Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני כבר די מיואש אחרי כ 200 פעם שניסיתי לחפש מאיפה מגיע הרעידה המעצבנת הזאת בדלתות..בשניהן זה אותו מקרה.

יש פה מישהו שמבין בעסק ויודע לחפש טוב מקומות שמרעישים?

אני יודע שבטח תגידו לי לחפש עם האוזן אך אין פשוט אני לא מצליח למצוא את זה.

אשמח אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי בזה ולפתור לי את הבעיה..

כרגע אני עובד על הוופרים על 100HZ בגלל שזה מעצבן אותי ככה,על 80 יש שירים שזה פחות אך ב 63HZ פשוט כמעט כל שיר שומעים את זה.

אני עובד אקטיבי,ויש בידוד מלא בדלתות ושיכבה כפולה של בידוד אקוסטי על הדיפון.

אני מאשדוד.

מי שמעוניין לעזור או לנסות שיפנה אלי בפרטי או משהו..

תודה בכל מקרה.

Scan Speak

פורסם

יש סיכוי שיש צמה חופשיה.

יש סיכוי שמנגנון הידית חופשי/רועד.

כנ"ל לגבי מנעול הדלת וכן הלאה.

אם פח הדלת מכוסה בבידוד אקוסטי, לא יהיה פשוט בכלל לאתר את הבעיה.

מתחדשת*

פורסם

אני מודה לבעיות שיכולות להיות רק אני לא מצליח לאתר את זה.

בקשר לאיטום אני יכול להוריד אותו כדי לאתר את הבעיה ואז מקסימום לשים עוד שיכבה...

אני רק צריך מישהו שיסכים לעזור לי בזה:|

Scan Speak

פורסם

דן,זה לא משהו שאפשר להבחן דרך הפורום,צריך לשמוע את זה.

יום שישי הקרוב צריך להיות מפגש דרום,תנסה להבחן את הרעש עם החברה המנוסים.

בשיפוצים...

פורסם

ידוע שזה לא משהו שאפשר לאבחן דרך הפורום,לכן אני מבקש אולי מישהו מהאזור שמבין בעסק יותר לעזור לי לאתר את הדבר הזה!

בקשר למפגש צריך לראות אם אני יוצא שבוע הבא עוד...

Scan Speak

פורסם
חברה אני כבר די מיואש אחרי כ 200 פעם שניסיתי לחפש מאיפה מגיע הרעידה המעצבנת הזאת בדלתות..בשניהן זה אותו מקרה.

יש פה מישהו שמבין בעסק ויודע לחפש טוב מקומות שמרעישים?

אני יודע שבטח תגידו לי לחפש עם האוזן אך אין פשוט אני לא מצליח למצוא את זה.

אשמח אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי בזה ולפתור לי את הבעיה..

כרגע אני עובד על הוופרים על 100HZ בגלל שזה מעצבן אותי ככה,על 80 יש שירים שזה פחות אך ב 63HZ פשוט כמעט כל שיר שומעים את זה.

אני עובד אקטיבי,ויש בידוד מלא בדלתות ושיכבה כפולה של בידוד אקוסטי על הדיפון.

אני מאשדוד.

מי שמעוניין לעזור או לנסות שיפנה אלי בפרטי או משהו..

תודה בכל מקרה.

קודם כל תבדוק אם שומעים את זה גם כשאתה מחוץ לרכב -> לפעמים הרעידות האלה מגיעות מהקנטים של החלונות וזה גם יכול לבוא מהקנט החיצוני.

זה יכול לבוא מכל מנגנון מכני\חשמלי שזז כמו מראת הצד על הדלת - תפתח את המשולש של המראה ותראה שכל הברגים שם מחוזקים, שאין חוטים רופפים.

תכין גם קצת יריעות של ספוג 3 עד 5 מיליטר או אפילו קלקר אם תיאלץ לדחוף למקומות מסויימים.

-------

תראה אם זה קורה כשהחלון פתוח או לא קורה כשהחלון פתוח - יתכן והמסילות של החלון עצמן או הזכוכית עצמה מרעישות - שינוי מיקום או גובה של החלון עלול להסגיר שזו אכן הבעיה...

--------

תנסה להפעיל לחץ על אזורים מסויימים עם היד ותראה אם זה מבודד את התופעה - לפחות ככה אתה תדע באיזה אזור של הדלת הבעיה מופיעה.

תבקש מחבר להפעיל לחץ על חלקים חיצוניים של הדלת מחוץ לרכב בזמן שאתה בפנים - אולי זו הידית.

--------

תפתח את הדלת עצמה ותראה אם הרעש נרגע - יתכן וזה החיבור של מנעול הדלת לוו העגינה שלו...

בקיצור הבנת את הכוון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה מצטער שאת רב הדברים שאמרת עשיתי וניסיתי ולא ממש הלך,אני פשוט לא מצליח למצוא את הדבר שעושה את הרעש..

מה שכן הצלחתי למצוא זה באזור הידית שם..ו"דחפתי" את היד לאזור,ניסיתי לתפוס חלקים עם האצבעות ופשוט...זה לא זה!:cry:

אני הבטחתי לעצמי שאם אני אמצא את המקור של זה אני ישים שם יריעה כפולה,בחיי!

Scan Speak

פורסם

אולי זה הרמקול עצמו... החיווט שיוצא מהספיידר לממברנה לפעמים יכול לעשות רשרוש, לא כל רמקול 6.5 אינטש יודע לרדת טוב מתחת ל70 הרץ.

בעיניי - כמו שזה נראה - אתה צריך לחזור על ההתקנה של הדלת הזו מחדש - אין מה לעשות, יסודיות או לא כלום.

עריכה - אפרופו - יתכן מאוד שזה גם רמקול תקול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...