.

תתפלא נורה כזאת שדולקת כל הלילה, מסוגלת לרוקן מצבר, באם היא עבדה כל הלילה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הוא לא רוצה להסתיר את האור, הוא רוצה לכבות אותו.

ככה אתה מסתיר בעייות בחיים, מטאטא אותם מתחת לשטיח?!!

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

לפנס בתא הנוסעים, יש מתג שלוש מצבים:

1- מצב דלוק רק כאשר הדלת נפתחת.

2-מצב שני , דלוק קבוע גם עם גדלת סגורה.

3- מצב שלישי, כבוי לגמרי.

המלצתי העבר את המתג למצב כבוי לגמרי בכל מצב, ותימנע מבעיית אי נעימות של ריקון מצבר.

תתפלא נורה כזאת שדולקת כל הלילה, מסוגלת לרוקן מצבר, באם היא עבדה כל הלילה.

בברכה

צביקה

צביקה ידידי!

אני מבולבל אך לא עד כדי כך :-D

כמובן שלא התכוונתי לפנס שנמצא בגג תא הנוסעים אלא לנורית האדומה שנמצאת בלוח המחוונים. לה אני מניח שאין מתג שכזה..

פורסם

שלום רב מבולבל 1 ידידי!

אני בטוח שאני לא המבולל היחיד שלא הבין את כוונתך!

לא זכור לי על נורה אדומה בלוח השעונים המעידה על הדלקת הנורה בתא הנוסעים, וכוונתך בוודאי לנורה המסמלת שהדלת פתוחה.

אכן נורה כזאת מעצבנת, אך כמדומני שהיא לא דולקת כאשר המפתח נמצא מחוץ למתג ההצתה.

בכל מקרה , ניתן לבצע כבוי תמידי של הנורה, במשקוף הדלת שבו היתה תאונה, על ידי הדבקת פיסת גומי על משקוף הדלת, על מנת שילחץ תמיד על הכפתור הנמצא במשקוף, בעת סגירת הדלת בנסיעה.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום רב מבולבל 1 ידידי!

אני בטוח שאני לא המבולל היחיד שלא הבין את כוונתך!

לא זכור לי על נורה אדומה בלוח השעונים המעידה על הדלקת הנורה בתא הנוסעים, וכוונתך בוודאי לנורה המסמלת שהדלת פתוחה.

אכן נורה כזאת מעצבנת, אך כמדומני שהיא לא דולקת כאשר המפתח נמצא מחוץ למתג ההצתה.

בכל מקרה , ניתן לבצע כבוי תמידי של הנורה, במשקוף הדלת שבו היתה תאונה, על ידי הדבקת פיסת גומי על משקוף הדלת, על מנת שילחץ תמיד על הכפתור הנמצא במשקוף, בעת סגירת הדלת בנסיעה.

בברכה

צביקה

כן זה בדיוק מה שחיפשתי

בעצתך הלכתי שוב לרכב וחיפשתי את הכפתור שנמצא במשקוף ולאחר כ3 דקות של חיפושים מצאתי - זה פשוט היה למטה! קטן מאוד וכמעט לא שמים לב.

הדבקתי אותו והבעיה נפתרה.

תודה צביקה, כרגיל!

פורסם

אתה יכול להשאיר את הנורה מתפקדת, במקום להדביק את המפסק דלת עצמו, תדביק חתיכת גומי קטנה על הדלת במקום בו היא לוחצת על המפסק.

פורסם

מוכרים מפסקים כאלה חדשים לגמרי, יש אותם לחשמלאי רכב.

בעלות של בערך 50 שקלים, יהיה לך מפסק חדש ותקין.

יום אחד הדלת לא תהייה סגורה, אתה לא תדע - והיא תיפתח בזמן נסיעה וזה לא יהיה נעים - אתה תתחרט שלא שילמת 50 שקלים על מפסק + התקנה :lol:

פורסם

עלות של מפסק דלת אוניברסאלי היא בערך 5-10 שקלים.

אבל הוא לא צריך להחליף מפסק, המפסק שלו תקין, תקרא בעיון את ההודעה הראשונה.

פורסם

מפסק דלת יעלה לך כ10 ש"ח.

אתה יכול לגשת לחנות ולחפש מספק שהפין הלחיץ שלו ארוך יותר מהמורכב ברכב וזה יפתור לך את הבעיה(למרות שהדלת לא נסגרת עד הסוף, עקב הפין הארוך המפסק ילחץ והנורה תכבה).

קובי

פורסם

ישנו דגם של מפסק דלת אוניברסאלי שמראוש מגיע עם לחצן הפעלה ארוך, שמחולק למספר מקטעים.

את המקטעים האלו אפשר לחתוך לפי אורך נדרש.

לפותח השירשור - אם באוטו שלך האורות הראשיים לא כבים עם סגירת סוויץ' - האילתור שעשית ממש לא חכם, כי לא יהיה לך יותר זמזם אורות.

פורסם
הוא לא רוצה להסתיר את האור, הוא רוצה לכבות אותו.

ככה אתה מסתיר בעייות בחיים, מטאטא אותם מתחת לשטיח?!!

בברכה

צביקה

ממש לא , צביקה ידידי, אלא רק בוחר את המלחמות שלי.

לעניין התקלה, מה ההבדל בין לכבות את המתג של הנורה לבין להסתיר אותה:wink: :wink:

עדיין הבעיה לא נפתרה, וזה היה לגמרי בהומור.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...