Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלונות החשמל שלי קרסו, מכיוון שהיום היה יום שרבי למדי. ובמידה ולא היו קורסים, חוק מרפי לא היה מתקיים. שאלתי היא כזאת: הרמתי את החלון הימני שלי בעזרת היד קצת בכח, בכדי שלפחות יהיה סגור עד שהחשמלאי שלי יתפנה אלי (היו לו 6-7 לקוחות בעלי מזגן מקולקל - כולנו נזכרים לגשת דווקא בקיץ). האם גרמתי נזק? ואם כן, בכמה הוא כרוך?

תודה, אופיר.

פורסם

אם המנגנון לא היה תקוע, אלא סתם "מת" או שהיה קצר בחשמל, אז כנראה שנזק לא עשית. אולם, אם גלגל השיניים נתקע מסיבה כלשהיא, ואז משכת בכח, יתכן ששברת איזה שן או שתיים. אז, סביר להניח שחלר מכני תהיה חייב להחליף (לפחות).

מכיוון שחוק מרפי נוטה להתקיים, רוב הסיכויים שהאפשרות השניה קרתה :cry:

הכי טוב FSI!

פורסם

היה לי מקרה דומה עם מנגנון פגום שהרים את החלון בצורה עקומה ונתקע באיזשהו שלב,ואני ברוב טיפשותי משכתי את החלון בכוח כלפי מעלה תוך כדי שאני מרים אני מתחיל לשמוע קולות של לחץ ואז ממש בשניות כל השמשה נסדקה וממש התפוצצה לי בפנים לרסיסי מלח,אני למדתי את הלקח שלי לא להתעסק עם חלונות חשמל,למזלי לא נפגעתי אבל אנשים עם אמונות תפלות במשפחה שלי ובראשם אמא שלי עשו מזה עניין גדול של עין הרע וכו'.

פורסם

היום אחרי המתנה של 3 וחצי שעות הוא ניגש אלי ותיקן את החלון. מדובר בגלגל שיניים שחוק, פשוט, מפלסטיק. תיקון של 20 שקלים, ו5 דקות עבודה עבור החשמלאי. אבל! אחרי התיקון נשרף לי פיוז הערב, כלומר.. הוא ככל הנראה הזיז בדלת איזה חוט או שניים בטעות. יש לי תחושה שאני עוד אראה את החשמלאי ;) ויש לי פיאט פונטו S60, חלונות חשמל לא מקוריים. ולכל אלו שטוענים כי כאלו עושים רק צרות - ובכן, זה תלוי בבעל המקצוע שמרכיב אותם, ובמקרה שלי הוא היה חובבן.

בכל אופן, יהיה בסדר.. אני אופטימי :) ותודה רבה לכם על חוות הדעת

• תוכן חדש...