Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהזמנתי לעצמי יחידה אחת מספק מחו"ל והיא עובדת מצוין

אני צריך עכשיו עוד אנטנה בשביל המערכת של בן דוד שלי.

מה שקרה זה שעכשיו הוא מוכן לשלוח לי לפחות עוד 4 יחידות (בפעם הראשונה הוא כאילו שלח לי "דוגמא")

אז אם מישהו צריך גם את האנטנה הזאת ומוכן להתחייב לקחת אותה ממני כשזה יגיע - זה יעזור גם לי.

המחיר כרגע הוא 78$ כולל המשלוח.(כ-300 שקל) ויש סיכוי שיהיה אפילו קצת פחות. לדעתי זה מחיר מצויין בזמן שבארץ רוצים עליה הרבה יותר.

בכל מקרה אם מישהו רוצה שיפנה אליי בהודעה פרטית עם מייל או טלפון ונראה איך מתקדמים.

אין לי בעיה להציג קבלה - אין פה מטרת רווח רק הוזלה בשבילי וגם בשבילכם..

ואם מישהו צריך עזרה עם ההגדרות של התוכנה או בכלל עם העניין הזה של הGPS בנקווקס גם מוזמן לשאול..

התעסקתי עם השטות הזאת לא מעט עד שהצלחתי :|

(למנהלים-חשבתי שזה מתאים יותר לפה מאשר לפורום מכירה או לכללי - במידה וטעיתי תעבירו...)

פורסם

רק תיקח בחשבון שאם תיבא 5 מכשירים, תצטרך להוסיף מכס/מע"מ על המחיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי לא היו מספיק אנשים שפנו אליי אז העניין ירד מהפרק מה גם שבן דוד שלי היה לחוץ כבר על האנטנה הזאת

אז קנינו בארץ מאיזה מישהו (מי שמעניין אותו עלה 400 שקל ופתר את הבעיה לחלוטין)

יום טוב!

פורסם

ה"התקנה" זה כולה להוציא את המערכת, לחבר את הכבל ולהעביר אותו לאיפה שאתם רוצים למקם את המקלט.

לגבי איפה - דבר איתי בפרטי אני אביא לך מספר - לא יודע אם מותר לפרסם פה

פורסם

אין לי איך להגיע עכשיו למקלט כדי לראות מה כתוב עליו

מישהו יודע איך אפשר לפרק את הפאנל של הדאבל דין בלי לפגוע בדשבורד ? (יש כלי כזה מפלסטיק-איפה אפשר להשיג אותו?)

שאני יוכל להסתכל מה כתוב על זה ולהגיד לכם לפחות את זה

פורסם

אחי שלום

כדי להוציא את המכשיר תוריד את המסגרת שמסביב למכשיר היא מוכנסת בלחץ

אפשר להעזר במברג

2, תכניס פס מתחת בעובי כ 1מ'מ ורוחב כ 5 מ'מ לעומק של 3 ס'מ בחלק הרוחבי

במכשיר משני צידיו

3, בעזרת 2 מברגים שלוף את המכשיר בעדינות החוצה

המכשיר יוצא בקלות שחרר מאחור פלונטרים בכבלים במידה ויש

4,לה כנסה רק דחוף את המכשיר עד להשמע נעילה

בהצלחה

איל